Descrição:
Van Nostrand Reinhold, 1996-09-01. Hardcover. Good. 2.3000 10.9000 8.7000.
![The New Professional Chef](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/617/019/9780442019617.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The New Professional Chef Capa dura - 2001
por Culinary Institute of America; Culinary Arts Institute
Detalhes
- Título The New Professional Chef
- Autor Culinary Institute of America; Culinary Arts Institute
- Encadernação Capa dura
- Edição 3rd Ed
- Páginas 1190
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial Van Nostrand Reinhold Company, New York
- Data de publicação May 23, 2001
- Ilustrado Sim
- ISBN 9780442019617 / 0442019610
- Peso 7.87 libras (3.57 kg)
- Dimensão 11.17 x 9.01 x 2.34 in. (28.37 x 22.89 x 5.94 cm)
- Library of Congress subjects Quantity cookery
- Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 95035590
- Dewey Decimal Code 641.57
Mais exemplares à venda
![Cooking Essentials for the New Professional Chef](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/617/019/9780442019617.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Cooking Essentials for the New Professional Chef
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442019617 / 0442019610
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Simi Valley, California, United States
- Preço do item
-
€ 3,33€ 3,78 frete para USA
Mostrar detalhes
Preço do item
€ 3,33
€ 3,78
frete para USA
![The New Professional Chef](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/617/019/9780442019617.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The New Professional Chef
por Culinary Institute of America (CIA) Staff
- Usado
- Condição
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442019617 / 0442019610
- Quantidade Disponível
- 2
- Livreiro
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Preço do item
-
€ 8,19Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Preço do item
€ 8,19
Frete grátis para USA
![The New Professional Chef](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/617/019/9780442019617.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The New Professional Chef
por Culinary Institute of America (CIA) Staff
- Usado
- Condição
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442019617 / 0442019610
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Preço do item
-
€ 8,19Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 8,19
Frete grátis para USA
![The New Professional Chef](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/617/019/9780442019617.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The New Professional Chef
por Culinary Institute of America (CIA) Staff
- Usado
- Condição
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442019617 / 0442019610
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Reno, Nevada, United States
- Preço do item
-
€ 8,19Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 8,19
Frete grátis para USA
![The New Professional Chef](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/782/762/1183762782.0.m.jpg)
The New Professional Chef
por B. FRIBERG
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442019617 / 0442019610
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Seattle, Washington, United States
- Preço do item
-
€ 8,90Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
John Wiley & Sons Inc, 1995. Hardcover. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. The dust jacket is missing. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.
Preço do item
€ 8,90
Frete grátis para USA
![The New Professional Chef](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/900/882/1183882900.0.m.jpg)
The New Professional Chef
por B. FRIBERG
- Usado
- Aceitável
- Capa dura
- Condição
- Usado - Aceitável
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442019617 / 0442019610
- Quantidade Disponível
- 3
- Livreiro
-
Seattle, Washington, United States
- Preço do item
-
€ 8,90Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
VAN NOSTRAND REINHOLD, 1995. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 8,90
Frete grátis para USA
![The New Professional Chef](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/049/178/1185178049.0.m.jpg)
The New Professional Chef
por B. FRIBERG
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442019617 / 0442019610
- Quantidade Disponível
- 7
- Livreiro
-
Seattle, Washington, United States
- Preço do item
-
€ 8,90Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
VAN NOSTRAND REINHOLD, 1995. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 8,90
Frete grátis para USA
![The New Professional Chef](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/617/019/9780442019617.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The New Professional Chef
por B. FRIBERG
- Novo
- Condição
- Novo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442019617 / 0442019610
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
LONG BEACH, California, United States
- Preço do item
-
€ 10,83€ 3,78 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
New. Spend Less, Read More.
Preço do item
€ 10,83
€ 3,78
frete para USA
![The New Professional Chef](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/617/019/9780442019617.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The New Professional Chef
por B. FRIBERG
- Usado
- Condição
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442019617 / 0442019610
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Frederick, Maryland, United States
- Preço do item
-
€ 17,07€ 3,78 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
VAN NOSTRAND REINHOLD. Used - Good. Good condition. 6th edition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Preço do item
€ 17,07
€ 3,78
frete para USA
![PROFESSIONAL CHEF EDITION, SIXTH ED](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/617/019/9780442019617.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
PROFESSIONAL CHEF EDITION, SIXTH ED
por CULINARY INSTITUTE OF AMERICA..BOCUSE, PAUL & METZ, FERDINAND foreword....donovan, mary deirdre ed
- Usado
- Muito Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Very Good
- Edição
- 6th Ed,2nd Ptg; 2345678910pt
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780442019617 / 0442019610
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Durham, California, United States
- Preço do item
-
€ 23,69€ 3,32 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
NY: Van Nostrand Reindhold. Very Good. 1996. 6th Ed,2nd Ptg; 2345678910pt. HARDCOVER. 8x11"oversized. VERY GOOD Condition Dec Hardcovers, clean, solid, bright; Cover art shows small white cutting pushed into frying pan. ; 1190pg HEAVY pages; Many Meat & fish recipes..lots on how to run a first rate kitchen. Photos, index. RED titles on GOLD spine. STOVETOP PHOTO COVER.. .
Preço do item
€ 23,69
€ 3,32
frete para USA