Cookbook from Dave Shoots, Bookseller

Novidades

Flavor's the Thing

Flavor's the Thing

por Harris, Florence La Ganke

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
Good Plus
Edição
First Edition
Published
1939
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Saint John, New Brunswick, CAN
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 37,76

Mostrar detalhes

Descrição:
New York: M. Barrows and Company, 1939 Book. Illus. by Photos. Very Good. Hardcover. First Edition. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. "Flavor's the thing,'' says this author. As life has become more standardized it has lost a certain savor. Do you long for the taste of delicious Old World foods ? This is your book. 319… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 37,76
The Epicurean Collector; Exploring the World of Culinary Antiques

The Epicurean Collector; Exploring the World of Culinary Antiques

por Dunne, Patrick

Condição
Usado - Near Fine
Condição de sobrecapa
Good Plus
Edição
First Edition
Published
2002
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780821227596
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Saint John, New Brunswick, CAN
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 18,88

Mostrar detalhes

Descrição:
Boston: Bulfinch Press/ Little, Brown & Co., 2002 Book. Illus. by Charles E. Walton IV. Near Fine. Hardcover. First Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. Gold cloth on boards. DJ has one 2-inch tear at bottom edge. Superior layout of text and photographs of antique cookware. A challenge to refine one's attitudes toward both cooking and collecting. Almost… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 18,88
75 Years of All-Time Favorites; Main Dishes, Side Dishes, Breads, Desserts

75 Years of All-Time Favorites; Main Dishes, Side Dishes, Breads, Desserts

por Fuller, Kristi M. (Project Ed.)

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
Very Good
Edição
First Edition Stated
Published
1997
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780696206337
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Saint John, New Brunswick, CAN
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 18,88

Mostrar detalhes

Descrição:
Des Moines, IA: Better Homes and Gardens/Meredith Corp., 1997 Book. Very Good. Hardcover. First Edition Stated. 4to - over 9¾" - 12" tall. Large, heavy, hardcover cookbook in excellent, unmarked condition. 320 pp. of 230 recipes, old and new, lavishly illustrated in colour. Metric equivalents provided..
Preço do item
€ 18,88
Vancouver Entertains; A Menu Cookbook for Entertaining (Recipes and Histories of Vancouver's Ethnic Communities)

Vancouver Entertains; A Menu Cookbook for Entertaining (Recipes and Histories of Vancouver's Ethnic Communities)

por Hooley, Larissa and Robinson, Josephine (Eds.)

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
No Jacket
Edição
First Printing
Published
1986
Encadernação
Paperback
ISBN
9780920620892
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Saint John, New Brunswick, CAN
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 14,16

Mostrar detalhes

Descrição:
North Vancouver, B.C.: David Robinson/Whitecap Books, 1986 Book. Illus. by Cover By Katherine Surridge. Very Good. Soft Cover, Wire Coil. First Printing. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Colour cover cookbook bound in wire coil. Lies flat. Menus from 16 ethnic groups in the city provide a sample dinner, beverage, or party from each. Closing out the book are… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 14,16
Dessert

Dessert

por Williams-Sonoma

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
Very Good
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780743226431
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Saint John, New Brunswick, CAN
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 14,16

Mostrar detalhes

Descrição:
N.Y.: Simon & Schuster/ Source Book. Illus. by Maren Caruso Photos.. Very Good. Hardcover. 8 1/2 x 9 1/2. Original black laminated boards. Brief gift note. Recipes and text by Abigail Johnson Dodge. Classics, Simple Desserts, Summer Fruit Desserts, Holiday Desserts, Special Occasions, Chocolate Decadence, Dessert Basics, Glossary, Index. ISBN 0-7432-2643-7 and 9 780743 226431..
Preço do item
€ 14,16