Descrição:
Simon & Schuster, 2001. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Perserving Changed the World Capa dura - 2001
por Sue Shephard; Sue Shepard
Primeira linha
LONG BEFORE THE IMMIGRANT SETTLERS and gold hunters had started to fill the American West in the mid-nineteenth century, mountain men-backwoodsmen, trappers, hunters, explorers, and adventurers-were living their own very singular lives in the old Northwest.
Detalhes
- Título Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Perserving Changed the World
- Autor Sue Shephard; Sue Shepard
- Encadernação Capa dura
- Edição First Edition
- Páginas 368
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial Simon & Schuster, New York
- Data de publicação August 28, 2001
- Ilustrado Sim
- ISBN 9780743216333 / 0743216334
- Peso 1.3 libras (0.59 kg)
- Dimensão 9.6 x 6.4 x 1.1 in. (24.38 x 16.26 x 2.79 cm)
- Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2001032065
- Dewey Decimal Code 641.4
Mais exemplares à venda
Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Preserving Changed the World
por Shephard, Sue
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780743216333 / 0743216334
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Seattle, Washington, United States
- Preço do item
-
€ 5,99Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Preço do item
€ 5,99
Frete grátis para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Pickled, Potted and Canned : How the Art and Science of Food Preserving Changed the World
por Shephard, Sue
- Usado
- Condição
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780743216333 / 0743216334
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Reno, Nevada, United States
- Preço do item
-
€ 6,85Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Simon & Schuster, Incorporated. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 6,85
Frete grátis para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Preserving Changed the World
por Shephard, Sue
- Usado
- Bom
- Capa dura
- first
- Condição
- Usado - Bom
- Edição
- First Edition
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780743216333 / 0743216334
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
La Porte, Texas, United States
- Preço do item
-
€ 8,28€ 4,72 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
New York: Simon & Schuster, 2001. AT6 - DJ is mylar protected. DJ has inside flaps glued to the fixed end papers and very, very light shelf wear otherwisev very good. Book has library markings, scribbled black mark on the top page edges, and very light shelf wear otherwise very good. A rich lively narrative of the art and science that forever changed the face of civilization and world trade: food preservation.. First Edition. Hard Cover. Good/Very Good. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Ex-Library.
Preço do item
€ 8,28
€ 4,72
frete para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Preserving Changed the World
por Shephard, Sue
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used: Good
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780743216333 / 0743216334
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
HOUSTON, Texas, United States
- Preço do item
-
€ 9,69Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Simon & Schuster, 2001-08-28. hardcover. Used: Good.
Preço do item
€ 9,69
Frete grátis para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Preserving Changed the World
por Shephard, Sue
- Usado
- Condição
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780743216333 / 0743216334
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Waltham, Massachusetts, United States
- Preço do item
-
€ 10,51€ 2,84 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Simon & Schuster. Used - Very Good. A bright, square, and overall a nice copy
Preço do item
€ 10,51
€ 2,84
frete para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Preserving Changed the World
por Shephard, Sue
- Usado
- Muito Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Muito Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780743216333 / 0743216334
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Nashua, New Hampshire, United States
- Preço do item
-
€ 11,30€ 3,31 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Simon & Schuster. hardcover. Very Good. 6x1x9. Has some shelf wear, highlighting, underlining and/or writing. Great used condition. A portion of your purchase of this book will be donated to non-profit organizations.Over 1,000,000 satisfied customers since 1997! Choose expedited shipping (if available) for much faster delivery. Delivery confirmation on all US orders.
Preço do item
€ 11,30
€ 3,31
frete para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Preserving Changed the World
por Shephard, Sue
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780743216333 / 0743216334
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Newport Coast, California, United States
- Preço do item
-
€ 40,01Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Preço do item
€ 40,01
Frete grátis para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Preserving Changed the World
por Shephard, Sue
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used:Good
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780743216333 / 0743216334
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
HOUSTON, Texas, United States
- Preço do item
-
€ 64,54Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Simon & Schuster, 2001-08-28. hardcover. Used:Good.
Preço do item
€ 64,54
Frete grátis para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Pickled, Potted, and Canned: How the Art and Science of Food Preserving Changed the World
por Shephard, Sue
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780743216333 / 0743216334
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
San Diego, California, United States
- Preço do item
-
€ 75,30€ 5,16 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Simon & Schuster, 2001-08-28. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Preço do item
€ 75,30
€ 5,16
frete para USA