Descrição:
Good. [ No Hassle 30 Day Returns ][ Ships Daily ] [ Underlining/Highlighting: NONE ] [ Writing: None ]
Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas por Julia Child,Simone Beck - September 1983
por Julia Child,Simone Beck
Cópias similares são apresentadas abaixo.
Cópias similares são apresentadas à direita.
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas
por Julia Child,Simone Beck
- Usado
- Brochura
Knopf, September 1983. Paperback. Used - Very Good.
- Livreiro Friends Book Store (US)
- Formato/Encadernação Brochura
- Estado do livro Used - Very Good
- Quantidade Disponível 1
- Encadernação Brochura
- ISBN 10 0394721772
- ISBN 13 9780394721774
- Editorial Knopf
- Data de publicação September 1983
- Páginas 648
Temos 26 cópias disponíveis a partir de € 5,42.
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Mastering the Art of French Cooking Vol. 2 (Paperback)
por Julia Child
- Usado
- Bom
- Condição
- Usado - Bom
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394721774 / 0394721772
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Blacksburg, Virginia, United States
- Preço do item
-
€ 5,42€ 4,25 frete para
Mostrar detalhes
Preço do item
€ 5,42
€ 4,25
frete para
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas
por Child, Julia, Beck, Simone
- Usado
- Brochura
- Condição
- Used - Good
- Encadernação
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394721774 / 0394721772
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Eugene , Oregon, United States
- Preço do item
-
€ 6,61€ 3,99 frete para
Mostrar detalhes
Descrição:
Knopf. Used - Good. Paperback 100% of proceeds go to charity! Good condition with all pages in tact. Item shows signs of use and may have cosmetic defects.
Preço do item
€ 6,61
€ 3,99
frete para
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Mastering the Art of French Cooking, Volume 2 : A Cookbook
por Child, Julia, Beck, Simone
- Usado
- Condição
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394721774 / 0394721772
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Preço do item
-
€ 10,64Frete grátis para
Mostrar detalhes
Descrição:
Knopf Doubleday Publishing Group. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Preço do item
€ 10,64
Frete grátis para
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas
por Child, Julia; Beck, Simone
- Usado
- Bom
- Condição
- Usado - Bom
- Edição
- Revised
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394721774 / 0394721772
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Philadelphia, Pennsylvania, United States
- Preço do item
-
€ 10,79Frete grátis para
Mostrar detalhes
Descrição:
Knopf. Revised. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Preço do item
€ 10,79
Frete grátis para
Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas
por Child, Julia; Beck, Simone
- Usado
- Aceitável
- Brochura
- Condição
- Usado - Aceitável
- Encadernação
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394721774 / 0394721772
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Elgin, Texas, United States
- Preço do item
-
€ 11,30Frete grátis para
Mostrar detalhes
Descrição:
Knopf, 1983-09-12. paperback. Acceptable. 6x1x9. Softcover Some spots on edgepapers but All interior pages, and overall book is very clean, Binding is strong. Rear Cover has a small closed tear repaired with clear tape. A good copy for reference, research, or reading enjoyment.
Preço do item
€ 11,30
Frete grátis para
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas
por Child, Julia
- Usado
- Brochura
- Condição
- Used: Good
- Edição
- Revised
- Encadernação
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394721774 / 0394721772
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
HOUSTON, Texas, United States
- Preço do item
-
€ 14,25Frete grátis para
Mostrar detalhes
Descrição:
Knopf, 1983-09-12. Revised. paperback. Used: Good.
Preço do item
€ 14,25
Frete grátis para
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas
por Child, Julia and Beck, Simone
- Usado
- Muito Bom
- Brochura
- Condição
- Usado - Muito Bom
- Encadernação
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394721774 / 0394721772
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Los Angeles, California, United States
- Preço do item
-
€ 14,83€ 4,00 frete para
Mostrar detalhes
Descrição:
Paperback. Very Good.
Preço do item
€ 14,83
€ 4,00
frete para
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas
por Child, Julia; Beck, Simone
- Novo
- Brochura
- Condição
- Novo
- Encadernação
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394721774 / 0394721772
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Houston, Texas, United States
- Preço do item
-
€ 19,60Frete grátis para
Mostrar detalhes
Descrição:
Knopf, 1983-09-12. paperback. New. 6x1x9.
Preço do item
€ 19,60
Frete grátis para
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Mastering the Art of French Cooking, Volume Two (Vol 2) New Revised Edition: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques
por Child, Julia; Beck, Simone
- Usado
- Bom
- Brochura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394721774 / 0394721772
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Burnaby, British Columbia, Canada
- Preço do item
-
€ 18,87€ 16,04Economize € 2,99!€ 6,99 frete para
Mostrar detalhes
Descrição:
NY: Alfred A. Knopf, 2015. (USA) 38th printing, No markings, Fine. Wraps, xxi, 555pp. then lxiii index. B&W instructional drawings in text. A classic continued, a new repertory of dishes and techniques which extends the authors' first book on French cooking. The recipes are clearly arranged with a master recipe introducing the technique and then recioe variations. (2.9 JM HOZ 402/4. Paperback. Fine. 8vo - over 7¾" - 9¾".
Preço do item
€ 18,87€ 16,04
Economize € 2,99
!
€ 6,99
frete para
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
MASTERING THE ART OF FRENCH COOKING VOLUME TWO
por CHILD, JULIA & SIMONE BECK
- Usado
- Muito Bom
- Brochura
- Condição
- Usado - Very Good
- Encadernação
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394721774 / 0394721772
- Quantidade Disponível
- 2
- Livreiro
-
albany, New York, United States
- Preço do item
-
€ 18,45€ 6,95 frete para
Mostrar detalhes
Descrição:
NY: ALFRED A KNOPF. VOLUME TWO ONLY, LATER PRINTING, CLEAN COPY. . Very Good. Soft cover. 1983.
Preço do item
€ 18,45
€ 6,95
frete para