On Cooking

por Labensky, Sarah R

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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, 5th Edition

por Labensky, Sarah R.

Condição
Used Acceptable
ISBN
9780133458558
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Tempe, Arizona, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
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€ 28,22

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Descrição:
Pearson. 9780133458558 GREAT REBIND CANDIDATE. HARDCOVER. COMPONENTS ARE NOT INCLUDED. Heavy wear and creasing to cover/edges/corners. Cover is separating from binding or completely separated. Cardboard showing on corners, edges and spine of book. Title page intact. Page binding still intact and strong, and all pages are present and undamaged. School markings on/inside book. Generally clean inside, with minimal markings/highlighting on/inside… Ler mais sobre este item
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€ 28,22
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, 5th Edition

por Labensky, Sarah R.

Condição
Used Acceptable
ISBN
9780133458558
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Tempe, Arizona, USA
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€ 23,50

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Descrição:
Pearson. 9780133458558 Rippling and staining one to two inches into less than 20% of pages from liquid exposure, but none that impairs usability. Otherwise in GOOD condition. HARDCOVER. Book may be rebound with plain color cover. PLEASE NOTE THAT CD-ROM components, access cards/codes, digital license, and other supplemental materials are NOT guaranteed to be included for used items. If their… Ler mais sobre este item
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, 5th Edition

por Labensky, Sarah R.

Condição
Used Good
ISBN
9780133458558
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Tempe, Arizona, USA
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€ 32,94

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Descrição:
Pearson. 9780133458558 OVER 70 IN STOCK ON 07/01/2024. HARDCOVER. PLEASE NOTE THAT CD-ROM components, access cards/codes, digital license, and other supplemental materials are NOT guaranteed to be included for used items. If their inclusion is essential, please inquire before purchasing to determine whether they are included. Moderate wear to cover/edges/corners. Cardboard up to a dime size showing on corners. Binding… Ler mais sobre este item
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€ 32,94
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, 5th Edition

por Labensky, Sarah R.

Condição
Used Very Good
ISBN
9780133458558
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Tempe, Arizona, USA
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Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
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€ 37,66

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Pearson. 9780133458558 OVER 70 IN STOCK ON 07/01/2024. HARDCOVER. PLEASE NOTE THAT CD-ROM components, access cards/codes, digital license, and other supplemental materials are NOT guaranteed to be included for used items. If their inclusion is essential, please inquire before purchasing to determine whether they are included. Light to moderate wear to cover/edges/corners. School markings and writing on/inside covers. Minimal markings/highlighting… Ler mais sobre este item
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€ 37,66
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, 5th Edition

por Labensky, Sarah R.

Condição
Used Acceptable
ISBN
9780133458558
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Tempe, Arizona, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 28,21

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Pearson. 9780133458558 HARDCOVER. COMPONENTS ARE NOT INCLUDED. Heavy wear and creasing to cover/edges/corners. Rips and tears on edges of pages and binding. Cardboard showing on corners, edges and spine of book. Cover solidly attached but may show signs of loosening. Binding still intact and strong, and all pages are present and usable. School markings/highlighting throughout book and black-out marks on… Ler mais sobre este item
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€ 28,21
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, 5th Edition

por Labensky, Sarah R.

Condição
Used Acceptable
ISBN
9780133458558
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Tempe, Arizona, USA
Avaliação do vendedor:
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€ 25,39

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Pearson. 9780133458558 Rippling and staining one to two inches into less than 20% of pages from liquid exposure, but none that impairs usability. Otherwise in VERY GOOD condition. HARDCOVER. Book may be rebound with plain color cover. PLEASE NOTE THAT CD-ROM components, access cards/codes, digital license, and other supplemental materials are NOT guaranteed to be included for used items. If… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 25,39
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On Cooking : Techniques from Expert Chefs

por Hause, Alan M., Labensky, Sarah R

Condição
Used - Very Good
ISBN
9780131954496
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Mishawaka, Indiana, USA
Avaliação do vendedor:
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€ 8,11

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Descrição:
Prentice Hall PTR. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
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€ 8,11
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On Cooking : Techniques from Expert Chefs

por Hause, Alan M., Labensky, Sarah R

Condição
Used - Good
ISBN
9780131954496
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Mishawaka, Indiana, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 8,24

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Descrição:
Pearson Education, Limited. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 8,24
On Cooking: Techniques from Expert Chefs

On Cooking: Techniques from Expert Chefs

por Labensky, Sarah R.

