Cooking & Food from The Wild Muse
Novidades
Mais fotos
Feasting: A Celebration of Food in Art
por Yood, James
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- Very Good
- Edição
- 1st
- Published
- 1992
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780876636466
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Granville, New York, USA
- Preço do item
-
€ 23,56
Mostrar detalhes
Descrição:
NY: Universe Pub, 1992. First edition. Hard cover in dust jacket. Published NY: Universe Pub., 1992. Folio, 10" x 12 1/2", 80pp., 60 full color illustrations from paintings in the Art Institute of Chicago. Corner clipped off front flyleaf, mild sweating to upper edge of boards, else fine in fine dust jacket. . 1st. Hard. Very Good/Very Good. Folio.… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 23,56
Mais fotos
Housekeeping in Old Virginia. Containing Contributions from Two Hundred and Fifty of Virginia's Noted Housewives, Distinguished for Their Skill in the Culinary Art and Other Branches of Domestic Economy
por Tyree, Marion Cabell, Ed.
- Condição
- Usado - Fine
- Condição de sobrecapa
- No Jacket
- Published
- 1965
- Encadernação
- Hardcover
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Granville, New York, USA
- Preço do item
-
€ 47,12
Mostrar detalhes
Descrição:
Louisville, KY,: Favorite Recipes Press, 1965. Hard cover. Facsimile reprint of the 1879 edition. Published Louisville, KY,: Favorite Recipes Press, 1965. 8vo., 528pp., plus ads. Burgundy leatherette with pictorial gilt cover and titles. Fine. . Hard. Fine/No Jacket. 8vo. Preço do item
€ 47,12
Mais fotos
The Chemistry of Cookery
por Williams, W. Mattieu
- Condição
- Usado - Fine
- Condição de sobrecapa
- No Jacket
- Edição
- 1st
- Published
- 1891
- Encadernação
- Hardcover
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Granville, New York, USA
- Preço do item
-
€ 94,24
Mostrar detalhes
Descrição:
NY: Appleton, 1891. First American edition. Hard cover in original cloth. Published NY: Appleton, 1891. 8vo., vi+328pp. Green pebbled cloth with gilt titles and cover design. Fine. . 1st. Hard. Fine/No Jacket. 8vo. Preço do item
€ 94,24
Mais fotos
Néo-physiologie du goût par ordre alphabétique, ou dictionnaire général de la cuisine française ancienne et moderne. Ainsi que de office et de la pharmacie domestique ...
por Grimod de La Reynière, Alexandre-Balthazar-Laurent, Cousin, (Courchamps, comte de)
- Condição
- Usado - Good
- Condição de sobrecapa
- No Jacket, As Issued
- Edição
- 1st
- Published
- 1839
- Encadernação
- Hardcover
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Granville, New York, USA
- Preço do item
-
€ 353,40
Mostrar detalhes
Descrição:
Paris: Au Bureau du Dictionnaire Général de Cuisine, 1839. First edition. Full marbled leather, gilt spine titles and decorations, marbled endpapers. Published Paris: Au Bureau du Dictionnaire Général de Cuisine, 1839. Large 8vo., 6 3/4" x 10", 635pp., comprising 3 sections - Dictionnaire de la Cuisine Française; Recueil des Menus; Pharmacie Domestique, ou Recueil des Recettes Medicales. Title page lacking,… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 353,40
Mais fotos
Lobel's Meat and Wine: Great Recipes for Cooking and Pairing
por Stanley Lobel; Leon Lobel; Evan Lobel; Mark Lobel; David Lobel
- Condição
- Usado - Near Fine
- Condição de sobrecapa
- Near Fine
- Edição
- 1st
- Published
- 2006
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780811847322
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Granville, New York, USA
- Preço do item
-
€ 14,14
Mostrar detalhes
Descrição:
San Francisco: Chronicle Books, 2006. First edition. Hard cover in dust jacket. Published San Francisco: 2006, first printing. Square 4to., 8 1/2" x 9 1/2", 224pp., illustrated in full color. Near fine in near fine dust jacket. . 1st. Hard. Near Fine/Near Fine. 4to. Preço do item
€ 14,14
Mais fotos
Hearth to Hearth A Gathering of Early American Recipes
por Cohen, Phyllis; Hellman, Carol
- Condição
- Usado - Near Fine
- Condição de sobrecapa
- No Jacket, As Issued
- Edição
- 1st
- Published
- 2006
- Encadernação
- Paperback
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Granville, New York, USA
- Preço do item
-
€ 32,98
Mostrar detalhes
Descrição:
Katonah, NY: John Jay Homestead, 2006. First edition. Spiral bound. Published Katonah, NY: John Jay Homestead, 2006. 4to., spiral wrappers with clear acetate cover. 8 1/2" x 11", vi+74pp., illustrated. Near fine. . 1st. Soft Cover. Near Fine/No Jacket, As Issued. 4to. Preço do item
€ 32,98
