Ir para o conteúdo

Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market Brochura - 2004

por Aliza Green

Informações do editor

Aliza Green is a chef, food writer, and teacher based in Philadelphia. She is the author of The Bean Bible: A Legumaniac’s Guide to Lentils, Peas, and Every Edible Bean on the Planet! and co-author of Ceviche!: Seafood, Salads, and Cocktails with a Latino Twist.

Primeira linha

The apple (Malus pumila) is a small round fruit with crunchy flesh.

Detalhes

  • Título Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market
  • Autor Aliza Green
  • Encadernação Brochura
  • Edição Gift
  • Páginas 384
  • Volumes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Quirk Books, Philadelphia, Pennsylvania, U.S.A.
  • Data de publicação March 1, 2004
  • Ilustrado Sim
  • ISBN 9781931686808 / 1931686807
  • Peso 0.79 libras (0.36 kg)
  • Dimensão 5.86 x 4.51 x 1.08 in. (14.88 x 11.46 x 2.74 cm)
  • Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2008298049
  • Dewey Decimal Code 641.64

Sobre o autor

Aliza Green is a chef, food writer, and teacher based in Philadelphia. She is the author of The Bean Bible: A Legumaniac's Guide to Lentils, Peas, and Every Edible Bean on the Planet! and co-author of Ceviche!: Seafood, Salads, and Cocktails with a Latino Twist.

Mais exemplares à venda

Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market

por Green, Aliza

  • Usado
Condição
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781931686808 / 1931686807
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frederick, Maryland, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 4,01
€ 3,76 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Quirk Books. Used - Good. Good condition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Preço do item
€ 4,01
€ 3,76 frete para USA
Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market

por Green, Aliza

  • Usado
Condição
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781931686808 / 1931686807
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frederick, Maryland, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 4,09
€ 3,76 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Quirk Books. Used - Good. Good condition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Preço do item
€ 4,09
€ 3,76 frete para USA
Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market

  • Usado
Condição
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9781931686808 / 1931686807
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Imperial, Missouri, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 4,46
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedGood.
Preço do item
€ 4,46
Frete grátis para USA
Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market

por Green, Aliza

  • Usado
Condição
UsedVeryGood
ISBN 10 / ISBN 13
9781931686808 / 1931686807
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Skokie, Illinois, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 4,69
€ 3,76 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedVeryGood. We flipped through this book and didn't notice any notes or underlines. Fast Shipping - Each order powers our free bookstore in Chicago and sending books to Africa!
Preço do item
€ 4,69
€ 3,76 frete para USA
Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market

por Green, Aliza

  • Usado
Condição
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9781931686808 / 1931686807
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Interlochen, Michigan, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 5,64
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedGood. The item shows wear from consistent use, but it remains in good condition and works perfectly. All pages and cover are intact (including the dust cover, if applicable). Spine may show signs of wear. Pages may include limited notes and highlighting. May NOT include discs, access code or other supplemental materials.
Preço do item
€ 5,64
Frete grátis para USA
Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable...

Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market

por Green, Aliza

  • Usado
  • Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781931686808 / 1931686807
Quantidade Disponível
3
Livreiro
Seattle, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 5,64
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Quirk Books, 2004. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 5,64
Frete grátis para USA
Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market

por Green, Aliza

  • Usado
  • Muito Bom
Condição
Usado - Muito Bom
Edição
Gift
ISBN 10 / ISBN 13
9781931686808 / 1931686807
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 5,74
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Quirk Books. Gift. Very Good. Very Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Preço do item
€ 5,74
Frete grátis para USA
Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market

por Green, Aliza

  • Usado
  • Brochura
Condição
Usado - Very good.
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781931686808 / 1931686807
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Eugene, Oregon, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,54
€ 4,00 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Philadelphia, PA: Quirk Books, 2004. Trade paperback. Very good.. Quirk Books, 2004, 312 pages, small paperback, no owner's mark or underlining, light wear
Preço do item
€ 6,54
€ 4,00 frete para USA
Field Guide to Produce : How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Produce : How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market

por Green, Aliza

  • Usado
Condição
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9781931686808 / 1931686807
Quantidade Disponível
4
Livreiro
Mishawaka, Indiana, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 6,67
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Chronicle Books LLC. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Preço do item
€ 6,67
Frete grátis para USA
Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market

por Green, Aliza

  • Usado
  • Muito Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781931686808 / 1931686807
Quantidade Disponível
1
Livreiro
El Cajon, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 7,06
€ 4,00 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Philadelphia, Pennsylvania, U.S.A.: Quirk Books, 2004 Top of spine lightly bumped. Gift inscription on the back of the front cover. . Trade Paperback. Very Good. 16mo - over 5¾" - 6¾" Tall, 312 Pages .
Preço do item
€ 7,06
€ 4,00 frete para USA