Cookbook from Dave Shoots, Bookseller
Novidades
Flavor's the Thing
por Harris, Florence La Ganke
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- Good Plus
- Edição
- First Edition
- Published
- 1939
- Encadernação
- Hardcover
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Saint John, New Brunswick, CAN
- Preço do item
-
€ 37,76
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Descrição:
New York: M. Barrows and Company, 1939 Book. Illus. by Photos. Very Good. Hardcover. First Edition. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. "Flavor's the thing,'' says this author. As life has become more standardized it has lost a certain savor. Do you long for the taste of delicious Old World foods ? This is your book. 319… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 37,76
The Epicurean Collector; Exploring the World of Culinary Antiques
por Dunne, Patrick
- Condição
- Usado - Near Fine
- Condição de sobrecapa
- Good Plus
- Edição
- First Edition
- Published
- 2002
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780821227596
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Saint John, New Brunswick, CAN
- Preço do item
-
€ 18,88
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Descrição:
Boston: Bulfinch Press/ Little, Brown & Co., 2002 Book. Illus. by Charles E. Walton IV. Near Fine. Hardcover. First Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. Gold cloth on boards. DJ has one 2-inch tear at bottom edge. Superior layout of text and photographs of antique cookware. A challenge to refine one's attitudes toward both cooking and collecting. Almost… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 18,88
75 Years of All-Time Favorites; Main Dishes, Side Dishes, Breads, Desserts
por Fuller, Kristi M. (Project Ed.)
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- Very Good
- Edição
- First Edition Stated
- Published
- 1997
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780696206337
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Saint John, New Brunswick, CAN
- Preço do item
-
€ 18,88
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Descrição:
Des Moines, IA: Better Homes and Gardens/Meredith Corp., 1997 Book. Very Good. Hardcover. First Edition Stated. 4to - over 9¾" - 12" tall. Large, heavy, hardcover cookbook in excellent, unmarked condition. 320 pp. of 230 recipes, old and new, lavishly illustrated in colour. Metric equivalents provided.. Preço do item
€ 18,88
Vancouver Entertains; A Menu Cookbook for Entertaining (Recipes and Histories of Vancouver's Ethnic Communities)
por Hooley, Larissa and Robinson, Josephine (Eds.)
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- No Jacket
- Edição
- First Printing
- Published
- 1986
- Encadernação
- Paperback
- ISBN
- 9780920620892
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Saint John, New Brunswick, CAN
- Preço do item
-
€ 14,16
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Descrição:
North Vancouver, B.C.: David Robinson/Whitecap Books, 1986 Book. Illus. by Cover By Katherine Surridge. Very Good. Soft Cover, Wire Coil. First Printing. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Colour cover cookbook bound in wire coil. Lies flat. Menus from 16 ethnic groups in the city provide a sample dinner, beverage, or party from each. Closing out the book are… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 14,16
Dessert
por Williams-Sonoma
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- Very Good
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780743226431
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Saint John, New Brunswick, CAN
- Preço do item
-
€ 14,16
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Descrição:
N.Y.: Simon & Schuster/ Source Book. Illus. by Maren Caruso Photos.. Very Good. Hardcover. 8 1/2 x 9 1/2. Original black laminated boards. Brief gift note. Recipes and text by Abigail Johnson Dodge. Classics, Simple Desserts, Summer Fruit Desserts, Holiday Desserts, Special Occasions, Chocolate Decadence, Dessert Basics, Glossary, Index. ISBN 0-7432-2643-7 and 9 780743 226431.. Preço do item
€ 14,16