Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market
por Green, Aliza
- Usado
- Condição
- UsedGood
- ISBN 10
- 1594740828
- ISBN 13
- 9781594740824
- Livreiro
-
Annandale, New Jersey, United States
Formas de pagamento
Sobre este item
UsedGood. Fast shipping and order satisfaction guaranteed. A portion of your purchase benefits Non-Profit Organizations, First Aid and Fire Stations!
Sinopse
Aliza Green is a chef, food writer, and teacher based in Philadelphia. She is the author of Field Guide to Produce and Field Guide to Meat.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- New Legacy Books (US)
- Nº do estoque do livreiro
- 0WOPD4004766
- Título
- Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market
- Autor
- Green, Aliza
- Estado do livro
- UsedGood
- Quantidade Disponível
- 1
- Encadernação
- Brochura
- ISBN 10
- 1594740828
- ISBN 13
- 9781594740824
- Editorial
- Quirk Books
- Local de publicação
- Philadelphia
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- February 2, 2006
Termos da venda
New Legacy Books
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
New Legacy Books
Membro de Biblio desde 2022
Annandale, New Jersey
Sobre New Legacy Books
Fast shipping and order satisfaction guaranteed. A portion of your purchase benefits charities, First Aid and Fire Stations!