Cheese

por

Cópias Disponíveis

Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking

Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking

por Battistotti, Bruno; et al

Condição
Usado - Fair
Condição de sobrecapa
Fair
Edição
First English Edition
Published
1984
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780871969811
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Ladysmith, British Columbia, CAN
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 47,25

Mostrar detalhes

Descrição:
New York, New York, U.S.A.: Facts on File, 1984. Book. Fair. Hardcover. First English Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. 168 pages. Index. Glossary. Over 100 photos, many in colour, and line drawings. "A guide to the world's cheeses: how to identify them, how to choose from the countless varieties available and which wines… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 47,25
Nenhuma imagem disponível

Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
Very Good
Edição
First Edition
Published
1984
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780871969811
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Winchester, New Hampshire, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 22,70

Mostrar detalhes

Descrição:
Facts on File, 1984 Book. Very Good. Hardcover. First Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. book is tight with no markings, some soiling to top page edge, dj has some curling/creasing along the edges, nice copy.
Preço do item
€ 22,70
Nenhuma imagem disponível

Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 2

Condição
Used - Good
ISBN
9780412535109
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Waltham Abbey, Essex, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 63,22

Mostrar detalhes

Descrição:
Springer. Used - Good. Ships from UK in 48 hours or less (usually same day). Your purchase helps support Sri Lankan Children's Charity 'The Rainbow Centre'. Ex-library, so some stamps and wear, but in good overall condition. 100% money back guarantee. We are a world class secondhand bookstore based in Hertfordshire, United Kingdom and specialize in high quality… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 63,22
Cheese: The World's Best Artisan Cheeses, a Journey Through Taste, Tradition and Terroir

Cheese: The World's Best Artisan Cheeses, a Journey Through Taste, Tradition and Terroir

Condição
Like New
Encadernação
Hardcover
ISBN
9781906417710
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Bucknell, Shropshire, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 11,96

Mostrar detalhes

Descrição:
Jacqui Small. Hardcover. Like New. **HARDBACK** In unclipped dustjacket
Preço do item
€ 11,96
Nenhuma imagem disponível

Cheese: The Making of a Wisconsin Tradition

Condição
Used - Very Good
ISBN
9780942495805
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frederick, Maryland, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 5,12

Mostrar detalhes

Descrição:
University of Wisconsin Press. Used - Very Good. Very Good condition. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Preço do item
€ 5,12
Nenhuma imagem disponível

Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)

Condição
Used - Good
ISBN
9780871969811
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frederick, Maryland, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,71

Mostrar detalhes

Descrição:
Facts on File. Used - Good. Good condition. Good dust jacket. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Preço do item
€ 6,71
Nenhuma imagem disponível

Cheese

Condição
Used
Published
pp. 1448 4th Edition
Encadernação
Hardback
ISBN
9780124170124
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Woodside, New York, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 415,21

Mostrar detalhes

Descrição:
Elsevier , pp. 1448 4th Edition . Hardback. Used.
Preço do item
€ 415,21
Nenhuma imagem disponível

Cheese: From Fondue To Cheesecake

Condição
Used - Very Good
ISBN
9781841728100
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frederick, Maryland, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 7,07

Mostrar detalhes

Descrição:
Ryland Peters & Small. Used - Very Good. Very Good condition. Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp.
Preço do item
€ 7,07
Nenhuma imagem disponível

Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 2

Condição
Used - Acceptable
ISBN
9780412535109
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Waltham Abbey, Essex, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 63,22

Mostrar detalhes

Descrição:
Springer. Used - Acceptable. Used - Acceptable. Ships from UK in 48 hours or less (usually same day). Your purchase helps support Sri Lankan Children's Charity 'The Rainbow Centre'. Ex-library with wear and barcode page may have been removed. 100% money back guarantee. We are a world class secondhand bookstore based in Hertfordshire, United Kingdom and specialize in… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 63,22
Nenhuma imagem disponível

Cheese: Sumptous Cheese Recipes for All Occasions (Padded Collection)

Condição
New
Published
2010-07-01
Encadernação
Hardcover
ISBN
9781407596822
Quantidade Disponível
1
Livreiro
bryantown, Maryland, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,61

