Ir para o conteúdo

The Restaurant Managers Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation - Third Edition por Brown, Douglas Robert - 2003

por Brown, Douglas Robert

Cópias similares são apresentadas abaixo.
Cópias similares são apresentadas à direita.
The Restaurant Managers Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation - Third Edition por Brown, Douglas Robert - 2003
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant Managers Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation - Third Edition

por Brown, Douglas Robert

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
Ocala, FL, USA: Atlantic Publishing Group, 2003. 3rd Edition . Hardcover. Fine. 4to - over 9¾ - 12" tall. 22 indexed sections w individual pagination. Maroon boards w gilt lettering and border to cover, gilt lettering to spine. No wear to covers or spine. Binding square and sound. Quarto. Accompanying CD-Rom in unopened pocket to rear pastedown. CD-Rom contains copies of all forms found within the text.

  • Livreiro Independent bookstores CA (CA)
  • Formato/Encadernação Capa dura
  • Estado do livro Usado - Fine
  • Quantidade Disponível 1
  • Edição 3rd Edition
  • Encadernação Capa dura
  • ISBN 10 0910627096
  • ISBN 13 9780910627092
  • Editorial Atlantic Publishing Group
  • Local de publicação Ocala, FL, USA
  • Data de publicação 2003
  • Dimensão 4to - over 9¾ - 12" tall
  • Palavras-chave Restaurant management. NOISBN Hospitality, Travel & Tourism", Service Industries, Small Business
  • Size 4to - over 9¾ - 12\" tall

Temos 9 cópias disponíveis a partir de € 55,39.

The Restaurant Manager's Handbook : How to Set up, Operate, and Manage a Financially...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant Manager's Handbook : How to Set up, Operate, and Manage a Financially Successful Restaurant

por Brown, Douglas R

  • Usado
Condição
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627092 / 0910627096
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Reno, Nevada, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 55,39
Frete grátis para

Mostrar detalhes

Descrição:
Atlantic Publishing Group, Inc. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 55,39
Frete grátis para
The Restaurant Manager's Handbook : How to Set up, Operate, and Manage a Financially...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant Manager's Handbook : How to Set up, Operate, and Manage a Financially Successful Restaurant

por Brown, Douglas R

  • Usado
Condição
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627092 / 0910627096
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Mishawaka, Indiana, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 55,39
Frete grátis para

Mostrar detalhes

Descrição:
Atlantic Publishing Group, Inc. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Preço do item
€ 55,39
Frete grátis para
The Restaurant Manager's Handbook : How to Set up, Operate, and Manage a Financially Successful...

The Restaurant Manager's Handbook : How to Set up, Operate, and Manage a Financially Successful Restaurant

por Douglas R. Brown

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627092 / 0910627096
Quantidade Disponível
3
Livreiro
Seattle, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 55,61
Frete grátis para

Mostrar detalhes

Descrição:
Atlantic Publishing Group, Inc., 2003. Hardcover. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 55,61
Frete grátis para
The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation

por Brown, Douglas Robert

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627092 / 0910627096
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 55,61
Frete grátis para

Mostrar detalhes

Descrição:
Atlantic Publishing Company (FL), 2002. Hardcover. Very Good. Former library book; May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 55,61
Frete grátis para
The Restaurant Managers Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant Managers Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation

por Douglas R. Brown

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627092 / 0910627096
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 55,61
Frete grátis para

Mostrar detalhes

Descrição:
Atlantic Publishing Group, Inc., 2003. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 55,61
Frete grátis para
The Restaurant Manager's Handbook : How to Set up, Operate, and Manage a Financially Successful...

The Restaurant Manager's Handbook : How to Set up, Operate, and Manage a Financially Successful Restaurant

por Douglas R. Brown

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627092 / 0910627096
Quantidade Disponível
2
Livreiro
Seattle, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 55,61
Frete grátis para

Mostrar detalhes

Descrição:
Atlantic Publishing Group, Inc., 2003. Hardcover. Very Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in excellent condition. Pages are intact and are not marred by notes or highlighting, but may contain a neat previous owner name. The spine remains undamaged. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 55,61
Frete grátis para
The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant Manager's Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation

por Brown, Douglas Robert

  • Usado
  • Capa dura
Condição
Novo
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627092 / 0910627096
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 55,61
Frete grátis para

Mostrar detalhes

Descrição:
Atlantic Publishing Company (FL), 2002. Hardcover. Like New. Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 55,61
Frete grátis para
The Restaurant Managers Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant Managers Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation

por Brown, Douglas Robert

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627092 / 0910627096
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Newport Coast, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 95,39
Frete grátis para

Mostrar detalhes

Descrição:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Preço do item
€ 95,39
Frete grátis para
The Restaurant Managers Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant Managers Handbook: How to Set Up, Operate, and Manage a Financially Successful Food Service Operation

por Brown, Douglas Robert

  • Novo
  • Capa dura
Condição
Novo
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780910627092 / 0910627096
Quantidade Disponível
1
Livreiro
San Diego, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 160,10
€ 5,45 frete para

Mostrar detalhes

Descrição:
Atlantic Pub Co, 2002-09-03. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Preço do item
€ 160,10
€ 5,45 frete para