Ir para o conteúdo

Cheese Vol 2
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Cheese Vol 2 Brochura - 1995

por Charles Fox; P. F. Fox (Editor)

Primeira linha

Cheese is the generic name for a group of fermented milk-based food products, produced in a great range of flavours and forms throughout the world.

Detalhes

  • Título Cheese Vol 2
  • Autor Charles Fox; P. F. Fox (Editor)
  • Encadernação Brochura
  • Edição 2nd
  • Páginas 592
  • Volumes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Aspen Publishers, Norwell, Massachusetts, U.S.A.
  • Data de publicação 1995-12-31
  • Ilustrado Sim
  • Features Illustrated
  • ISBN 9780412535109 / 0412535106
  • Peso 2.5 libras (1.13 kg)
  • Dimensão 9.61 x 6.69 x 1.25 in. (24.41 x 16.99 x 3.18 cm)
  • Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 92042748

Mais exemplares à venda

Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 2
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 2

  • Usado
Condição
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780412535109 / 0412535106
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Waltham Abbey, Essex, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 63,38
€ 10,73 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Springer. Used - Good. Ships from UK in 48 hours or less (usually same day). Your purchase helps support Sri Lankan Children's Charity 'The Rainbow Centre'. Ex-library, so some stamps and wear, but in good overall condition. 100% money back guarantee. We are a world class secondhand bookstore based in Hertfordshire, United Kingdom and specialize in high quality textbooks across an enormous variety of subjects. We aim to provide a vast range of textbooks, rare and collectible books at a great price. Our donations to The Rainbow Centre have helped provide an education and a safe haven to hundreds of children who live in appalling conditions. We provide a 100% money back guarantee and are dedicated to providing our customers with the highest standards of service in the bookselling industry.
Preço do item
€ 63,38
€ 10,73 frete para USA
Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 2
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 2

  • Usado
Condição
Used - Acceptable
ISBN 10 / ISBN 13
9780412535109 / 0412535106
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Waltham Abbey, Essex, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 63,38
€ 10,73 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Springer. Used - Acceptable. Used - Acceptable. Ships from UK in 48 hours or less (usually same day). Your purchase helps support Sri Lankan Children's Charity 'The Rainbow Centre'. Ex-library with wear and barcode page may have been removed. 100% money back guarantee. We are a world class secondhand bookstore based in Hertfordshire, United Kingdom and specialize in high quality textbooks across an enormous variety of subjects. We aim to provide a vast range of textbooks, rare and collectible books at a great price. Our donations to The Rainbow Centre have helped provide an education and a safe haven to hundreds of children who live in appalling conditions. We provide a 100% money back guarantee and are dedicated to providing our customers with the highest standards of service in the bookselling industry.
Preço do item
€ 63,38
€ 10,73 frete para USA
Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 2
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology, Volume 2

por Fox Charles, Professor Of Entomology

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Muito Bom
Edição
2nd Edition
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780412535109 / 0412535106
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Kutztown, Pennsylvania, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 75,59
€ 4,70 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Springer, 1995. 2nd Edition . Hardcover. Very Good. Near fine with light wear around the extremities of the cover. Scarce!
Preço do item
€ 75,59
€ 4,70 frete para USA
Cheese: Major Cheese Groups v. 2: Chemistry, Physics and Microbiology
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Cheese: Major Cheese Groups v. 2: Chemistry, Physics and Microbiology

por Fox, P. F.

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Bom
Edição
2nd Edition
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780412535109 / 0412535106
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Mordialloc, Australian Capital Territory, Australia
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 75,43
€ 33,00 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Kluwer Academic / Plenum Publishers, 1993. 2nd Edition . Hardcover. Fine. 4to - over 9¾ - 12" tall.
Preço do item
€ 75,43
€ 33,00 frete para USA