Descrição:
Macmillan Pub Co. Used - Very Good. Very Good condition. Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Nenhuma imagem disponível
Detalhes
- Título The Complete Book of Egg Cookery
- Autor Ann Seranne
- Encadernação Capa dura
- Edição 1st Edition
- Páginas 219
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial MacMillan Publishing Company, New York, New York, U.S.A.
- Data de publicação 1983
- ISBN 9780026096201 / 002609620X
- Library of Congress subjects Cookery (Eggs)
- Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 82018028
- Dewey Decimal Code 641.675
Mais exemplares à venda
The Complete Book of Egg Cookery
por Seranne, Ann
- Usado
- Condição
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780026096201 / 002609620x
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Frederick, Maryland, United States
- Preço do item
-
€ 5,52€ 3,78 frete para USA
Mostrar detalhes
Preço do item
€ 5,52
€ 3,78
frete para USA
The Complete Book of Egg Cookery
por Ann Seranne
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used: Good
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780026096201 / 002609620X
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
HOUSTON, Texas, United States
- Preço do item
-
€ 8,15Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Macmillan Pub Co, 1983-03. Hardcover. Used: Good.
Preço do item
€ 8,15
Frete grátis para USA
Complete Book of Egg Cookery
por Seranne, Ann
- Usado
- Condição
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780026096201 / 002609620x
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Preço do item
-
€ 8,50Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Macmillan Publishers Limited. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 8,50
Frete grátis para USA
The Complete Book of Egg Cookery
por Seranne, Ann
- Usado
- Bom
- Capa dura
- first
- Condição
- Usado - Bom
- Edição
- First Edition
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780026096201 / 002609620X
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Murrells Inlet, South Carolina, United States
- Preço do item
-
€ 22,46Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
New York: Macmillan Publishers Limited, 1983. First Edition. Hard Cover. Fine/Fine. Macmillan Publishers Limited, 1983. First Edition. Hard Cover. Dust jacket and cover have negligible shelfwear. Pages are clean, bright and unmarked. Binding is tight. Hinges are perfect. Beautiful condition.
Preço do item
€ 22,46
Frete grátis para USA
The Complete Book of Egg Cookery
por Seranne, Ann
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780026096201 / 002609620X
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Newport Coast, California, United States
- Preço do item
-
€ 38,82Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Preço do item
€ 38,82
Frete grátis para USA