Ir para o conteúdo

Cheese - A Concise Encyclopaedia Of Gastronomy -

Cópias similares são apresentadas abaixo.
Cópias similares são apresentadas à direita.
Nenhuma imagem disponível

Cheese - a Concise Encyclopaedia of Gastronomy

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
The Wine and Food Society, 1948. Hardcover. Good. in x in x in. Reprint Edition with dust jacket - collectable - will send out 1 st class post
  • Livreiro Independent bookstores GB (GB)
  • Formato/Encadernação Capa dura
  • Estado do livro Usado - Good
  • Quantidade Disponível 1
  • Encadernação Capa dura
  • Editorial The Wine and Food Society
  • Data de publicação 1948
  • X weight lb
  • Size in x in x in

Temos 19 cópias disponíveis a partir de € 6,66.

Nenhuma imagem disponível

Cheese : Sumptous Cheese Recipes for All Occasions

  • Usado
Condição
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781407596822 / 1407596829
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Reno, Nevada, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,66

Mostrar detalhes

Descrição:
Parragon Book Service Limited. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 6,66
Nenhuma imagem disponível

Cheese : Sumptous Cheese Recipes for All Occasions

  • Usado
Condição
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781407596822 / 1407596829
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Mishawaka, Indiana, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,66

Mostrar detalhes

Descrição:
Parragon Book Service Limited. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 6,66
The Cheese

The Cheese

  • Usado
  • as new
  • Brochura
Condição
Novo
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780545115971 / 0545115973
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 8,23

Mostrar detalhes

Descrição:
Scholastic, 2007. Paperback. As New. Disclaimer:Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 8,23
Nenhuma imagem disponível

The Cheese

  • Usado
  • Muito Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780545115971 / 0545115973
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 8,23

Mostrar detalhes

Descrição:
Scholastic, 2007. Paperback. Very Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in excellent condition. Pages are intact and are not marred by notes or highlighting, but may contain a neat previous owner name. The spine remains undamaged.
Preço do item
€ 8,23
Cheese: The Making of a Wisconsin Tradition
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Cheese: The Making of a Wisconsin Tradition

  • Usado
Condição
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780942495805 / 0942495802
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frederick, Maryland, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 5,11

Mostrar detalhes

Descrição:
University of Wisconsin Press. Used - Very Good. Very Good condition. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Preço do item
€ 5,11
Nenhuma imagem disponível

Cheese: Sumptous Cheese Recipes for All Occasions (Padded Collection)

  • Novo
  • Capa dura
Condição
Novo
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781407596822 / 1407596829
Quantidade Disponível
1
Livreiro
bryantown, Maryland, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,60

Mostrar detalhes

Descrição:
Love Food, 2010-07-01. Hardcover. New. 0.8000 in x 8.7000 in x 8.7000 in.
Preço do item
€ 6,60
Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780871969811 / 0871969815
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Sonoma, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 3,77

Mostrar detalhes

Descrição:
Facts on File, 1984T. hardcover. Very Good. 0.8000 10.1000 8.6000. Hardcover in very good condition. All inside pages are in great shape. Minor shelf wear to the dust jacket.
Preço do item
€ 3,77
Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)

  • Usado
Condição
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780871969811 / 0871969815
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frederick, Maryland, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,69

Mostrar detalhes

Descrição:
Facts on File. Used - Good. Good condition. Good dust jacket. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Preço do item
€ 6,69
Nenhuma imagem disponível

Cheese: The World's Best Artisan Cheeses, a Journey Through Taste, Tradition and Terroir

  • Usado
  • Capa dura
Condição
Used; Very Good
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9781906417710 / 1906417717
Quantidade Disponível
3
Livreiro
London, Greater London, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 4,17

Mostrar detalhes

Descrição:
01/01/2010. Hardcover. Used; Very Good. **WE SHIP WITHIN 24 HRS FROM LONDON, UK, 98% OF OUR ORDERS ARE RECEIVED WITHIN 7-10 DAYS. We believe you will be completely satisfied with our quick and reliable service. All orders are dispatched as swiftly as possible! Buy with confidence! Greener Books.
Preço do item
€ 4,17
Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
  • first
Condição
Usado - Muito Bom
Condição de sobrecapa
Very Good
Edição
First Edition
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780871969811 / 0871969815
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Winchester, New Hampshire, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 22,65€ 16,99
Economize € 6,00!

Mostrar detalhes

Descrição:
Facts on File, 1984 Book. Very Good. Hardcover. First Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. book is tight with no markings, some soiling to top page edge, dj has some curling/creasing along the edges, nice copy.
Preço do item
€ 22,65€ 16,99
Economize € 6,00 !