A Summary of Halachos of Pesach - Section Two
por Eider, Shimon D
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- No Jacket, As Issued
- Published
- 1978
- Encadernação
- Paperback
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Granville, New York, USA
- Preço do item
-
€ 9,42
Mostrar detalhes
Descrição:
Lakewood, New Jersey, U.S.A., 1978. Section Two. Trade softcover. Published Lakewood, 1978. 4to. wrappers. viii+40 pp. Text in English and Hebrew. Bookplate on rear cover. Very good.. Soft Cover. Very Good/No Jacket, As Issued. 4to. Preço do item
€ 9,42
Halachos of Shabbos - Section 4
por Eider, Shimon D
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- No Jacket
- Published
- 1974
- Encadernação
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Granville, New York, USA
- Preço do item
-
€ 18,85
Mostrar detalhes
Descrição:
Lakewood, New Jersey, U.S.A., 1974. Hard cover. Published Lakewood, New Jersey, 1974. 4to., 8 3/4" x 11 1/4". The 39 avos melachos. Grinding, kneading, baking. Text in English and Hebrew. Bookplate on pastedown. Very good, clean, unmarked.. Hard. Very Good/No Jacket. 4to. Preço do item
€ 18,85
Mais fotos
The Williamsburg Art of Cookery
por Bullock, Helen
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- No Jacket
- Published
- 1938
- Encadernação
- Hardcover
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Granville, New York, USA
- Preço do item
-
€ 28,27
Mostrar detalhes
Descrição:
Williamsburg: Colonial Williamsburg, 1938. THE WILLIAMSBURG ART OF COOKERY OR, ACCOMPLISH'D GENTLEWOMAN'S COMPANION: Being a Collection of upwards of Five Hundred of the most Ancient & Approv'd Recipes in Virginia Cookery. Published Williamsburg: Colonial Williamsburg, 1938, eighth printing. 12mo., black cloth with gilt titles and art paper covered boards, speckled edges, illustrated with plates. A facsimilie edition. An attractive, very… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 28,27
The New Cooks' Catalogue
por Wolf, Burt; Aronson, Emily; Fabricant, Florence
- Condição
- Usado - Near Fine
- Condição de sobrecapa
- Near Fine
- Edição
- 1st
- Published
- 2000
- Encadernação
- ISBN
- 9780375406737
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Granville, New York, USA
- Preço do item
-
€ 18,85
Mostrar detalhes
Descrição:
NY: Alfred a Knopf Inc, 2000. First edition. Hard cover in dust jacket. Published NY: Knopf, 2000. First printing. 4to., 9" x 11 1/4." x+508 pp., more than 1,000 full color illustrations. Near fine in near fine dust jacket.. 1st. Hard. Near Fine/Near Fine. 4to. Preço do item
€ 18,85
Culinary Arts Cookbook
por Culinary Arts Institute
- Condição
- Usado - Fine
- Condição de sobrecapa
- Fine
- Published
- 1990
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780832605802
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Granville, New York, USA
- Preço do item
-
€ 37,70
Mostrar detalhes
Descrição:
Melrose Park, Illinois, U.S.A.: Delair Pub Co, 1990. Hard cover in dust jacket. Published IL: Delair, 1990. Eighth printing. Thick, large 4to., 8 3/4" x 11 1/4." 799pp., profus. illus. 500 color photos. Encyclopedia of 4400 recipes. A fine copy in fine dj.. Hard. Fine/Fine. 4to. Illus. Preço do item
€ 37,70
American Elegance: Classic and Contemporary Menus from Celebrated Hosts and Hostesses
- Condição
- Usado - Fine
- Condição de sobrecapa
- Near Fine
- Published
- 1988
- Encadernação
- ISBN
- 9780896598867
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Granville, New York, USA
- Preço do item
-
€ 17,43
Mostrar detalhes
Descrição:
New York, New York, U.S.A.: Abbeville Pr, 1988. Hardcover in dust jacket. Published NY: Abbeyville, 1988. Square 4to., 10 1/4" x 10 1/4." 246pp., ilus full color plates. Red cloth with embossed cover and gilt lettering on spine, printed on heavy coated paper. A fine copy in very near fine dj. Dj has a small closed tear on the… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 17,43
What We Eat: The True Story of Why We Put Sugar in Our Coffee and Ketchup on Our Fries
por Wolf, Burt, Ed
- Condição
- Usado - Fine
- Condição de sobrecapa
- Fine
- Edição
- 1st
- Published
- 2002
- Encadernação
- ISBN
- 9781887656986
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Granville, New York, USA
- Preço do item
-
€ 9,42
Mostrar detalhes
Descrição:
San Diego, California, U.S.A.: Tehabi Books, 2002. First Edition. Hardcover in dust jacket. Published San Diego:: Tehabi, 2002. 4to., 9 1/2" x 11 1/2." 176pp., illus color. Fine in fine dj.. 1st. Hard. Fine/Fine. 4to. Illus. Preço do item
€ 9,42