Descrição:
UsedGood. The item shows wear from consistent use, but it remains in good condition and works perfectly. All pages and cover are intact (including the dust cover, if applicable). Spine may show signs of wear. Pages may include limited notes and highlighting. May NOT include discs, access code or other supplemental materials.
![Professional Baking](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/273/464/9780471464273.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Resumo
Professional Baking contains even more expertise and formulas for the aspiring professional in this updated new Fourth Edition. Offering complete, step-by-step instruction on making the full range of baked goods from cakes, pies, and pastries to artisan breads and more, this must-have resource shares the information and techniques necessary to create high-quality dishes with the artistry of a true professional.
Detalhes
- Título Professional Baking
- Autor Wayne Gisslen
- Encadernação Capa dura
- Edição 4th Edition
- Páginas 736
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial Wiley, Somerset, New Jersey, U.S.A.
- Data de publicação April 6, 2004
- Ilustrado Sim
- ISBN 9780471464273 / 0471464279
- Peso 4.33 libras (1.96 kg)
- Dimensão 11.12 x 8.76 x 1.36 in. (28.24 x 22.25 x 3.45 cm)
- Library of Congress subjects Baking, Food presentation
- Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2003065002
- Dewey Decimal Code 641.815
Mais exemplares à venda
![Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/273/464/9780471464273.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
por Gisslen, Wayne
- Usado
- Condição
- UsedGood
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Imperial, Missouri, United States
- Preço do item
-
€ 6,81Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Preço do item
€ 6,81
Frete grátis para USA
![Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/273/464/9780471464273.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
por Gisslen, Wayne
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Edição
- 4th
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Idaho Falls, Idaho, United States
- Preço do item
-
€ 8,76€ 5,21 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley, 2004-04-06. 4th. Hardcover. Good. CD rom is missing, corners worn thru
Preço do item
€ 8,76
€ 5,21
frete para USA
![Professional Baking: College Version](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/796/298/1275298796.0.m.jpg)
Professional Baking: College Version
por Gisslen, Wayne
- Usado
- Muito Bom
- Brochura
- Condição
- Usado - Muito Bom
- Encadernação
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Preço do item
-
€ 15,06€ 10,28 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Paperback. Very Good.
Preço do item
€ 15,06
€ 10,28
frete para USA
![Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/273/464/9780471464273.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
por Gisslen, Wayne
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used: Good
- Edição
- 4th
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
HOUSTON, Texas, United States
- Preço do item
-
€ 12,58Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley, 2004-04-06. 4th. hardcover. Used: Good.
Preço do item
€ 12,58
Frete grátis para USA
![Professional Baking by Wayne Gisslen](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/273/464/9780471464273.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Professional Baking by Wayne Gisslen
por Gisslen, Wayne
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Quantidade Disponível
- 2
- Livreiro
-
Boca Raton, Florida, United States
- Preço do item
-
€ 16,10€ 5,67 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley, 2004-04-06. Hardcover. Good. 141x19x176. This listing is for Professional Baking, College Version by Wayne Gisslen. This edition is very similar to the most current updated edition, ISBN 1118083741 and 1119148448 and 1119744997 Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 30 days of the purchase for a full refund.
Preço do item
€ 16,10
€ 5,67
frete para USA
![Professional Baking 4th ed](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/273/464/9780471464273.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Professional Baking 4th ed
por Gisslen, Wayne
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Los Banos, California, United States
- Preço do item
-
€ 37,90€ 5,68 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
John Wiley. Hardcover. Good. Professional Baking by Gisslen, Wayne John Wiley & Sons, 4th edition, ISBN: 0471464279 Hardback in good condition NO dust jacket. Text is clean and unmarked, binding tight. Cover is clean. This is a culinary students book on professional baking used at may culinary schools. Covers everything a chef needs to know about baking. B&W illustrations, photos, color photos, charts, graphs Appendixes 1-4, Glossary, Index, 701 pages
Preço do item
€ 37,90
€ 5,68
frete para USA
![Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/273/464/9780471464273.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
por Gisslen, Wayne
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used:Good
- Edição
- 4th
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
HOUSTON, Texas, United States
- Preço do item
-
€ 49,36Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley, 2004-04-06. 4th. hardcover. Used:Good.
Preço do item
€ 49,36
Frete grátis para USA
![Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/273/464/9780471464273.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Professional Baking, College Version with CD-Rom, 4th Edition
por Gisslen, Wayne
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
San Diego, California, United States
- Preço do item
-
€ 81,24€ 5,16 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley, 2004-04-06. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Preço do item
€ 81,24
€ 5,16
frete para USA
![Professional Baking: College Version](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/273/464/9780471464273.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Professional Baking: College Version
por Gisslen, Wayne/ Le Cordon Bleu/ Cointreau, Andre J. (Foreward By)
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464273 / 0471464279
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Preço do item
-
€ 143,92€ 11,99 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
John Wiley & Sons Inc, 2004. Hardcover. New. 4th hardback/cd-rom edition. 736 pages. 9.50x8.50x1.25 inches.
Preço do item
€ 143,92
€ 11,99
frete para USA