Gourmet's Basic French Cookbook

por James, Lisa; James, Lisa

Cópias Disponíveis

Gourmets Basic French Cook Book
Mais fotos

Gourmets Basic French Cook Book

por Louis Diat

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
None
Edição
first Edition-Second Printing
Published
1962
Encadernação
Binding is intact - Excellent Condition
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Phoenix, Arizona, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 97,54

Mostrar detalhes

Descrição:
A delectable book of French cooking! Louis Diat was a culinary writer for Gourmet magazine in his later years and as a result wrote this fabulous cookbook. Gourmet Magazine was laid to rest in 2009. Louis Diat is believed to be the creator of vichyssoise. This is the book for you if you love vintage photos of food. Own a book by… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 97,54
Nenhuma imagem disponível

Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine.

por Louis Diat.

Condição
Used, very good
Published
1961.
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Kinnelon, New Jersey, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 42,51

Mostrar detalhes

Descrição:
Gourmet Distributing Corporation,, 1961.. Hardcover. Used, very good. Very nice book without jacket. Second (1962) printing, 654pp + index. Very slight wear, page edges not quite pristine, no marks or writing, just a couple food spots. HEAVY/OVERSIZE. ** We are a small family business selling fine new and pre-owned books online since 1999.… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 42,51
Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine

Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine

por Diat, Louis

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
Very Good
Published
1983
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780394540337
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Skyway, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 23,62

Mostrar detalhes

Descrição:
New York: Gourmet Books, 1983. A clean, square, unmarked copy. 6th printing. 655pp., color photos, index. Dust jacket is price-clipped, slightly rubbed at tips, and offered in a new mylar cover.. Hard Cover. Very Good/Very Good. Illus. by De Lattre, Georgette. 4to - over 9" - 12" Tall.
Preço do item
€ 23,62
Nenhuma imagem disponível

Gourmet's Basic French Cookbook

por Diat, Louis

Condição
Usado - Good +
Condição de sobrecapa
No Jacket
Edição
5th Printing.
Published
1979
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Hanson, Kentucky, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 64,24

Mostrar detalhes

Descrição:
Milan, Italy: Arti Grafiche Amilcare Pizzi S p A, 1979. Blue Leather Cover with Gold - Big Book - EMAIL for Pictures Size: Big Book. 5th Printing.. Hard Cover. Good +/No Jacket. Illus. by Georgette De Lattre.
Preço do item
€ 64,24
Gourmet's Basic French Cookbook

Gourmet's Basic French Cookbook

por Louis Diat

Condição
Usado - Acceptable
Published
1961
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Goring-by-Sea, West Sussex, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 22,60

Mostrar detalhes

Descrição:
Gourmet, 1961. Hardcover. Acceptable. 1961. No Edition Remarks. 654 pages. No dust jacket. Blue cloth. Contains colour in-text illustrations, with colour photographic plates. Pages and plates are lightly tanned and foxed throughout, heavier to endpapers. Occasional thumb-marking present. Slight cracking to hinges. Binding is slightly shaky. Boards have moderate edge wear with bumping to corners and rubbing to… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 22,60
Nenhuma imagem disponível

Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine

por Louis Diat

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
very good
Edição
Later printing
Published
1983
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780394540337
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Benson, Vermont, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 23,62

Mostrar detalhes

Descrição:
New York: Alfred A. Knopf, 1983. Later printing. Hardcover. Very Good /very good. Georgette De Lattre. lightest wear to the book, top edge shows minimal dusting; jacket is price-clipped, spine sunned. Clean and unmarked. Sixth printing (1983) of the 1961 first edition. Classic compendium of basic French cooking, an excellent cookbook with more than 1,000 recipes. Louis Diat… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 23,62
Gourmet's Basic French Cookbook

Gourmet's Basic French Cookbook

por Diat, Louis

Condição
Usado - Good
Encadernação
Paperback
ISBN
9780517014752
Quantidade Disponível
1
Livreiro
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 11,75

Mostrar detalhes

Descrição:
Paperback. Good.
Preço do item
€ 11,75
Nenhuma imagem disponível

Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine

por Louis Diat

Condição
Usado - Very Good +
Condição de sobrecapa
good
Edição
Reprint
Published
1990
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780517014752
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Benson, Vermont, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 14,17

Mostrar detalhes

Descrição:
New York: Weathervane Books, 1990. Reprint. Hardcover. Very Good +/good. Georgette De Lattre. light wear to the book and rubbed jacket. Classic compendium of basic French cooking, an excellent cookbook with more than 1,000 recipes. Louis Diat of the Ritz-Carlton contributed articles to Gourmet for twelve years. This book is "a natural and fitting culmination of Monsieur … Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 14,17
Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine

Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine

por Diat, Louis

Condição
Usado
Condição de sobrecapa
N
Published
1968
Quantidade Disponível
1
Livreiro
ROYAL OAK, Michigan, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 20,78

Mostrar detalhes

Descrição:
NY: Gourmet Books inc., 1968. F/. Illustrated by Georgette de Lattre. Originally published in 1961, this is the 3rd printing from 1968. Book is in excellent condition, without dust jacket as issued.
Preço do item
€ 20,78
Nenhuma imagem disponível

Gourmet's Basic French Cookbook

por Diat, Louis

Condição
As New
Condição de sobrecapa
As New
Edição
First Edition Thus
Published
1990
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780517014752
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Reading, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 17,97

