Ir para o conteúdo

Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market Brochura - 2006

por Aliza Green


Informações do editor

Aliza Green is a chef, food writer, and teacher based in Philadelphia. She is the author of Field Guide to Produce and Field Guide to Meat.

Primeira linha

Here's a compact, easy-to-carry book that's packed with information to help sort your way through the world of herbs, both fresh and dried, and spices, along with herb and spice mixes.

Detalhes

  • Título Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market
  • Autor Aliza Green
  • Encadernação Brochura
  • Edição Illustrated.
  • Páginas 384
  • Volumes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Quirk Books, Philadelphia
  • Data de publicação February 2, 2006
  • Ilustrado Sim
  • ISBN 9781594740824 / 1594740828
  • Peso 0.81 libras (0.37 kg)
  • Dimensão 5.86 x 4.51 x 1.01 in. (14.88 x 11.46 x 2.57 cm)
  • Library of Congress subjects Herbs, Spices
  • Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2005930879
  • Dewey Decimal Code 635.7

Sobre o autor

Aliza Green is a chef, food writer, and teacher based in Philadelphia. She is the author of Field Guide to Produce and Field Guide to Meat.
Voltar ao início

Mais exemplares à venda

Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market

por Green, Aliza

  • Usado
Condição
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740824 / 1594740828
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Annandale, New Jersey, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 2,83
€ 3,78 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedGood. Fast shipping and order satisfaction guaranteed. A portion of your purchase benefits Non-Profit Organizations, First Aid and Fire Stations!
Preço do item
€ 2,83
€ 3,78 frete para USA
Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the...

Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market

por Green, Aliza

  • Usado
  • Aceitável
  • Brochura
Condição
Usado - Aceitável
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740824 / 1594740828
Quantidade Disponível
3
Livreiro
Seattle, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 5,69
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Quirk Books, 2006. Paperback. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 5,69
Frete grátis para USA
Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the...

Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market

por Green, Aliza

  • Usado
  • Muito Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740824 / 1594740828
Quantidade Disponível
4
Livreiro
Seattle, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 5,69
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Quirk Books, 2006. Paperback. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 5,69
Frete grátis para USA
Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the...

Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market

por Green, Aliza

  • Usado
  • Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740824 / 1594740828
Quantidade Disponível
15
Livreiro
Seattle, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 5,69
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Quirk Books, 2006. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 5,69
Frete grátis para USA
Field Guide to Herbs and Spices : How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Herbs and Spices : How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market

por Green, Aliza

  • Usado
Condição
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740824 / 1594740828
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Mishawaka, Indiana, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,72
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Quirk Books. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Preço do item
€ 6,72
Frete grátis para USA
Field Guide to Herbs and Spices : How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Herbs and Spices : How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market

por Green, Aliza

  • Usado
Condição
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740824 / 1594740828
Quantidade Disponível
2
Livreiro
Mishawaka, Indiana, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,72
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Quirk Books. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 6,72
Frete grátis para USA
Field Guide to Herbs and Spices : How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Herbs and Spices : How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market

por Green, Aliza

  • Usado
Condição
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740824 / 1594740828
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Mishawaka, Indiana, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 7,18
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Quirk Books. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 7,18
Frete grátis para USA
Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market

por Green, Aliza

  • Usado
  • Brochura
Condição
Used: Good
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740824 / 1594740828
Quantidade Disponível
1
Livreiro
HOUSTON, Texas, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 3 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 8,71
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Starwest Botanicals, 2006-01-01. paperback. Used: Good.
Preço do item
€ 8,71
Frete grátis para USA
Field Guide to Herbs and Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning at...

Field Guide to Herbs and Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning at the Market (Field Guide To...): How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market

por Green, Aliza

  • Usado
  • Muito Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740824 / 1594740828
Quantidade Disponível
5
Livreiro
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 11,67
€ 10,27 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Paperback. Very Good.
Preço do item
€ 11,67
€ 10,27 frete para USA
Field Guide to Herbs and Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning at...

Field Guide to Herbs and Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning at the Market (Field Guide To...): How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market

por Green, Aliza

  • Usado
  • Aceitável
  • Brochura
Condição
Usado - Aceitável
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781594740824 / 1594740828
Quantidade Disponível
1
Livreiro
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 11,67
€ 10,27 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Paperback. Acceptable.
Preço do item
€ 11,67
€ 10,27 frete para USA