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Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine
por Ortiz, Elisabeth Lambert
- Usado
- Capa dura
- first
- Condição
- VG-/G+
- ISBN 10
- 087131360X
- ISBN 13
- 9780871313607
- Livreiro
-
Urbana, Illinois, United States
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Sobre este item
New York: Evans, 1981. 330pp. Index. Soiling edges, wear boards, DJ: rubbing, scratches, wear extremities.. 1st. Hb. VG-/G+.
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Detalhes
- Livreiro
- Priceless Books
(US)
- Nº do estoque do livreiro
- 099389
- Título
- Cooking With the Young Chefs of France: Contemporary Interpretations of Traditional Cuisine
- Autor
- Ortiz, Elisabeth Lambert
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Usado - VG-
- Condição de sobrecapa
- G+
- Edição
- 1st
- ISBN 10
- 087131360X
- ISBN 13
- 9780871313607
- Editorial
- Evans
- Local de publicação
- New York
- Data de publicação
- 1981
- Palavras-chave
- COOKING
Termos da venda
Priceless Books
Subject to prior sale, returns accepted if not as described. Will hold books for two weeks.