The Restaurant Manager's Handbook
por Brown, Douglas Robert
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The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation 4th Edition - With Companion CD-ROM
por Douglas Robert Brown
- Condição
- Used: Good
- Published
- 2007-09-25
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780910627979
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
HOUSTON, Texas, USA
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Atlantic Publishing Company (FL), 2007-09-25. Hardcover. Used: Good. Preço do item
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The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation 4th Edition - With Companion CD-ROM
por Douglas Robert Brown
- Condição
- Usado - Good
- Edição
- 4th
- ISBN
- 9780910627979
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Philadelphia, Pennsylvania, USA
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The Restaurant Managers Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation - Third Edition
por Brown, Douglas Robert
- Condição
- Usado - Fine
- Edição
- 3rd Edition
- Published
- 2003
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780910627092
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Moose Jaw, Saskatchewan, CAN
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Ocala, FL, USA: Atlantic Publishing Group, 2003. 3rd Edition . Hardcover. Fine. 4to - over 9¾ - 12" tall. 22 indexed sections w individual pagination. Maroon boards w gilt lettering and border to cover, gilt lettering to spine. No wear to covers or spine. Binding square and sound. Quarto. Accompanying CD-Rom in unopened… Ler mais sobre este item Preço do item
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The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation 3rd Edition - With Companion CD-ROM
por Douglas Robert Brown
- Condição
- Usado - Very Good
- Published
- 2005-01-01
- Encadernação
- Hardcover
- Quantidade Disponível
- 1
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-
Idaho Falls, Idaho, USA
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Atlantic Publishing Company, 2005-01-01. Hardcover. Very Good. Includes disc! Preço do item
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The Restaurant Managers Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation
por Brown, Douglas Robert
- Condição
- Usado - Very Good
- Published
- 1989
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780910627085
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Vancouver, Washington, USA
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Ocala, Florida, U.S.A.: Atlantic Pub Co, 1989. Large hardback in very good condition.. Hardcover. Very Good. Preço do item
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The Restaurant Managers Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation
por Douglas Robert Brown
- Condição
- Usado
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Seattle, Washington, USA
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Has sealed CD in back.Like New. Hardcover. Atlantic Publishing Group In Tucson, AZ, Publication Year: 2003. . Preço do item
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The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation 4th Edition - With Companion CD-ROM
por Brown, Douglas Robert
- Condição
- New
- Published
- 2007-09-25
- Encadernação
- Hardcover
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- 9780910627979
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- 1
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-
San Diego, California, USA
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Atlantic Publishing Group Inc, 2007-09-25. hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title! Preço do item
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The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up Operate and Manage a Financially Successful Food Service Operation
por Douglas R. Brown
- Condição
- Used: Good
- Edição
- 2nd Rev
- Published
- 0000-00-00
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780910627085
- Quantidade Disponível
- 1
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-
HOUSTON, Texas, USA
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Brand: Atlantic Pub Co, 0000-00-00. 2nd Rev. hardcover. Used: Good. Preço do item
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The Restaurant Manager's Handbook : How to Set up, Operate, and Manage a Financially Successful Restaurant
por Brown, Douglas R
- Condição
- Used - Very Good
- ISBN
- 9780910627092
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Mishawaka, Indiana, USA
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Atlantic Publishing Group, Inc. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects. Preço do item
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The Restaurant Manager*s Handbook
por DOUGLAS ROBERT BROWN,
- Condição
- New
- Edição
- 1st
- Published
- 2014
- ISBN
- 9789382423416
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
New Delhi, Delhi, IND
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DBS IMPRINT, 2014. 1st. New. Preço do item
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The Restaurant Manager*s Handbook
por DOUGLAS ROBERT BROWN,
- Condição
- New
- Edição
- 1st
- Published
- 2014
- ISBN
- 9789382423416
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
New Delhi, Delhi, IND
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DBS IMPRINT, 2014. 1st. New. Preço do item
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The Restaurant Managers Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation
por Brown, Douglas Robert
- Condição
- New
- Published
- 2002-09-03
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780910627092
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
San Diego, California, USA
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Atlantic Pub Co, 2002-09-03. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title! Preço do item
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The Restaurant Manager*s Handbook
por DOUGLAS ROBERT BROWN,
- Condição
- New
- Condição de sobrecapa
- New
- ISBN
- 9789382423416
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
New Delhi, IND
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The Restaurant Managers Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation
por Brown, Douglas Robert
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- Hardcover
- ISBN
- 9780910627092
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Newport Coast, California, USA
- Preço do item
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