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The Technology of Making Cheese from Camel Milk (Camelus Dromedarius) Brochura - 2001

por J-.P. Ramet, Food and Agriculture Organization of the United Nations


Detalhes

  • Título The Technology of Making Cheese from Camel Milk (Camelus Dromedarius)
  • Autor J-.P. Ramet, Food and Agriculture Organization of the United Nations
  • Encadernação Brochura
  • Páginas 62
  • Volumes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Food & Agriculture Organization of the UN (FA
  • Data de publicação 2001
  • ISBN 9789251031544 / 9251031541
  • Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2001381883
  • Dewey Decimal Code 637
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TECHNOLOGY OF MAKING CHEESE FROM CAMEL MILK (CAMELUS DROMEDARIUS) FAO ANIMAL PRODUCTION AND HEALTH N (FAO Animal Production & Health Paper)

por Food and Agriculture Organization of the United Na

  • Usado
  • Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9789251031544 / 9251031541
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Newport Coast, California, United States
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Descrição:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
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