Descrição:
Ten Speed Press, 1969-12-31. hardcover. Very Good. 9x1x10. Hardback--dust cover shows slight wear otherwise excellent condition
![Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor [A](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/599/087/9781580087599.RH.0.l.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor [A Baking Book] Capa dura - 2007
por Peter Reinhart; Ron Manville (Photographer)
Master bread baker and innovator Peter Reinhart has improved and simplified his groundbreaking delayed fermentation method to successfully meet the whole grain challenge with less hands-on time in the kitchen. The definitive guide to baking incredible and healthful artisan-quality bread includes recipes for both partial and 100-percent whole grain hearth, sandwich, and specialty breads.Ten Speed Press
Informações do editor
Detalhes
- Título Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor [A Baking Book]
- Autor Peter Reinhart; Ron Manville (Photographer)
- Encadernação Capa dura
- Edição 1st
- Páginas 320
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial Ten Speed Press, NY
- Data de publicação 2007-09-01
- Ilustrado Sim
- Features Bibliography, Dust Cover, Glossary, Illustrated, Index, Table of Contents
- ISBN 9781580087599 / 1580087590
- Peso 3.3 libras (1.50 kg)
- Dimensão 10.24 x 9.26 x 1.08 in. (26.01 x 23.52 x 2.74 cm)
- Library of Congress subjects Bread, Cookery (Cereals)
- Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2007106660
- Dewey Decimal Code 641.815
Revisões da mídia
Citações
- Library Journal, 08/01/2007, Page 113
- Publishers Weekly, 06/04/2007, Page 46
Sobre o autor
Mais exemplares à venda
![Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/599/087/9781580087599.RH.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor
por Peter Reinhart
- Usado
- Muito Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Muito Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781580087599 / 1580087590
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Lithia , Florida, United States
- Preço do item
-
€ 13,19€ 8,47 frete para USA
Mostrar detalhes
Preço do item
€ 13,19
€ 8,47
frete para USA
![Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/599/087/9781580087599.RH.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor
por Peter Reinhart
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used - Very Good
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781580087599 / 1580087590
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Pleasant Hill, California, United States
- Preço do item
-
€ 15,08€ 6,12 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Ten Speed Press, August 2007. Hardcover. Used - Very Good.
Preço do item
€ 15,08
€ 6,12
frete para USA
![Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/599/087/9781580087599.RH.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor
por Peter Reinhart
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781580087599 / 1580087590
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Livermore, California, United States
- Preço do item
-
€ 18,68€ 3,76 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Ten Speed Press, 2007-08-01. hardcover. New. 9x1x10. Brand new- all pages intact w/o any marks or writing. Most items ships same day w/ FREE delivery confirmation. Great feedback!
Preço do item
€ 18,68
€ 3,76
frete para USA
![Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/599/087/9781580087599.RH.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor
por Peter Reinhart
- Usado
- Bom
- Condição
- Usado - Bom
- Edição
- NO-VALUE
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781580087599 / 1580087590
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Philadelphia, Pennsylvania, United States
- Preço do item
-
€ 20,36Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Ten Speed Press. NO-VALUE. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Preço do item
€ 20,36
Frete grátis para USA
![Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/599/087/9781580087599.RH.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor
por Peter Reinhart
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used: Good
- Edição
- First Edition
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781580087599 / 1580087590
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
HOUSTON, Texas, United States
- Preço do item
-
€ 20,86Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Ten Speed Press, 0000-00-00. First Edition. hardcover. Used: Good.
Preço do item
€ 20,86
Frete grátis para USA
![Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/599/087/9781580087599.RH.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor
por Peter Reinhart; Ron Manville [Photographer]
- Usado
- Muito Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Muito Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781580087599 / 1580087590
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
St. Cloud, Minnesota, United States
- Preço do item
-
€ 22,58Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Ten Speed Press, 2007-08-01. Hardcover. Very Good. VERY GOOD Hardcover, in VERY GOOD DJ with tight binding and clean pages. DJ shows light wear.
Preço do item
€ 22,58
Frete grátis para USA
![Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/599/087/9781580087599.RH.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor
por Peter Reinhart; Ron Manville [Photographer]
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781580087599 / 1580087590
- Quantidade Disponível
- 800
- Livreiro
-
Fairfax Station, Virginia, United States
- Preço do item
-
€ 23,08€ 3,76 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Ten Speed Press, 2007-08-01. Hardcover. New.
Preço do item
€ 23,08
€ 3,76
frete para USA
![Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/599/087/9781580087599.RH.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor
por Peter Reinhart
- Usado
- Aceitável
- Condição
- Usado - Aceitável
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781580087599 / 1580087590
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Artesia, California, United States
- Preço do item
-
€ 23,38€ 2,83 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Acceptable. IMP: Acceptable- Do not include ACCESS CODE, CD-ROM or companion materials even if stated in item title. It may contain highlighting/markings throughout, and the covers and corners may show shelf wear. Corners, pages may be dent. All text is legible.
Preço do item
€ 23,38
€ 2,83
frete para USA
![Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/599/087/9781580087599.RH.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor
por Peter Reinhart
- Novo
- Condição
- Novo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781580087599 / 1580087590
- Quantidade Disponível
- 13
- Livreiro
-
Benton Harbor, Michigan, United States
- Preço do item
-
€ 23,91€ 3,76 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Ten Speed Press. New. BRAND NEW, GIFT QUALITY! NOT OVERSTOCKS OR MARKED UP REMAINDERS! DIRECT FROM THE PUBLISHER!
Preço do item
€ 23,91
€ 3,76
frete para USA
![Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/599/087/9781580087599.RH.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor
por Peter Reinhart
- Usado
- Bom
- Condição
- Usado - Bom
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781580087599 / 1580087590
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Artesia, California, United States
- Preço do item
-
€ 23,99€ 2,83 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Good. IMP: Used Good- Used items do not include CD-ROM, ACCESS CODE or companion materials, regardless of what is stated in item title. We ship from multiple locations. Prompt customer service.
Preço do item
€ 23,99
€ 2,83
frete para USA