Cooking With the Young Chefs Of France

por Ortiz, Elisabeth Lambert

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Cooking with the Young Chefs of France

Cooking with the Young Chefs of France

por ORTIZ, Elisabeth Lambert

Condição
Usado - Very Good
Published
1981
Encadernação
Softcover
ISBN
9780871314680
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Gloucester City, New Jersey, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
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Descrição:
New York: M. Evans and Company, 1981. Softcover. Very Good. Second printing. Trade paperback. Fine. Contemporary interpretations of traditional cuisine.
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Cooking with the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

Cooking with the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

por Ortiz, Elisabeth Lambert

Condição
Usado - Nr Fine in Chipped DJ
Condição de sobrecapa
Good
Edição
1st Ed 1st Pr
Published
1981
Encadernação
DJ price clipped. Gift dedication inside front cover. Overall content excellent. Hardbound. 8vo. 330 Pgs.
ISBN
9780871313607
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Comfort, Texas, USA
Avaliação do vendedor:
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Descrição:
New York, NY: M Evans & Co, 1981. 1st Ed 1st Pr. DJ price clipped. Gift dedication inside front cover. Overall content excellent. Hardbound. 8vo. 330 Pgs.. Nr Fine in Chipped DJ/Good. Lizbeth Patrone. Cooking with the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine by Elisabeth Lambert Ortiz. Published by M Evans & Co, New… Ler mais sobre este item
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Cooking With The Young Chefs Of France: Contemporary Interpretations Of Traditional Cuisine

Cooking With The Young Chefs Of France: Contemporary Interpretations Of Traditional Cuisine

por Ortiz, Elisabeth Lambert

Condição
Usado - Fine in Very Good DJ
Edição
1st Edition
Published
1981
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780871313607
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Morganton, North Carolina, USA
Avaliação do vendedor:
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Descrição:
New York: M. Evans And Company. Hardcover. 1981. 1st Edition. 8vo 330pp . Fine in Very Good DJ. DJ has light edgewear and rubbing .
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Cooking With the Young Chefs of France

por Ortiz, Elisabeth Lambert

Condição
Usado - Very Good
Published
1981
Encadernação
Paperback
ISBN
9780871314680
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Vancouver, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
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€ 15,12

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Descrição:
M Evans & Co, 1981 soft cover in very good+ condition. Soft cover. Very Good.
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€ 15,12
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Cooking with the Young Chefs of France

por ORTIZ, Elisabeth Lambert

Condição
Usado - Fine
Condição de sobrecapa
Very Good
Published
1981
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Gloucester City, New Jersey, USA
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Preço do item
€ 17,00

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Descrição:
New York: Evans, 1981. Hardcover. Fine/Very Good. First edition. Fine in very good dustwrapper. Dustwrapper rubbed with some nicking and chipping. Please Note: This book has been transferred to Between the Covers from another database and might not be described to our usual standards. Please inquire for more detailed condition information.
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Cooking With the Young Chefs of France

por Ortiz, Elisabeth Lambert

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
Very Good
Edição
First Edition/First Printing
Published
1981
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780871313607
Quantidade Disponível
1
Livreiro
dallas, Texas, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 3 de 5 estrelas de Biblio clientes.
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€ 9,45

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Descrição:
New York, New York, U.S.A.: Evans, 1981. First Edition/First Printing . Hardcover. Very Good/Very Good. Rem. mk. bottom edge, page edges foxed.
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

por Ortiz, Elisabeth Lambert

Condição
Used - Very Good
ISBN
9780871313607
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frederick, Maryland, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 5,34

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Descrição:
M Evans & Co. Used - Very Good. Very Good condition. Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp.
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€ 5,34
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

por Ortiz, Elisabeth Lambert

Condição
Used - Good
ISBN
9780871313607
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frederick, Maryland, USA
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Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
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Descrição:
M Evans & Co. Used - Good. Good condition. Acceptable dust jacket.
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

por Ortiz, Elisabeth Lambert

Condição
Usado - VG-
Condição de sobrecapa
G+
Edição
1st
Published
1981
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780871313607
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Urbana, Illinois, USA
Avaliação do vendedor:
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Preço do item
€ 7,56

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Descrição:
New York: Evans, 1981. 330pp. Index. Soiling edges, wear boards, DJ: rubbing, scratches, wear extremities.. 1st. Hb. VG-/G+.
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

por Ortiz, Elisabeth Lambert

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
Very Good
Published
1984
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780871313607
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Vancouver, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
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€ 8,53

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Descrição:
New York, New York, U.S.A.: M Evans & Co, 1984. hardback in very good condition with very good minus dust jacket.. Hardcover. Very Good/Very Good.
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

por Ortiz, Elisabeth Lambert

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
Very Good
Published
1984
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780871313607
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Vancouver, Washington, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 10,77

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Descrição:
New York, New York, U.S.A.: M Evans & Co, 1984. hardback in very good+ condition with very good dust jacket.. Hardcover. Very Good/Very Good.
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

por Ortiz, Elisabeth Lambert

Condição
Usado - Collectible - Good
ISBN
9780871313607
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frederick, Maryland, USA
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Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
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€ 27,67

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M Evans & Co. Collectible - Good. First edition copy. Collectible - Good. Good dust jacket. (recipes, chef, young, france)
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€ 27,67
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

por Ortiz, Elisabeth Lambert

Condição
Usado - Fine
Condição de sobrecapa
Very Good
Edição
First Edition
Published
1984
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780871313607
Quantidade Disponível
1
Livreiro
HARWICH PORT, Massachusetts, USA
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€ 30,23

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New York, New York, U.S.A.: M Evans & Co, 1984. Book. Fine. Cloth. First Edition. 8vo. New York: Evans, 1984. First edition. 8vo. Cloth binding, 330 pp. A sophisticated look at French cooking from young French chefs with new "takes" on traditional recipes. The author is noted for her ability to communicate recipes with a high degree of reliability. Dust… Ler mais sobre este item
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

por Elisabeth Lambert Ortiz

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
Very Good
Edição
First Printing
Published
1984
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780871313607
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Winchester, New Hampshire, USA
Avaliação do vendedor:
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Descrição:
M Evans & Co, 1984 Book. Very Good. Hardcover. First Printing. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. book is tight with no markings, some light soiling to page edges, dj has some rubbing and mild soiling, front bottom edge has a one inch tear and a tiny puncture hole at top left along hinge.
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€ 18,89
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

por Ortiz, Elisabeth Lambert

Condição
New
Published
1984-05-01
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780871313607
Quantidade Disponível
1
Livreiro
San Diego, California, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 96,94

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Descrição:
M Evans & Co, 1984-05-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
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€ 96,94
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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine

por Ortiz, Elisabeth Lambert

Condição
Usado - Good
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780871313607
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Newport Coast, California, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 38,65

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Descrição:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
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€ 38,65
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Cooking With the Young Chefs of France

por Elisabeth Lambert Ortiz

Condição
Usado - Good
Encadernação
Paperback
ISBN
9780871314680
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Newport Coast, California, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
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€ 40,91

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Descrição:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
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€ 40,91