![Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/774/721/9780394721774.RH.0.m.jpg)
Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas
por Child, Julia and Beck, Simone
- Usado
- Muito Bom
- Brochura
- Condição
- Muito Bom
- ISBN 10
- 0394721772
- ISBN 13
- 9780394721774
- Livreiro
-
Los Angeles, California, United States
Formas de pagamento
Sobre este item
Paperback. Very Good.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Scott's books
(US)
- Nº do estoque do livreiro
- K5-XA28-FUK8
- Título
- Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas
- Autor
- Child, Julia and Beck, Simone
- Formato/Encadernação
- Brochura
- Estado do livro
- Usado - Muito Bom
- Quantidade Disponível
- 1
- ISBN 10
- 0394721772
- ISBN 13
- 9780394721774
- Editorial
- Knopf Doubleday Publishing Group
- Local de publicação
- New York
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- 1983-09-12
- Product_type
- 1
Termos da venda
Scott's books
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre o Vendedor
Scott's books
Membro de Biblio desde 2016
Los Angeles, California
Sobre Scott's books
Welcome to our book store; We carry from A-2-Z , New and Old, Rare.