![Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/128/133/9780231133128.IN.0.m.jpg)
Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
por This, Herv
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used:Good
- ISBN 10
- 023113312X
- ISBN 13
- 9780231133128
- Livreiro
-
HOUSTON, Texas, United States
Formas de pagamento
Sobre este item
Columbia University Press, 2006-01-04. hardcover. Used:Good.
Avaliações
(Entrar ou Criar uma conta primeiro!)
Detalhes
- Livreiro
- Ergodebooks
(US)
- Nº do estoque do livreiro
- DADAX023113312X
- Título
- Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)
- Autor
- This, Herv
- Formato/Encadernação
- Capa dura
- Estado do livro
- Used:Good
- Quantidade Disponível
- 1
- ISBN 10
- 023113312X
- ISBN 13
- 9780231133128
- Editorial
- Columbia University Press
- Local de publicação
- New York
- Data de publicação
- 2006-01-04
Termos da venda
Ergodebooks
We have 30 day return policy.
Sobre o Vendedor
Ergodebooks
Membro de Biblio desde 2005
HOUSTON, Texas
Sobre Ergodebooks
Our goal is to provide best customer service and good condition books for the lowest possible price. We are always honest about condition of book. We list book only by ISBN # and hence exact book is guaranteed.