![Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/774/721/9780394721774.RH.0.m.jpg)
Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas
por Child, Julia; Beck, Simone
- Usado
- Bom
- Condição
- Bom
- ISBN 10
- 0394721772
- ISBN 13
- 9780394721774
- Livreiro
-
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Formas de pagamento
Sobre este item
Knopf. Revised. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- BooksRun
(US)
- Nº do estoque do livreiro
- 0394721772-11-1
- Título
- Mastering the Art of French Cooking, Vol. 2: A Classic Continued: A New Repertory of Dishes and Techniques Carries Us into New Areas
- Autor
- Child, Julia; Beck, Simone
- Estado do livro
- Usado - Bom
- Quantidade Disponível
- 1
- Edição
- Revised
- Encadernação
- Brochura
- ISBN 10
- 0394721772
- ISBN 13
- 9780394721774
- Editorial
- Knopf
- Local de publicação
- New York
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- 1983-09-12
Termos da venda
BooksRun
30 days return guarantee. 10% restocking fee applies to discretionary returns
Sobre o Vendedor
BooksRun
Membro de Biblio desde 2016
Philadelphia, Pennsylvania
Sobre BooksRun
BooksRun.com - best place to buy, sell or rent cheap textbooks