Mostrar detalhes

Descrição:
Love Food, 2010-07-01. Hardcover. New. 0.8000 in x 8.7000 in x 8.7000 in.
Preço do item
€ 6,61
Nenhuma imagem disponível

Cheese: The Entertaining Collection

Condição
Usado - Good
Encadernação
Spiral-bound
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 77,82

Mostrar detalhes

Descrição:
Try-Foods International. Spiral-bound. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 77,82
Nenhuma imagem disponível

Cheese : Sumptous Cheese Recipes for All Occasions

Condição
Used - Good
ISBN
9781407596822
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Reno, Nevada, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,68

Mostrar detalhes

Descrição:
Parragon Book Service Limited. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 6,68
Nenhuma imagem disponível

Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)

Condição
Usado - Very Good
Published
1984T
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780871969811
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Sonoma, California, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 3,77

Mostrar detalhes

Descrição:
Facts on File, 1984T. hardcover. Very Good. 0.8000 10.1000 8.6000. Hardcover in very good condition. All inside pages are in great shape. Minor shelf wear to the dust jacket.
Preço do item
€ 3,77
Nenhuma imagem disponível

Cheese : Sumptous Cheese Recipes for All Occasions

Condição
Used - Good
ISBN
9781407596822
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Mishawaka, Indiana, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,68

Mostrar detalhes

Descrição:
Parragon Book Service Limited. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 6,68
The Cheese

The Cheese

Condição
As New
Published
2007
Encadernação
Paperback
ISBN
9780545115971
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 8,25

Mostrar detalhes

Descrição:
Scholastic, 2007. Paperback. As New. Disclaimer:Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 8,25
Nenhuma imagem disponível

Cheese - a Concise Encyclopaedia of Gastronomy

Condição
Usado - Good
Published
1948
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Hereford, Herefordshire, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 9,57

Mostrar detalhes

Descrição:
The Wine and Food Society, 1948. Hardcover. Good. in x in x in. Reprint Edition with dust jacket - collectable - will send out 1 st class post
Preço do item
€ 9,57
Nenhuma imagem disponível

Cheese: The World's Best Artisan Cheeses, a Journey Through Taste, Tradition and Terroir

Condição
Used; Very Good
Published
01/01/2010
Encadernação
Hardcover
ISBN
9781906417710
Quantidade Disponível
1
Livreiro
London, Greater London, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 4,18

Mostrar detalhes

Descrição:
01/01/2010. Hardcover. Used; Very Good. **WE SHIP WITHIN 24 HRS FROM LONDON, UK, 98% OF OUR ORDERS ARE RECEIVED WITHIN 7-10 DAYS. We believe you will be completely satisfied with our quick and reliable service. All orders are dispatched as swiftly as possible! Buy with confidence! Greener Books.
Preço do item
€ 4,18
Nenhuma imagem disponível

The Cheese

Condição
Usado - Very Good
Published
2007
Encadernação
Paperback
ISBN
9780545115971
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 8,25

Mostrar detalhes

Descrição:
Scholastic, 2007. Paperback. Very Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in excellent condition. Pages are intact and are not marred by notes or highlighting, but may contain a neat previous owner name. The spine remains undamaged.
Preço do item
€ 8,25
Nenhuma imagem disponível

Cheese: General Aspects v. 1: Chemistry, Physics and Microbiology Fox, P. F.

Condição
Usado
ISBN
9781851660520
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Maritime Quarter, Swansea, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 165,45

Mostrar detalhes

Descrição:
In overall good condition, no pages missing. Shipping can take between 2-6weeks for international deliveries. Hardback copies may or may not have dust jackets, please get in contact for more information.
Preço do item
€ 165,45
Nenhuma imagem disponível

Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology: Volume 2 Major Cheese Groups

Condição
New
Published
2004
Encadernação
Paperback
ISBN
9780123884657
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Exeter, Devon, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 3 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 386,16

Mostrar detalhes

Descrição:
Academic Press, 2004. Paperback. New. 476 pages. 11.00x8.30x1.12 inches.
Preço do item
€ 386,16