Professional Baking
por Gisslen, Wayne
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- ISBN 10
- 0471346462
- ISBN 13
- 9780471346463
- Livreiro
-
San Diego, California, United States
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Sobre este item
Wiley. Hardcover. New. In shrink wrap.
Sinopse
Professional Baking contains even more expertise and formulas for the aspiring professional in this updated new Fourth Edition. Offering complete, step-by-step instruction on making the full range of baked goods from cakes, pies, and pastries to artisan breads and more, this must-have resource shares the information and techniques necessary to create high-quality dishes with the artistry of a true professional.
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Detalhes
- Livreiro
- GridFreed LLC (US)
- Nº do estoque do livreiro
- 100-23212
- Título
- Professional Baking
- Autor
- Gisslen, Wayne
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Novo
- Quantidade Disponível
- 1
- ISBN 10
- 0471346462
- ISBN 13
- 9780471346463
- Editorial
- Wiley
- Local de publicação
- Somerset, New Jersey, U.s.a.
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- 2000-10
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GridFreed LLC
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Sobre o Vendedor
GridFreed LLC
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