Gourmet's Basic French Cookbook
por James, Lisa; James, Lisa
Cópias Disponíveis
Mais fotos
Gourmets Basic French Cook Book
por Louis Diat
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- None
- Edição
- first Edition-Second Printing
- Published
- 1962
- Encadernação
- Binding is intact - Excellent Condition
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Phoenix, Arizona, USA
- Preço do item
-
€ 97,76
Mostrar detalhes
Descrição:
A delectable book of French cooking! Louis Diat was a culinary writer for Gourmet magazine in his later years and as a result wrote this fabulous cookbook. Gourmet Magazine was laid to rest in 2009. Louis Diat is believed to be the creator of vichyssoise.
This is the book for you if you love vintage photos of food.
Own a book by… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 97,76
Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine.
por Louis Diat.
- Condição
- Used, very good
- Published
- 1961.
- Encadernação
- Hardcover
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Kinnelon, New Jersey, USA
- Preço do item
-
€ 42,61
Mostrar detalhes
Descrição:
Gourmet Distributing Corporation,, 1961.. Hardcover. Used, very good. Very nice book without jacket. Second (1962) printing, 654pp + index. Very slight wear, page edges not quite pristine, no marks or writing, just a couple food spots. HEAVY/OVERSIZE. ** We are a small family business selling fine new and pre-owned books online since 1999.… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 42,61
Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine
por Diat, Louis
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- Very Good
- Published
- 1983
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780394540337
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Skyway, Washington, USA
- Preço do item
-
€ 23,67
Mostrar detalhes
Descrição:
New York: Gourmet Books, 1983. A clean, square, unmarked copy. 6th printing. 655pp., color photos, index. Dust jacket is price-clipped, slightly rubbed at tips, and offered in a new mylar cover.. Hard Cover. Very Good/Very Good. Illus. by De Lattre, Georgette. 4to - over 9" - 12" Tall. Preço do item
€ 23,67
Gourmet's Basic French Cookbook
por Diat, Louis
- Condição
- Usado - Good +
- Condição de sobrecapa
- No Jacket
- Edição
- 5th Printing.
- Published
- 1979
- Encadernação
- Hardcover
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Hanson, Kentucky, USA
- Preço do item
-
€ 64,38
Mostrar detalhes
Descrição:
Milan, Italy: Arti Grafiche Amilcare Pizzi S p A, 1979. Blue Leather Cover with Gold - Big Book - EMAIL for Pictures Size: Big Book. 5th Printing.. Hard Cover. Good +/No Jacket. Illus. by Georgette De Lattre. Preço do item
€ 64,38
Gourmet's Basic French Cookbook
por Louis Diat
- Condição
- Usado - Acceptable
- Published
- 1961
- Encadernação
- Hardcover
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Goring-by-Sea, West Sussex, GBR
- Preço do item
-
€ 22,58
Mostrar detalhes
Descrição:
Gourmet, 1961. Hardcover. Acceptable. 1961. No Edition Remarks. 654 pages. No dust jacket. Blue cloth. Contains colour in-text illustrations, with colour photographic plates. Pages and plates are lightly tanned and foxed throughout, heavier to endpapers. Occasional thumb-marking present. Slight cracking to hinges. Binding is slightly shaky. Boards have moderate edge wear with bumping to corners and rubbing to… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 22,58
Gourmet's Basic French Cookbook
por Diat, Louis
- Condição
- Usado - Good
- Encadernação
- Paperback
- ISBN
- 9780517014752
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
- Preço do item
-
€ 7,05
Mostrar detalhes
Descrição:
Paperback. Good. Preço do item
€ 7,05
Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine
por Louis Diat
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- very good
- Edição
- Later printing
- Published
- 1983
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780394540337
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Benson, Vermont, USA
- Preço do item
-
€ 23,67
Mostrar detalhes
Descrição:
New York: Alfred A. Knopf, 1983. Later printing. Hardcover. Very Good /very good. Georgette De Lattre. lightest wear to the book, top edge shows minimal dusting; jacket is price-clipped, spine sunned. Clean and unmarked. Sixth printing (1983) of the 1961 first edition. Classic compendium of basic French cooking, an excellent cookbook with more than 1,000 recipes. Louis Diat… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 23,67
Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine
por Louis Diat
- Condição
- Usado - Very Good +
- Condição de sobrecapa
- good
- Edição
- Reprint
- Published
- 1990
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780517014752
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Benson, Vermont, USA
- Preço do item
-
€ 14,20
Mostrar detalhes
Descrição:
New York: Weathervane Books, 1990. Reprint. Hardcover. Very Good +/good. Georgette De Lattre. light wear to the book and rubbed jacket. Classic compendium of basic French cooking, an excellent cookbook with more than 1,000 recipes. Louis Diat of the Ritz-Carlton contributed articles to Gourmet for twelve years. This book is "a natural and fitting culmination of Monsieur … Ler mais sobre este item Preço do item
€ 14,20
Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine
por Diat, Louis
- Condição
- Usado
- Condição de sobrecapa
- N
- Published
- 1968
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
ROYAL OAK, Michigan, USA
- Preço do item
-
€ 20,83
Mostrar detalhes
Descrição:
NY: Gourmet Books inc., 1968. F/. Illustrated by Georgette de Lattre. Originally published in 1961, this is the 3rd printing from 1968. Book is in excellent condition, without dust jacket as issued. Preço do item
€ 20,83
Gourmet's Basic French Cookbook
por Diat, Louis
- Condição
- As New
- Condição de sobrecapa
- As New
- Edição
- First Edition Thus
- Published
- 1990
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780517014752
