Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market
por Green, Aliza
- Usado
- Aceitável
- Brochura
- Condição
- Aceitável
- ISBN 10
- 1594740828
- ISBN 13
- 9781594740824
- Livreiro
-
Seattle, Washington, United States
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Quirk Books, 2006. Paperback. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Sinopse
Aliza Green is a chef, food writer, and teacher based in Philadelphia. She is the author of Field Guide to Produce and Field Guide to Meat.
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Detalhes
- Livreiro
- ThriftBooks (US)
- Nº do estoque do livreiro
- G1594740828I5N00
- Título
- Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning on the Market
- Autor
- Green, Aliza
- Formato/Encadernação
- Brochura
- Estado do livro
- Usado - Aceitável
- Quantidade Disponível
- 3
- ISBN 10
- 1594740828
- ISBN 13
- 9781594740824
- Editorial
- Quirk Books
- Local de publicação
- Philadelphia
- Data de publicação
- 2006
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Sobre o Vendedor
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