Cooking / History from Millbury Books

Novidades

Nenhuma imagem disponível

The People's Chef

por Brandon, Ruth

Condição
Usado - Near Fine
Condição de sobrecapa
near fine
Edição
First printing
Published
2004
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780802714527
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 3,78

Mostrar detalhes

Descrição:
Walker & Company, 2004. First printing. Hardcover. Near Fine/near fine. 319 pp Free USPS tracking with every US order. Ships from MA.
Preço do item
€ 3,78
Nenhuma imagem disponível

Why We Eat What We Eat: How the Encounter Between the New World and the Old Changed the Way Everyone on the Planet Eats

por Sokolov, Raymond

Condição
As New
Condição de sobrecapa
fine
Published
1991
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780671667962
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 4,53

Mostrar detalhes

Descrição:
Summit Books, 1991. Hardcover. As New/fine. r. 254 pp. Book is about the impact on cooking of New World (think Columbus) ingredients.
Preço do item
€ 4,53
Nenhuma imagem disponível

A History of the World in 6 Glasses

por Standage, Tom

Condição
As New
Published
2006
Encadernação
Paperback
ISBN
9780802715524
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 3,40

Mostrar detalhes

Descrição:
Walker Publishing Company, 2006. Paperback. As New. 307 pp.
Preço do item
€ 3,40
Nenhuma imagem disponível

The Oldest Cuisine in the World Cooking in Mesopotamia

por Bottero, Jean

Condição
As New
Condição de sobrecapa
as new
Edição
First edition, first printing
Published
2004
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780226067353
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 15,10

Mostrar detalhes

Descrição:
University Of Chicago Press, 2004. First edition, first printing. Hardcover. As New/as new. 134 pp. Dust jacket in mylar covering.
Preço do item
€ 15,10
Nenhuma imagem disponível

The Gourmet Atlas

por Ward, Susie; Clifton, Claire; Stacey, Jenny

Condição
Usado - Near Fine
Condição de sobrecapa
near fine
Published
1997
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780028619880
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 11,33

Mostrar detalhes

Descrição:
John Wiley & Sons Inc, 1997. Hardcover. Near Fine/near fine. 224 pp. Gift inscription on ffep. I absolutely love this book. It has detailed maps of food history for just about every kind of food there is. A real find. Free USPS tracking with every US order. Ships from… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 11,33
Nenhuma imagem disponível

The Horizon Cookbook and Illustrated History of Eating and Drinking Through the Ages

por Hale, William Harlan

Condição
As New
Published
1968
Encadernação
Two hardcover volumes in slipcase
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 28,69

Mostrar detalhes

Descrição:
New York: American Heritage Publishing Co, 1968. Two hardcover volumes in slipcase. As New. 768 pp over 2 volumes in slip case (no dust jackets, as issued). Just plain wonderful. Free USPS tracking with every US order. Ships from MA.
Preço do item
€ 28,69
Nenhuma imagem disponível

A History of Gastronomy

por Jacobs, Jay

Condição
Usado - Very Good +
Condição de sobrecapa
very good
Edição
Regular
Published
1975
Encadernação
Hardcover
ISBN
9781551090221
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 16,61

Mostrar detalhes

Descrição:
Newsweek Books, 1975. Regular. Hardcover. Very Good +/very good. rc. 192 pp. Red boards with gilt. Foxing on top. Otherwise like new. Recipes in back. History up to page 151. Richly illustrated.
Preço do item
€ 16,61
Nenhuma imagem disponível

The Enriched, Fortified, Concentrated, Country-Fresh, Lip-Smacking, Finger-Licking, International, Unexpurgated Foodbook

por Trager, James

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
good
Edição
First edition assumed
Published
1970
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780670323548
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 8,31

Mostrar detalhes

Descrição:
New York: Grossman Publishers, 1970. First edition assumed. Hardcover. Very Good/good. rc. 578 pp. Free USPS tracking with every US order. Ships from MA.
Preço do item
€ 8,31
Nenhuma imagem disponível

Food, Facts, Foibles and Fables

por Simeons, A. T. W.