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Reading, GBR
- Preço do item
-
€ 17,96
Mostrar detalhes
Descrição:
New York: Weathervane Books, 1990. Book. Illus. by Lattre, Georgette De. As New. Hardback. First Edition Thus. 4to - over 9¾" - 12" tall. The classic compendium of basic French cooking techniques - with more than 1,000 recipes. Illustrated with 190 black-and-white line drawings.. Preço do item
€ 17,96
Gourmet's Basic French Cookbook
por Diat, Louis
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- Very Good
- Published
- 1990
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780517014752
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Spokane Valley, Washington, USA
- Preço do item
-
€ 13,73
Mostrar detalhes
Descrição:
Weathervane Books, 1990. Hard Cover - VG/VG - Book and dust jacket are clean and tight with light wear - Index - 653 pages.. Hard Cover. Very Good/Very Good. Preço do item
€ 13,73
Gourmet's Basic French Cookbook
por Diat, Louis
- Condição
- Usado
- Published
- 1990
- Encadernação
- Second-hand hardcover
- ISBN
- 9780517014752
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Melbourne, Victoria, AUS
- Preço do item
-
€ 51,02
Mostrar detalhes
Descrição:
New York: Weathervane Books, 1990. Second-hand hardcover. Diat, Louis. Gourmet's Basic French Cookbook: techniques of French cuisine. (Reprint) Weathervane Books: New York, 1990. 4to (260x185mm) illust dj, blue leatherette bds 653,[1]pp. (foreword by Helen Ridley; illust by Georgette de Lattre) VG/VG t.e dusty Preço do item
€ 51,02
Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine
por Diat, Louis
- Condição
- Usado - Nearly fine copy in nearly fine dust jacket
- Edição
- reprint
- Published
- 1990
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780517014752
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Pittsford, New York, USA
- Preço do item
-
€ 14,20
Mostrar detalhes
Descrição:
New York: Weathervane Books. Nearly fine copy in nearly fine dust jacket. 1990. reprint. hardcover. Tall 8vo, 653 pp. . Preço do item
€ 14,20
Mais fotos
Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine
por Diat, Louis
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- No Dust Jacket Issued
- Published
- 1979
- Encadernação
- Hardcover
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Maplewood, Missouri, USA
- Preço do item
-
€ 33,14
Mostrar detalhes
Descrição:
Gourmet, 1979. Very Good Hardcover with decorative cover. Hard Cover. Very Good/No Dust Jacket Issued. Illus. by De Lattre, Georgette [illustrator]. Preço do item
€ 33,14
Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine
por Louis Diat
- Condição
- Usado - Acceptable
- Published
- 1961
- Encadernação
- Hardcover
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
South Lyon, Michigan, USA
- Preço do item
-
€ 9,47
Mostrar detalhes
Descrição:
Gourmet, 1961. Hardcover. Acceptable. New York, 1961; blue boards with blue spine titles in gold labels; minimal corner and edge wear; sticker on spine; stain on bottom right corner of rear cover; 4to, 9 3/4" to 12" tall; no jacket; front hinge cracked and heavily damaged; rear hinge cracked; boards loose; interior is clean and unmarked. 654 pages.… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 9,47
Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine
por Diat, Louis
- Condição
- Like New
- Condição de sobrecapa
- No Dustjacket
- Published
- 1979
- Encadernação
- Hardcover
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
New Castle, Colorado, USA
- Preço do item
-
€ 30,53
Mostrar detalhes
Descrição:
Gourmet Books, 1979. Hardcover. Like New/No Dustjacket . A renowned chef presents more than a thousand extraordinary recipes in this culinary classic, recognized for over two decades as the guide to basic French cooking techniques. Full-color line drawings throughout. Louis Felix Diat (1885 â 1957) was a French-American chef and culinary writer. It is also believed that he… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 30,53
Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine
por Diat, Louis
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- J No Dust Jacket
- Edição
- F Fifth Printing Used
- Encadernação
- H Hard Cover
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Vashon, Washington, USA
- Preço do item
-
€ 15,42
Mostrar detalhes
Descrição:
New York: Gourmet [1968]. 8vo - over 7¾" - 9¾". F Fifth Printing Used. H Hard Cover. Very Good. VG in imitation leather stamped in gilt (minor wear) 4to 655+index Preço do item
€ 15,42
Gourmet's Basic French Cookbook - Techniques of French Cuisine
por Diat, Louis
- Condição
- Usado - Good
- Condição de sobrecapa
- No Jacket
- Edição
- Fourth Printing
- Published
- 1976
- Encadernação
- Hardcover
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Tolar, Texas, USA
- Preço do item
-
€ 23,67
Mostrar detalhes
Descrição:
NY: Gourmet, 1976. Cover is bumped, chipped and scuffed. Pgs. are clean & tight.. Fourth Printing. Hard Cover. Good/No Jacket. Illus. by De Lattre, Georgette. 4 to. Preço do item
€ 23,67
Gourmet's Basic French Cookbook
por Louis Diat
- Condição
- Usado - Near Fine
- Published
- 1979
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
WESTBANK, British Columbia, CAN
- Preço do item
-
€ 47,29
Mostrar detalhes
Descrição:
16.99 x 3.94 x 24.41 cm-Fifth Printing-January 1979- A tight, clean and unmarked copy! " Even before his death a few years ago, Louis Diat of the Ritz had already become something of a gastronomic legend in the tradition of the great chefs who left behind them written records of their culinary achievements. He wrote his first book in 1941,… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 47,29
Gourmet's Basic French Cookbook
por Diat, Louis
- Condição
- New
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780517681664
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
San Diego, California, USA
- Preço do item
-
€ 102,32
Mostrar detalhes
Descrição:
Random House Value Publishing. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title! Preço do item
€ 102,32