Cooking With the Young Chefs Of France
por Ortiz, Elisabeth Lambert
Cópias Disponíveis
Cooking with the Young Chefs of France
por ORTIZ, Elisabeth Lambert
- Condição
- Usado - Very Good
- Published
- 1981
- Encadernação
- Softcover
- ISBN
- 9780871314680
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Gloucester City, New Jersey, USA
- Preço do item
-
€ 18,89
Mostrar detalhes
Descrição:
New York: M. Evans and Company, 1981. Softcover. Very Good. Second printing. Trade paperback. Fine. Contemporary interpretations of traditional cuisine. Preço do item
€ 18,89
Cooking with the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine
por Ortiz, Elisabeth Lambert
- Condição
- Usado - Nr Fine in Chipped DJ
- Condição de sobrecapa
- Good
- Edição
- 1st Ed 1st Pr
- Published
- 1981
- Encadernação
- DJ price clipped. Gift dedication inside front cover. Overall content excellent. Hardbound. 8vo. 330 Pgs.
- ISBN
- 9780871313607
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Comfort, Texas, USA
- Preço do item
-
€ 18,83
Mostrar detalhes
Descrição:
New York, NY: M Evans & Co, 1981. 1st Ed 1st Pr. DJ price clipped. Gift dedication inside front cover. Overall content excellent. Hardbound. 8vo. 330 Pgs.. Nr Fine in Chipped DJ/Good. Lizbeth Patrone. Cooking with the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine by Elisabeth Lambert Ortiz. Published by M Evans & Co, New… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 18,83
Cooking With The Young Chefs Of France: Contemporary Interpretations Of Traditional Cuisine
por Ortiz, Elisabeth Lambert
- Condição
- Usado - Fine in Very Good DJ
- Edição
- 1st Edition
- Published
- 1981
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780871313607
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Morganton, North Carolina, USA
- Preço do item
-
€ 11,11
Mostrar detalhes
Descrição:
New York: M. Evans And Company. Hardcover. 1981. 1st Edition. 8vo 330pp . Fine in Very Good DJ. DJ has light edgewear and rubbing . Preço do item
€ 11,11
Cooking With the Young Chefs of France
por Ortiz, Elisabeth Lambert
- Condição
- Usado - Very Good
- Published
- 1981
- Encadernação
- Paperback
- ISBN
- 9780871314680
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Vancouver, Washington, USA
- Preço do item
-
€ 15,12
Mostrar detalhes
Descrição:
M Evans & Co, 1981 soft cover in very good+ condition. Soft cover. Very Good. Preço do item
€ 15,12
Cooking with the Young Chefs of France
por ORTIZ, Elisabeth Lambert
- Condição
- Usado - Fine
- Condição de sobrecapa
- Very Good
- Published
- 1981
- Encadernação
- Hardcover
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Gloucester City, New Jersey, USA
- Preço do item
-
€ 17,00
Mostrar detalhes
Descrição:
New York: Evans, 1981. Hardcover. Fine/Very Good. First edition. Fine in very good dustwrapper. Dustwrapper rubbed with some nicking and chipping. Please Note: This book has been transferred to Between the Covers from another database and might not be described to our usual standards. Please inquire for more detailed condition information. Preço do item
€ 17,00
Cooking With the Young Chefs of France
por Ortiz, Elisabeth Lambert
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- Very Good
- Edição
- First Edition/First Printing
- Published
- 1981
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780871313607
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
dallas, Texas, USA
- Preço do item
-
€ 9,45
Mostrar detalhes
Descrição:
New York, New York, U.S.A.: Evans, 1981. First Edition/First Printing . Hardcover. Very Good/Very Good. Rem. mk. bottom edge, page edges foxed.