Mostrar detalhes

Descrição:
New York: Weathervane Books, 1990. Book. Illus. by Lattre, Georgette De. As New. Hardback. First Edition Thus. 4to - over 9¾" - 12" tall. The classic compendium of basic French cooking techniques - with more than 1,000 recipes. Illustrated with 190 black-and-white line drawings..
Preço do item
€ 17,97
Nenhuma imagem disponível

Gourmet's Basic French Cookbook

por Diat, Louis

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
Very Good
Published
1990
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780517014752
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Spokane Valley, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 13,70

Mostrar detalhes

Descrição:
Weathervane Books, 1990. Hard Cover - VG/VG - Book and dust jacket are clean and tight with light wear - Index - 653 pages.. Hard Cover. Very Good/Very Good.
Preço do item
€ 13,70
Gourmet's Basic French Cookbook

Gourmet's Basic French Cookbook

por Diat, Louis

Condição
Usado
Published
1990
Encadernação
Second-hand hardcover
ISBN
9780517014752
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Melbourne, Victoria, AUS
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 51,02

Mostrar detalhes

Descrição:
New York: Weathervane Books, 1990. Second-hand hardcover. Diat, Louis. Gourmet's Basic French Cookbook: techniques of French cuisine. (Reprint) Weathervane Books: New York, 1990. 4to (260x185mm) illust dj, blue leatherette bds 653,[1]pp. (foreword by Helen Ridley; illust by Georgette de Lattre) VG/VG t.e dusty
Preço do item
€ 51,02
Nenhuma imagem disponível

Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine

por Diat, Louis

Condição
Usado - Nearly fine copy in nearly fine dust jacket
Edição
reprint
Published
1990
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780517014752
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Pittsford, New York, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 14,17

Mostrar detalhes

Descrição:
New York: Weathervane Books. Nearly fine copy in nearly fine dust jacket. 1990. reprint. hardcover. Tall 8vo, 653 pp. .
Preço do item
€ 14,17
Nenhuma imagem disponível

Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine

por Diat, Louis

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
J No Dust Jacket
Edição
F Fifth Printing Used
Encadernação
H Hard Cover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Vashon, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 15,39

Mostrar detalhes

Descrição:
New York: Gourmet [1968]. 8vo - over 7¾" - 9¾". F Fifth Printing Used. H Hard Cover. Very Good. VG in imitation leather stamped in gilt (minor wear) 4to 655+index
Preço do item
€ 15,39
Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine
Mais fotos

Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine

por Diat, Louis

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
No Dust Jacket Issued
Published
1979
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Maplewood, Missouri, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 33,06

Mostrar detalhes

Descrição:
Gourmet, 1979. Very Good Hardcover with decorative cover. Hard Cover. Very Good/No Dust Jacket Issued. Illus. by De Lattre, Georgette [illustrator].
Preço do item
€ 33,06
Nenhuma imagem disponível

Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine

por Louis Diat

Condição
Usado - Acceptable
Published
1961
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
South Lyon, Michigan, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 9,45

Mostrar detalhes

Descrição:
Gourmet, 1961. Hardcover. Acceptable. New York, 1961; blue boards with blue spine titles in gold labels; minimal corner and edge wear; sticker on spine; stain on bottom right corner of rear cover; 4to, 9 3/4" to 12" tall; no jacket; front hinge cracked and heavily damaged; rear hinge cracked; boards loose; interior is clean and unmarked. 654 pages.… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 9,45
Nenhuma imagem disponível

Gourmet's Basic French Cookbook: Techniques of French Cuisine

por Diat, Louis

Condição
Like New
Condição de sobrecapa
No Dustjacket
Published
1979
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
New Castle, Colorado, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 30,47

Mostrar detalhes

Descrição:
Gourmet Books, 1979. Hardcover. Like New/No Dustjacket . A renowned chef presents more than a thousand extraordinary recipes in this culinary classic, recognized for over two decades as the guide to basic French cooking techniques. Full-color line drawings throughout. Louis Felix Diat (1885 – 1957) was a French-American chef and culinary writer. It is also believed that he… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 30,47
Gourmet's Basic French Cookbook

Gourmet's Basic French Cookbook

por Diat, Louis

Condição
Usado - Very Good
Encadernação
Paperback
ISBN
9780517014752
Quantidade Disponível
1
Livreiro
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 11,75

Mostrar detalhes

Descrição:
Paperback. Very Good.
Preço do item
€ 11,75
Nenhuma imagem disponível

Gourmet's Basic French Cookbook - Techniques of French Cuisine

por Diat, Louis

Condição
Usado - Good
Condição de sobrecapa
No Jacket
Edição
Fourth Printing
Published
1976
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Tolar, Texas, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 23,62

Mostrar detalhes

Descrição:
NY: Gourmet, 1976. Cover is bumped, chipped and scuffed. Pgs. are clean & tight.. Fourth Printing. Hard Cover. Good/No Jacket. Illus. by De Lattre, Georgette. 4 to.
Preço do item
€ 23,62
Gourmet's Basic French Cookbook

Gourmet's Basic French Cookbook

por Louis Diat

Condição
Usado - Near Fine
Published
1979
Quantidade Disponível
1
Livreiro
WESTBANK, British Columbia, CAN
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 47,19

Mostrar detalhes

Descrição:
16.99 x 3.94 x 24.41 cm-Fifth Printing-January 1979- A tight, clean and unmarked copy! " Even before his death a few years ago, Louis Diat of the Ritz had already become something of a gastronomic legend in the tradition of the great chefs who left behind them written records of their culinary achievements. He wrote his first book in 1941,… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 47,19