Condição
Usado - Good
Condição de sobrecapa
good
Published
1968
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 11,33

Mostrar detalhes

Descrição:
Funk & Wagnalls, 1968. Hardcover. Good/good. rc. 150 pp. Ex-library book, with the usual call numbers, stamps and pockets.
Preço do item
€ 11,33
Nenhuma imagem disponível

Food and Cooking in 16th Century Britain

por Brears, Peter

Condição
Usado - Near Fine
Published
1985
Encadernação
Pamphlet, staple bound
ISBN
9781850740827
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 4,53

Mostrar detalhes

Descrição:
English Heritage, 1985. Pamphlet, staple bound. Near Fine. rc. 47 pp. Free USPS tracking with every US order. Ships from MA.
Preço do item
€ 4,53
Nenhuma imagem disponível

Fabulous Feasts: Medieval Cookery and Ceremony

por Cosman, Madeleine Pelner

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
very good
Edição
First edition, first printing
Published
1976
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780807608326
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 3,78

Mostrar detalhes

Descrição:
George Braziller, 1976. First edition, first printing. Hardcover. Very Good/very good. rc. 224 pp. Ex-library book with the usual stamps, pockets and call number on spine. Dust jacket is in a mylar covering. Inside is otherwise clean, unmarked except for ffep, tight and bright.
Preço do item
€ 3,78
Nenhuma imagem disponível

Eat the Grapes Downward

por Pizer, Vernon

Condição
Usado - Fine
Condição de sobrecapa
very good
Edição
First printing
Published
1983
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780396082033
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 4,53

Mostrar detalhes

Descrição:
Dodd, Mead, 1983. First printing. Hardcover. Fine/very good. rc. 173 pp. Dust jacket has modest wear at corners and top and bottom of spine, plus a tiny tear at front top near spine and a small surface tear near that. Free USPS tracking with every US order. Ships from MA.
Preço do item
€ 4,53
Nenhuma imagem disponível

Much Depends on Dinner The Extraordinary History and Mythology, Allure and Obsessions, Perils and Taboos of an Ordinary Meal

por Visser, Margaret

Condição
New
Published
1999
Encadernação
Paperback
ISBN
9780802136510
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,42

Mostrar detalhes

Descrição:
Grove Press, 1999. Paperback. New. rc. 351 pp.
Preço do item
€ 6,42
Nenhuma imagem disponível

From Hand to Mouth, Or, How We Invented Knives, Forks, Spoons, and Chopsticks, and the Manners to Go With Them

por Giblin, James Cross

Condição
Usado - Fine
Condição de sobrecapa
near fine
Edição
Fifth printing
Published
1987
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780690046625
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 9,82

Mostrar detalhes

Descrição:
Harpercollins, 1987. Fifth printing. Hardcover. Fine/near fine. rc. 86 pp. Free USPS tracking with every US order. Ships from MA.
Preço do item
€ 9,82
Nenhuma imagem disponível

Elinor Fettiplace's Receipt Book

por Spurling, Hilary; Fettiplace, Elinor

Condição
Usado - Good
Condição de sobrecapa
fine
Edição
Probably first edition
Published
1987
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780670815920
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 12,84

Mostrar detalhes

Descrição:
Penguin USA, 1987. Probably first edition. Hardcover. Good/fine. rc. Ex-library in other wise fine condition. Not for sale. For my private collection
Preço do item
€ 12,84
Nenhuma imagem disponível

The Frugal Gourmet Keeps the Feast: Past Present and Future

por Smith, Jeff

Condição
Usado - Fine
Condição de sobrecapa
near fine
Edição
First edition, first printing
Published
1995
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780688115685
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,42

Mostrar detalhes

Descrição:
William Morrow & Co, 1995. First edition, first printing. Hardcover. Fine/near fine. rc. 302 pp.
Preço do item
€ 6,42
Nenhuma imagem disponível

Food in History

por Tannahill, Reay

Condição
Usado - Fine
Condição de sobrecapa
fair
Edição
possible first edition
Published
1973
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780812814378
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 7,17

Mostrar detalhes

Descrição:
Stein And Day, 1973. possible first edition. Hardcover. Fine/fair. rc. 448 pp. Red boards with gilt. Dust jacket has tears and chips.
Preço do item
€ 7,17
Nenhuma imagem disponível

Royal Recipes

por Brown, Michele

Condição
As New
Condição de sobrecapa
as new
Edição
First printing of Elm Tree edition
Published
1997
Encadernação
Hardcover
ISBN
9781857936919
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Millbury, Massachusetts, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 5,29

Mostrar detalhes

Descrição:
Elm Tree Books, 1997. First printing of Elm Tree edition. Hardcover. As New/as new. rc. 159 pp. Mostly English history, but does contain recipes. Covers the period from William the Conqueror 11th century) to Edward VII (20th century), with one chapter per each of the 35 monarchs. Free USPS tracking with every US order. Ships… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 5,29