Preço do item
€ 9,45
Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine
por Ortiz, Elisabeth Lambert
- Condição
- Used - Very Good
- ISBN
- 9780871313607
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Frederick, Maryland, USA
- Preço do item
-
€ 5,34
Mostrar detalhes
Descrição:
M Evans & Co. Used - Very Good. Very Good condition. Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. Preço do item
€ 5,34
Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine
por Ortiz, Elisabeth Lambert
- Condição
- Used - Good
- ISBN
- 9780871313607
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Frederick, Maryland, USA
- Preço do item
-
€ 5,34
Mostrar detalhes
Descrição:
M Evans & Co. Used - Good. Good condition. Acceptable dust jacket. Preço do item
€ 5,34
Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine
por Ortiz, Elisabeth Lambert
- Condição
- Usado - VG-
- Condição de sobrecapa
- G+
- Edição
- 1st
- Published
- 1981
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780871313607
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Urbana, Illinois, USA
- Preço do item
-
€ 7,56
Mostrar detalhes
Descrição:
New York: Evans, 1981. 330pp. Index. Soiling edges, wear boards, DJ: rubbing, scratches, wear extremities.. 1st. Hb. VG-/G+. Preço do item
€ 7,56
Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine
por Ortiz, Elisabeth Lambert
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- Very Good
- Published
- 1984
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780871313607
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Vancouver, Washington, USA
- Preço do item
-
€ 8,53
Mostrar detalhes
Descrição:
New York, New York, U.S.A.: M Evans & Co, 1984. hardback in very good condition with very good minus dust jacket.. Hardcover. Very Good/Very Good. Preço do item
€ 8,53
Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine
por Ortiz, Elisabeth Lambert
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- Very Good
- Published
- 1984
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780871313607
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Vancouver, Washington, USA
- Preço do item
-
€ 10,77
Mostrar detalhes
Descrição:
New York, New York, U.S.A.: M Evans & Co, 1984. hardback in very good+ condition with very good dust jacket.. Hardcover. Very Good/Very Good. Preço do item
€ 10,77
Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine
por Ortiz, Elisabeth Lambert
- Condição
- Usado - Collectible - Good
- ISBN
- 9780871313607
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Frederick, Maryland, USA
- Preço do item
-
€ 27,67
Mostrar detalhes
Descrição:
M Evans & Co. Collectible - Good. First edition copy. Collectible - Good. Good dust jacket. (recipes, chef, young, france) Preço do item
€ 27,67
Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine
por Ortiz, Elisabeth Lambert
- Condição
- Usado - Fine
- Condição de sobrecapa
- Very Good
- Edição
- First Edition
- Published
- 1984
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780871313607
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
HARWICH PORT, Massachusetts, USA
- Preço do item
-
€ 30,23
Mostrar detalhes
Descrição:
New York, New York, U.S.A.: M Evans & Co, 1984. Book. Fine. Cloth. First Edition. 8vo. New York: Evans, 1984. First edition. 8vo. Cloth binding, 330 pp. A sophisticated look at French cooking from young French chefs with new "takes" on traditional recipes. The author is noted for her ability to communicate recipes with a high degree of reliability. Dust… Ler mais sobre este item Preço do item
€ 30,23
Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine
por Elisabeth Lambert Ortiz
- Condição
- Usado - Very Good
- Condição de sobrecapa
- Very Good
- Edição
- First Printing
- Published
- 1984
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780871313607
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Winchester, New Hampshire, USA
- Preço do item
-
€ 18,89
Mostrar detalhes
Descrição:
M Evans & Co, 1984 Book. Very Good. Hardcover. First Printing. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. book is tight with no markings, some light soiling to page edges, dj has some rubbing and mild soiling, front bottom edge has a one inch tear and a tiny puncture hole at top left along hinge. Preço do item
€ 18,89
Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine
por Ortiz, Elisabeth Lambert
- Condição
- New
- Published
- 1984-05-01
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780871313607
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
San Diego, California, USA
- Preço do item
-
€ 96,94
Mostrar detalhes
Descrição:
M Evans & Co, 1984-05-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title! Preço do item
€ 96,94
Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine
por Ortiz, Elisabeth Lambert
- Condição
- Usado - Good
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN
- 9780871313607
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Newport Coast, California, USA
- Preço do item
-
€ 38,65
Mostrar detalhes
Descrição:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book. Preço do item
€ 38,65
Cooking With the Young Chefs of France
por Elisabeth Lambert Ortiz
- Condição
- Usado - Good
- Encadernação
- Paperback
- ISBN
- 9780871314680
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Newport Coast, California, USA
- Preço do item
-
€ 40,91
Mostrar detalhes
Descrição:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book. Preço do item
€ 40,91