Descrição:
Parragon Book Service Limited. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Cheese - A Concise Encyclopaedia Of Gastronomy -
Cópias similares são apresentadas abaixo.
Cópias similares são apresentadas à direita.
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Cheese - a Concise Encyclopaedia of Gastronomy
- Usado
- Bom
- Capa dura
The Wine and Food Society, 1948. Hardcover. Good. in x in x in. Reprint Edition with dust jacket - collectable - will send out 1 st class post
-
Livreiro
Independent bookstores
(GB)
- Formato/Encadernação Capa dura
- Estado do livro Usado - Good
- Quantidade Disponível 1
- Encadernação Capa dura
- Editorial The Wine and Food Society
- Data de publicação 1948
- X weight lb
- Size in x in x in
Temos 19 cópias disponíveis a partir de € 6,66.
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Cheese : Sumptous Cheese Recipes for All Occasions
- Usado
- Condição
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781407596822 / 1407596829
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Reno, Nevada, United States
- Preço do item
-
€ 6,66
Mostrar detalhes
Preço do item
€ 6,66
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Cheese : Sumptous Cheese Recipes for All Occasions
- Usado
- Condição
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781407596822 / 1407596829
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Preço do item
-
€ 6,66
Mostrar detalhes
Descrição:
Parragon Book Service Limited. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 6,66
![The Cheese](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/146/829/1251829146.0.m.jpg)
The Cheese
- Usado
- as new
- Brochura
- Condição
- Novo
- Encadernação
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780545115971 / 0545115973
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Seattle, Washington, United States
- Preço do item
-
€ 8,23
Mostrar detalhes
Descrição:
Scholastic, 2007. Paperback. As New. Disclaimer:Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 8,23
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
The Cheese
- Usado
- Muito Bom
- Brochura
- Condição
- Usado - Muito Bom
- Encadernação
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780545115971 / 0545115973
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Seattle, Washington, United States
- Preço do item
-
€ 8,23
Mostrar detalhes
Descrição:
Scholastic, 2007. Paperback. Very Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in excellent condition. Pages are intact and are not marred by notes or highlighting, but may contain a neat previous owner name. The spine remains undamaged.
Preço do item
€ 8,23
![Cheese: The Making of a Wisconsin Tradition](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/805/495/9780942495805.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Cheese: The Making of a Wisconsin Tradition
- Usado
- Condição
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780942495805 / 0942495802
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Frederick, Maryland, United States
- Preço do item
-
€ 5,11
Mostrar detalhes
Descrição:
University of Wisconsin Press. Used - Very Good. Very Good condition. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Preço do item
€ 5,11
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Cheese: Sumptous Cheese Recipes for All Occasions (Padded Collection)
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781407596822 / 1407596829
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
bryantown, Maryland, United States
- Preço do item
-
€ 6,60
Mostrar detalhes
Descrição:
Love Food, 2010-07-01. Hardcover. New. 0.8000 in x 8.7000 in x 8.7000 in.
Preço do item
€ 6,60
![Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/811/969/9780871969811.OL.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)
- Usado
- Muito Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Muito Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780871969811 / 0871969815
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Sonoma, California, United States
- Preço do item
-
€ 3,77
Mostrar detalhes
Descrição:
Facts on File, 1984T. hardcover. Very Good. 0.8000 10.1000 8.6000. Hardcover in very good condition. All inside pages are in great shape. Minor shelf wear to the dust jacket.
Preço do item
€ 3,77
![Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/811/969/9780871969811.OL.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)
- Usado
- Condição
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780871969811 / 0871969815
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Frederick, Maryland, United States
- Preço do item
-
€ 6,69
Mostrar detalhes
Descrição:
Facts on File. Used - Good. Good condition. Good dust jacket. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Preço do item
€ 6,69
![Nenhuma imagem disponível](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
Cheese: The World's Best Artisan Cheeses, a Journey Through Taste, Tradition and Terroir
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used; Very Good
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781906417710 / 1906417717
- Quantidade Disponível
- 3
- Livreiro
-
London, Greater London, United Kingdom
- Preço do item
-
€ 4,17
Mostrar detalhes
Descrição:
01/01/2010. Hardcover. Used; Very Good. **WE SHIP WITHIN 24 HRS FROM LONDON, UK, 98% OF OUR ORDERS ARE RECEIVED WITHIN 7-10 DAYS. We believe you will be completely satisfied with our quick and reliable service. All orders are dispatched as swiftly as possible! Buy with confidence! Greener Books.
Preço do item
€ 4,17
![Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/811/969/9780871969811.OL.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Cheese: A Guide to the World of Cheese and Cheesemaking (English and Italian Edition)
- Usado
- Muito Bom
- Capa dura
- first
- Condição
- Usado - Muito Bom
- Condição de sobrecapa
- Very Good
- Edição
- First Edition
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780871969811 / 0871969815
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Winchester, New Hampshire, United States
- Preço do item
-
€ 22,65€ 16,99Economize € 6,00!
Mostrar detalhes
Descrição:
Facts on File, 1984 Book. Very Good. Hardcover. First Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. book is tight with no markings, some soiling to top page edge, dj has some curling/creasing along the edges, nice copy.
Preço do item
€ 22,65€ 16,99
Economize € 6,00
!