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Grand Livre de Cuisine
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Grand Livre de Cuisine Capa dura - 2004

por Alain Ducasse


Detalhes

  • Título Grand Livre de Cuisine
  • Autor Alain Ducasse
  • Encadernação Capa dura
  • Edição First Edition
  • Páginas 1080
  • Volumes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Ducasse Books, France
  • Data de publicação 2004-12
  • Ilustrado Sim
  • ISBN 9782848440002 / 2848440007
  • Peso 11.91 libras (5.40 kg)
  • Dimensão 12 x 9.75 x 0.31 in. (30.48 x 24.77 x 0.79 cm)
  • Dewey Decimal Code 641.503
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Grand Livre de Cuisine: Alain Ducasse's Culinary Encyclopedia
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Grand Livre de Cuisine: Alain Ducasse's Culinary Encyclopedia

por Ducasse, Alain

  • Usado
  • Capa dura
  • first
Condição
Usado - Collectable - Very Good Condition
Edição
First Edition
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9782848440002 / 2848440007
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Cambridge, Cambridgeshire, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
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Descrição:
Alain Ducasse, 2004. First Edition. Hardcover. Collectable - Very Good Condition/Very Good. ~~English language~~Near Fine/VG 1st ed 2004 De Gustibus/Ducasse hardback, unclipped DJ, profusely illustrated. Very substantial original edition. Light wear along jacket edges only, bright and unmarked, very secure binding. Size: 24.77 x 0.8 x 30.48 cm. 1078 pages. Quantity Available: 1. Category: Cooking, Wine & Dining; Food and Drink; Cookery / food and drink / food writing; General cookery and recipes; ISBN: 2848440007. ISBN/EAN: 9782848440002. Dewey Code: 641.5944. The photos provided are of our own book, further photos may be arranged upon request. Inventory No: 088862.. 9782848440002 This book is extra heavy, and may involve extra shipping charges to some countries.
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Grand Livre de Cuisine Alain Ducasse's Culinary Encyclopedia
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Grand Livre de Cuisine Alain Ducasse's Culinary Encyclopedia

por Ducasse, Alain

  • Usado
  • Capa dura
  • first
Condição
Usado - Collectable - Very Good Condition
Edição
First Edition
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9782848440002 / 2848440007
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Cambridge, Cambridgeshire, United Kingdom
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Descrição:
Alain Ducasse, 2004. First Edition. Hardcover. Collectable - Very Good Condition/Near Fine. ~~English language~~Fine/Near Fine 1st ed 2004 De Gustibus/Ducasse hardback, unclipped DJ, profusely illustrated. Very substantial original edition. Light surface rubbing to jacket in places only, bright and unmarked, very secure binding, appears barely used. Size: 24.77 x 0.8 x 30.48 cm. 1078 pages. Quantity Available: 1. Category: Cooking, Wine & Dining; Food and Drink; Cookery / food and drink / food writing; General cookery and recipes; ISBN: 2848440007. ISBN/EAN: 9782848440002. Dewey Code: 641.5944. The photos provided are of our own book, further photos may be arranged upon request. Inventory No: 092287.. 9782848440002 This book is extra heavy, and may involve extra shipping charges to some countries.
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Grand Livre de Cuisine
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Grand Livre de Cuisine

por Piege, Jean-Francois

  • Usado
Condição
Usado
ISBN 10 / ISBN 13
9782848440002 / 2848440007
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Melbourne, Victoria, Australia
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Descrição:
Paris: Alain Ducasse Editions, 2004. Second-hand hardcover. Piege, Jean-François. Alain Ducasse's Culinary Encyclopedia. (Grand Livre de Cuisine) Les Éditions d'Alain Ducasse: Paris, 2004. 4to (305x235mm) pict dj, burgundy cloth bd 1079,[1]pp. (preface by Jean-François Revel; photography by Didier Loire) VG/VG
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Grand Livre de Cuisine. Alain Ducasse's Culinary Encyclopedia (English Language Edition)
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Grand Livre de Cuisine. Alain Ducasse's Culinary Encyclopedia (English Language Edition)

por Ducasse, Alain; Piège, Jean-François

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
  • first
Condição
Usado - Fine
Edição
First English Translation
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9782848440002 / 2848440007
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Arlington Hts, Illinois, United States
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Preço do item
€ 942,76
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Descrição:
Issy-les-Moulineaux, France: LEC (Les Editions Culinaires) / Les Editions d' Alain Ducasse. Fully illustrated with color photographs. Text in English. Clean, bright, and unmarked. . Fine. Hardcover. First English Translation. 2005.
Preço do item
€ 942,76
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Alain Ducasse's Culinary Encyclopedia
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Alain Ducasse's Culinary Encyclopedia

por Piege, Jean-François

  • Usado
Condição
Usado
ISBN 10 / ISBN 13
9782848440002 / 2848440007
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Melbourne, Victoria, Australia
Avaliação do vendedor:
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Descrição:
Paris: Les Éditions Alain Ducasse, 2004. Second-hand hardcover. Piege, Jean-François. Alain Ducasse's Culinary Encyclopedia. (Grand Livre de Cuisine) Les Éditions d'Alain Ducasse: Paris, 2004. 4to (305x235mm) pict dj, burgundy cloth bd 1079,[1]pp. (preface by Jean-François Revel; photography by Didier Loire) Fine/Fine
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