Improving Food and Beverage Performance
por Keith Waller
- Novo
- Brochura
- Condição
- Novo
- ISBN 10
- 075062812X
- ISBN 13
- 9780750628129
- Livreiro
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
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Paperback / softback. New. The food and beverage aspect of hotel operations is often the most difficult area to control effectively, but it plays a crucial role in customer satisfaction. This title shows how successful catering operations can increase profitability whilst providing continuing improvements in quality, value and service.
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Detalhes
- Livreiro
- The Saint Bookstore (GB)
- Nº do estoque do livreiro
- A9780750628129
- Título
- Improving Food and Beverage Performance
- Autor
- Keith Waller
- Formato/Encadernação
- Paperback / softback
- Estado do livro
- Novo
- Quantidade Disponível
- 1
- Encadernação
- Brochura
- ISBN 10
- 075062812X
- ISBN 13
- 9780750628129
- Editorial
- Taylor & Francis
- Esta edição foi publicada pela primeira vez
- 1996
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