Cookbooks & Entertaining / Meat from Bookmarc's

Novidades

Nenhuma imagem disponível

Woman's Institute Library of Cookery (Volume 3)

Condição
Usado - Good
Condição de sobrecapa
No Jacket
Published
1926
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
La Porte, Texas, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 4,73

Mostrar detalhes

Descrição:
Scranton, Pennsylvania, U.S.A.: Woman's Institute of Domestic Arts and Sciences, 1926. H3 - Book has chipping, wear and some tears on the spine edges and cover corners, rubbing and some wear on the cover edges, sides and corners, moderate discoloration (browning), and normal shelf wear otherwise good. Soup; Meat; Poultry and Game; Fish and Shell Fish.. Hard Cover. Good/No Jacket.… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 4,73
Nenhuma imagem disponível

Medley of Meat Recipes

por National Live Stock And Meat Board

Condição
Usado - Good
Condição de sobrecapa
No Jacket as Issued
Encadernação
Paperback
Quantidade Disponível
1
Livreiro
La Porte, Texas, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 2,36

Mostrar detalhes

Descrição:
Chicago, Illinois, U.S.A.: National Live Stock and Meat Board AW-6. Cover has mild shelfwear. Covers and page edges foxed. Text pages are clean and bright.. Soft Cover. Good/No Jacket as Issued. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall.
Preço do item
€ 2,36
Nenhuma imagem disponível

The Jenny Craig Cookbook: Cutting Through the Fat

por Craig, Jenny

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
No Jacket
Edição
First Edition
Published
1995
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780848714963
Quantidade Disponível
1
Livreiro
La Porte, Texas, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 2,36

Mostrar detalhes

Descrição:
Birmingham, Alabama, U.S.A.: Oxmoor House, 1995. D6 - Book has wrinkling on the spine edges, some writing on the left side of the front loose endpaper and top of the front fixed endpaper, light discoloration and shelf wear otherwise very good.. First Edition. Hard Cover. Very Good/No Jacket. 4to - over 9¾" - 12" tall.
Preço do item
€ 2,36
Nenhuma imagem disponível

The Great California Cookbook: The Chefs' Secret Recipes

por Fish, Kathleen DeVanna

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
No Jacket as Issued
Edição
Revised Edition 2nd Printing
Published
1994
Encadernação
Paperback
ISBN
9781883214012
Quantidade Disponível
1
Livreiro
La Porte, Texas, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 1,66

Mostrar detalhes

Descrição:
Monterey, CA, U.S.A.: Bon Vivant Press, 1994. F6 - Book crease on the front top right corner and next few pages, light stain on the right side page edges, and light shelf wear otherwise very good. A cookbook and guidebook.... well-organized and user-friendly triute to many o f the state's finest restaurant chefs. . Revised Edition 2nd Printing. Trade Paperback.… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 1,66
Nenhuma imagem disponível

The Seven-Ingredients Cookbook

por Robbins, Ann Roe

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
Good
Edição
First Edition
Published
1968
Encadernação
Hardcover
Quantidade Disponível
1
Livreiro
La Porte, Texas, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 4,73

Mostrar detalhes

Descrição:
Philadelphia: Chilton Book Company, 1968. A2 - A first edition hardcover book in very good condition in a good condition dust jacket. Dust jacket is mylar protected, it has wrinkling, chipping, creases and tears on the top and bottom spine and corners near the spine, chipping on the corners, light wrinkling on the edges, label residue on the front… Ler mais sobre este item
Preço do item
€ 4,73
Nenhuma imagem disponível

Guilt-Free Fast Foods

por Baker, Yvonne G.

Condição
Usado - Very Good
Condição de sobrecapa
No Jacket as Issued
Edição
2nd Printing
Published
1984
Encadernação
Hardcover
ISBN
9780896361294
Quantidade Disponível
1
Livreiro
La Porte, Texas, USA
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 1,84

Mostrar detalhes

Descrição:
Denver, Colorado: Accent Books, 1984. F6 - Book has top spiral ring broken, light discoloration and shelf wear otherwise very good. Recipes for nutritious foods you can cook in less than an hour... Something more than burgers 'n fries.. 2nd Printing. Spiral Bound. Very Good/No Jacket as Issued. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall.
Preço do item
€ 1,84