Ir para o conteúdo

Professional Baking
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Professional Baking Capa dura - 2004

por Wayne Gisslen

Resumo

Professional Baking contains even more expertise and formulas for the aspiring professional in this updated new Fourth Edition. Offering complete, step-by-step instruction on making the full range of baked goods from cakes, pies, and pastries to artisan breads and more, this must-have resource shares the information and techniques necessary to create high-quality dishes with the artistry of a true professional.

Detalhes

  • Título Professional Baking
  • Autor Wayne Gisslen
  • Encadernação Capa dura
  • Edição 4th Edition
  • Páginas 736
  • Volumes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Wiley, Somerset, New Jersey, U.S.A.
  • Data de publicação April 6, 2004
  • Ilustrado Sim
  • ISBN 9780471464273 / 0471464279
  • Peso 4.33 libras (1.96 kg)
  • Dimensão 11.12 x 8.76 x 1.36 in. (28.24 x 22.25 x 3.45 cm)
  • Library of Congress subjects Baking, Food presentation
  • Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2003065002
  • Dewey Decimal Code 641.815

Mais exemplares à venda

Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition

por Gisslen, Wayne

  • Usado
Condição
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Imperial, Missouri, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,81
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedGood. The item shows wear from consistent use, but it remains in good condition and works perfectly. All pages and cover are intact (including the dust cover, if applicable). Spine may show signs of wear. Pages may include limited notes and highlighting. May NOT include discs, access code or other supplemental materials.
Preço do item
€ 6,81
Frete grátis para USA
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition

por Gisslen, Wayne

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Bom
Edição
4th
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Idaho Falls, Idaho, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 8,76
€ 5,21 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Wiley, 2004-04-06. 4th. Hardcover. Good. CD rom is missing, corners worn thru
Preço do item
€ 8,76
€ 5,21 frete para USA
Professional Baking: College Version

Professional Baking: College Version

por Gisslen, Wayne

  • Usado
  • Muito Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Quantidade Disponível
1
Livreiro
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 15,06
€ 10,28 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Paperback. Very Good.
Preço do item
€ 15,06
€ 10,28 frete para USA
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition

por Gisslen, Wayne

  • Usado
  • Capa dura
Condição
Used: Good
Edição
4th
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Quantidade Disponível
1
Livreiro
HOUSTON, Texas, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 3 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 12,58
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Wiley, 2004-04-06. 4th. hardcover. Used: Good.
Preço do item
€ 12,58
Frete grátis para USA
Professional Baking by Wayne Gisslen
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Professional Baking by Wayne Gisslen

por Gisslen, Wayne

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Quantidade Disponível
2
Livreiro
Boca Raton, Florida, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 16,10
€ 5,67 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Wiley, 2004-04-06. Hardcover. Good. 141x19x176. This listing is for Professional Baking, College Version by Wayne Gisslen. This edition is very similar to the most current updated edition, ISBN 1118083741 and 1119148448 and 1119744997 Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 30 days of the purchase for a full refund.
Preço do item
€ 16,10
€ 5,67 frete para USA
Professional Baking 4th ed
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Professional Baking 4th ed

por Gisslen, Wayne

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Los Banos, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 37,90
€ 5,68 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
John Wiley. Hardcover. Good. Professional Baking by Gisslen, Wayne John Wiley & Sons, 4th edition, ISBN: 0471464279 Hardback in good condition NO dust jacket. Text is clean and unmarked, binding tight. Cover is clean. This is a culinary students book on professional baking used at may culinary schools. Covers everything a chef needs to know about baking. B&W illustrations, photos, color photos, charts, graphs Appendixes 1-4, Glossary, Index, 701 pages
Preço do item
€ 37,90
€ 5,68 frete para USA
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition

por Gisslen, Wayne

  • Usado
  • Capa dura
Condição
Used:Good
Edição
4th
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Quantidade Disponível
1
Livreiro
HOUSTON, Texas, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 3 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 49,36
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Wiley, 2004-04-06. 4th. hardcover. Used:Good.
Preço do item
€ 49,36
Frete grátis para USA
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition

por Gisslen, Wayne

  • Novo
  • Capa dura
Condição
Novo
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Quantidade Disponível
1
Livreiro
San Diego, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 81,24
€ 5,16 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Wiley, 2004-04-06. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Preço do item
€ 81,24
€ 5,16 frete para USA
Professional Baking: College Version
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Professional Baking: College Version

por Gisslen, Wayne/ Le Cordon Bleu/ Cointreau, Andre J. (Foreward By)

  • Novo
  • Capa dura
Condição
Novo
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471464273 / 0471464279
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Exeter, Devon, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 3 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 143,92
€ 11,99 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
John Wiley & Sons Inc, 2004. Hardcover. New. 4th hardback/cd-rom edition. 736 pages. 9.50x8.50x1.25 inches.
Preço do item
€ 143,92
€ 11,99 frete para USA