![Restaurant Planning, Design, and Construction: A Survival Manual for Owners, Operators, and Developers](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/989/136/9780471136989.IN.0.m.jpg)
Restaurant Planning, Design, and Construction: A Survival Manual for Owners, Operators, and Developers
por Katz, Jeff B
- Usado
- Bom
- Brochura
- Condição
- Bom
- ISBN 10
- 0471136980
- ISBN 13
- 9780471136989
- Livreiro
-
Newport Coast, California, United States
Formas de pagamento
Sobre este item
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Bonita
(US)
- Estoque do vendedor nº
- 0471136980.G
- Título
- Restaurant Planning, Design, and Construction: A Survival Manual for Owners, Operators, and Developers
- Autor
- Katz, Jeff B
- Formato/Encadernação
- Brochura
- Estado do livro
- Usado - Bom
- Quantidade Disponível
- 1
- ISBN 10
- 0471136980
- ISBN 13
- 9780471136989
- Editorial
- Wiley
- Local de publicação
- Somerset, New Jersey, U.s.a.
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- December 1996
Termos da venda
Bonita
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.