Food from Dave Shoots, Bookseller

Novidades

Dessert

Dessert

por Williams-Sonoma

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
Very Good
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780743226431
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Saint John, New Brunswick, CAN
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 14,16

Mostrar detalhes

Descrição:
N.Y.: Simon & Schuster/ Source Book. Illus. by Maren Caruso Photos.. Very Good. Hardcover. 8 1/2 x 9 1/2. Original black laminated boards. Brief gift note. Recipes and text by Abigail Johnson Dodge. Classics, Simple Desserts, Summer Fruit Desserts, Holiday Desserts, Special Occasions, Chocolate Decadence, Dessert Basics, Glossary, Index. ISBN 0-7432-2643-7 and 9 780743 226431..
Preço do item
€ 14,16
Foods and Principles of Cookery

Foods and Principles of Cookery

por Fitch, Natalie K. And Francis, Charlotte A.

Condição
Usado - Good
Condição de sobrecapa
No Jacket
Edição
Eighth Printing
Published
1961
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Saint John, New Brunswick, CAN
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 28,32

Mostrar detalhes

Descrição:
Englewood Cliffs, N.J.: Prentice-Hall, 1961 Ex-Library. Good. Original Cloth. Eighth Printing. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Blue cloth with attractive silver cover and spine lettering. Preface states, "This book is intended for student use as a text in a first course in foods on the college level", especially with regard to principles underlying all aspects of food… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 28,32