Ir para o conteúdo

The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation [With CDROM] Capa dura - 2007

por Douglas Robert Brown

Informações do editor

Includes bibliographical references and index.

Primeira linha

The purpose of this chapter is to list and describe the activities fundamental to opening a restaurant.

Detalhes

  • Título The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation [With CDROM]
  • Autor Douglas Robert Brown
  • Encadernação Capa dura
  • Edição 4th
  • Páginas 1052
  • Volumes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Atlantic Publishing Company (FL), Ocala, Florida, U.S.A.
  • Data de publicação September 25, 2007
  • Ilustrado Sim
  • ISBN 9780910627979 / 0910627975
  • Peso 6.1 libras (2.77 kg)
  • Dimensão 11.2 x 8.7 x 2.3 in. (28.45 x 22.10 x 5.84 cm)
  • Library of Congress subjects Restaurant management
  • Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2007031790
  • Dewey Decimal Code 647.950

Sobre o autor

Douglas R. Brown is a best selling author and publisher of computer software and books specific to the food service industry. His extensive background and years of service in the food service industry provides the practical insight into the business so desperately needed in the highly volatile food service industry.

Mais exemplares à venda

The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation 4th Edition - With Companion CD-ROM

por Douglas Robert Brown

  • Usado
  • Bom
Condição
Usado - Bom
Edição
4th
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627979 / 0910627975
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 33,45
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Atlantic Publishing Group Inc.. 4th. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Preço do item
€ 33,45
Frete grátis para USA
The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation 4th Edition - With Companion CD-ROM

por Douglas Robert Brown

  • Usado
  • Aceitável
Condição
Usado - Aceitável
Edição
4th
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627979 / 0910627975
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 33,45
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Atlantic Publishing Group Inc.. 4th. Acceptable. Acceptable. Heavy wear. Supplements included Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Preço do item
€ 33,45
Frete grátis para USA
The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation 4th Edition - With Companion CD-ROM

por Douglas Robert Brown

  • Usado
  • Capa dura
Condição
Used: Good
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627979 / 0910627975
Quantidade Disponível
1
Livreiro
HOUSTON, Texas, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 3 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 39,95
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Atlantic Publishing Company (FL), 2007-09-25. Hardcover. Used: Good.
Preço do item
€ 39,95
Frete grátis para USA
The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation 4th Edition - With Companion CD-ROM

por Brown, Douglas Robert

  • Novo
  • Capa dura
Condição
Novo
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627979 / 0910627975
Quantidade Disponível
1
Livreiro
San Diego, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 133,34
€ 5,16 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Atlantic Publishing Group Inc, 2007-09-25. hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Preço do item
€ 133,34
€ 5,16 frete para USA