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A Complete System of Cookery, on a Plan Entirely New;
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A Complete System of Cookery, on a Plan Entirely New;

por SIMPSON John

Condição
Usado - Very Good
Edição
3rd Edition
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Llandudno, Conwy, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
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Descrição:
London: 194, Opposite Albany, Piccadilly.: W. Stewart. 3rd Edition . Hardcover. Very Good. 8vo - over 7¾ - 9¾" tall. 3rd ed, c1813, VG+. In full brown marbled paper, printed paper label to spine. Internally, [5], (vi-xx), [1], 2-696 pp, 366 Bills of Fare + some confectionery recipes, small binders label to epd,… Ler mais sobre este item
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€ 89,61
The Cook and Housekeeper's Complete and Universal Dictionary,
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The Cook and Housekeeper's Complete and Universal Dictionary,

por EATON Mrs Mary [active 1823-49]

Condição
Usado - Very Good
Edição
First Edition
Published
1823
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Llandudno, Conwy, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
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Descrição:
Bungay:: J and R Childs, 1823. First Edition . Hardcover. Very Good. 8vo - over 7¾ - 9¾" tall. VG, 1st ed, 1823, 5 pls. In modern quarter calf over worn marbled boards. Spine, gilt & blind tooling, gilt titles to green morocco label. Internally, portrait frontis, [5], (vi-xxxi), 495 pp, 5 pls… Ler mais sobre este item
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€ 89,61
Les Secrets de la Cuisine Francaise
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Les Secrets de la Cuisine Francaise

por GOGUE A [Antoine]

Condição
Usado - Very Good
Edição
First Edition
Published
1856
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Llandudno, Conwy, GBR
Avaliação do vendedor:
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Preço do item
€ 89,61

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Descrição:
Paris Rue Pierre-Sarrazin, No 14.: Librairie de L. Hachette et Cie, 1856. First Edition . Hardcover. Very Good. 16mo - over 5¾ - 6¾" tall. Rouyer. 1st ed, VG, 1856. In modern green morocco with contemporary boards, some blind tooling. Spine, gilt titles and tooling. Internally, initials to fpd (CWWW Paris 1858), half title… Ler mais sobre este item
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€ 89,61
The Art of Preserving All kinds of Animal and Vegetable Substances for several years. A work published by order of the French Minister of the Interior on the report of the Board of Arts and Manufacturers
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The Art of Preserving All kinds of Animal and Vegetable Substances for several years. A work published by order of the French Minister of the Interior on the report of the Board of Arts and Manufacturers

por APPERT M [Nicolas]1749-1841

Condição
Usado - Very Good
Edição
Second Edition
Published
1812
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Llandudno, Conwy, GBR
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 71,69

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Descrição:
London: Black, Parry, and Kingsbury, 1812. Second Edition . Hardcover. Very Good. 12mo - over 6¾" - 7¾" tall. NEELE. In modern maroon cloth, spine title in gilt to black calf label, gilt tooling. Internally, half title, [9], (x-xxv), [1], [1], 2-164 pp, [2] adverts, 1 pl (folding, B&W), damp stain to first 6 leaves including pl, text… Ler mais sobre este item
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€ 71,69