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Preserving Food Without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Ferment Brochura - 2007
por Foreword by Deborah Madison; Foreword by Eliot Coleman; The Gardeners and Farmers of Centre Terr
Detalhes
- Título Preserving Food Without Freezing or Canning: Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Ferment
- Autor Foreword by Deborah Madison; Foreword by Eliot Coleman; The Gardeners and Farmers of Centre Terr
- Encadernação Brochura
- Edição New edition
- Páginas 224
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial Chelsea Green Publishing Company, White River Junction, VT
- Data de publicação 2007-04-04
- Ilustrado Sim
- Features Illustrated, Index, Table of Contents
- ISBN 9781933392592 / 1933392592
- Peso 0.4 libras (0.18 kg)
- Dimensão 8.9 x 5.9 x 0.7 in. (22.61 x 14.99 x 1.78 cm)
- Library of Congress subjects Food - Preservation
- Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2011507206
- Dewey Decimal Code 641.4
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