Condição
Usado - Acceptable
Published
1998
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780139241017
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
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€ 7,27

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Descrição:
Prentice Hall, 1998. Hardcover. Acceptable. Missing dust jacket; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 7,27
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On Cooking - Techniques from Expert Chefs

por Labensky, Sarah R. with Alan M. Hause with Steven Labensky

Condição
Usado
Published
1995
ISBN
9780131954496
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Cape Coral, Florida, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 21,24

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Descrição:
Englewood Cliffs, New Jersey: Prentice Hall, 1995 First printing. Photographs by Richard Embery. Drawings by Stacey Quattrone. A wealth of valuable information. Heavy 4to. Slick pictorial boards. 5 parts. 35 chapters. 2 appendices. Biblio. Glossary. Index. viii, 1080 pages. Many helpful drawings and color photographs - procedures etc. Many tables. Tightly bound. Very good condition.
Preço do item
€ 21,24
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On Cooking : Techniques from Expert Chefs

por Hause, Alan M., Labensky, Sarah R., Labensky, Steven R

Condição
Used - Good
ISBN
9780139241017
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Mishawaka, Indiana, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 8,59

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Descrição:
Prentice Hall PTR. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 8,59
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On Cooking : Techniques from Expert Chefs

por Hause, Alan M., Labensky, Sarah R

Condição
Used - Good
ISBN
9780130618658
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Mishawaka, Indiana, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 13,13

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Descrição:
Prentice Hall PTR. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 13,13
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On Cooking: A Textbook Of Culinary Fundamentals

por Labensky, Sarah R.

Condição
UsedAcceptable
ISBN
9780131713277
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Skokie, Illinois, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 7,71

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Descrição:
UsedAcceptable. 4th hardcover ed. Disc included. Slight water damage. Text is mostly clean & readable.
Preço do item
€ 7,71
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On Cooking : Techniques from Expert Chefs

por Hause, Alan M., Labensky, Sarah R., Labensky, Steven R

Condição
Used - Good
ISBN
9780139241017
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Reno, Nevada, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 7,65

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Descrição:
Pearson plc. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 7,65
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals

por Sarah R. Labensky

Condição
Usado - Good Condition
Edição
[ Edition: first ]
ISBN
9780131945159
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Blacksburg, Virginia, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 20,44

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Descrição:
[ Edition: first ]. Good Condition. [ No Hassle 30 Day Returns ][ Ships Daily ] [ Underlining/Highlighting: NONE ] [ Writing: NONE ] Publisher: PRENTICE HALL REFERENCE Pub Date: 1/1/1994 Binding: hardcover Pages: 1070
Preço do item
€ 20,44
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, Sixth Canadian Edition Plus MyCulinaryLab with Pearson eText -- Access Card Package (6th Edition) [Paperback]

por Sarah R. Labensky (Author), Alan M. Hause (Author), Priscilla A. Martel (Author), Fred Malley (Author), Anthony Bevan (Author), Settimio Sicoli (Author)

Condição
Usado - Good condition
Published
2014-01-01
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780133524628
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Signal Mountain, Tennessee, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 114,33

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Descrição:
Pearson Canada, 2014-01-01. Hardcover. Good condition. 11x8x1. Book only, no Access Card!!!!! good condition,fast ship
Preço do item
€ 114,33
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On Cooking

por Labensky, Sarah R.

Condição
Usado - Acceptable
Published
1998
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780138626402
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 7,60

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Descrição:
Prentice Hall, 1998. Hardcover. Acceptable. Former library book; Missing dust jacket; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 7,60
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On Cooking: Study Guide

por Labensky, Sarah R.

Condição
UsedAcceptable
ISBN
9780131966277
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Rockford, Illinois, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 27,68

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Descrição:
UsedAcceptable. Item in acceptable condition including possible liquid damage. As well answers may be filled in. May be missing DVDs, CDs, Access code, etc. 100%Money-Back Guarantee! Ship within 24 hours!!
Preço do item
€ 27,68
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On Cooking : A Textbook of Culinary Fundamentals

por Hause, Alan M., Labensky, Sarah R

Condição
Used - Good
ISBN
9780131945159
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Reno, Nevada, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 8,11

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Descrição:
Prentice Hall PTR. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 8,11
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals

por Sarah R. Labensky

Condição
Usado - Acceptable
ISBN
9780130452412
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Artesia, California, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 11,64

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Descrição:
Acceptable. IMP: Acceptable- Do not include ACCESS CODE, CD-ROM or companion materials even if stated in item title. It may contain highlighting/markings throughout, and the covers and corners may show shelf wear. Corners, pages may be dent. All text is legible.
Preço do item
€ 11,64