Ir para o conteúdo

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat Brochura - 2019

por Steven Raichlen

Detalhes

  • Título The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat
  • Autor Steven Raichlen
  • Encadernação Brochura
  • Páginas 256
  • Volumes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Workman Publishing
  • Data de publicação 2019-04-30
  • Ilustrado Sim
  • Features Illustrated, Index
  • ISBN 9781523505487 / 1523505486
  • Peso 1.35 libras (0.61 kg)
  • Dimensão 8.9 x 6.9 x 0.7 in. (22.61 x 17.53 x 1.78 cm)
  • Temas
    • Ethnic Orientation: Jewish
  • Library of Congress subjects Cookbooks, Cooking (Beef)
  • Dewey Decimal Code 641.662

Revisões da mídia

Citações

  • Booklist, 04/15/2019, Page 11
  • Library Journal, 05/01/2019, Page 118
  • Publishers Weekly, 02/04/2019, Page 0

Sobre o autor

Steven Raichlen is the author of the New York Times bestselling Barbecue! Bible(R) cookbook series, which includes the new Brisket Chronicles; Project Fire; Barbecue Sauces, Rubs, and Marinades; Project Smoke; The Barbecue Bible; and How to Grill. Winners of 5 James Beard awards and 3 IACP awards, his books have been translated into 17 languages. His TV shows include the public television series Steven Raichlen's Project Fire, Project Smoke; Primal Grill; and Barbecue University; the French language series Le Maitre du Grill, and the Italian series Steven Raichlen Grills Italy. Raichlen has written for the New York Times, Esquire, and all the food magazines; and is the founder and dean of Barbecue University. In 2015, he was inducted into the Barbecue Hall of Fame. His website is www.barbecuebible.com.

Mais exemplares à venda

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat

por Raichlen, Steven

  • Usado
  • Brochura
Condição
Used: Good
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9781523505487 / 1523505486
Quantidade Disponível
1
Livreiro
HOUSTON, Texas, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 3 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 9,11
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Workman Publishing Company, 2019-04-30. Paperback. Used: Good.
Preço do item
€ 9,11
Frete grátis para USA
The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat (Steven Raichlen Barbecue Bible Cookbooks)

por Raichlen, Steven

  • Usado
Condição
UsedVeryGood
ISBN 10 / ISBN 13
9781523505487 / 1523505486
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 19,54
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedVeryGood. signs of little wear on the cover.
Preço do item
€ 19,54
Frete grátis para USA
The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat (Steven Raichlen Barbecue Bible Cookbooks)

por Raichlen, Steven

  • Usado
Condição
UsedVeryGood
ISBN 10 / ISBN 13
9781523505487 / 1523505486
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Bensalem, Pennsylvania, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 19,54
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedVeryGood. Minor shelf wear
Preço do item
€ 19,54
Frete grátis para USA
The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat (Steven Raichlen Barbecue Bible Cookbooks)

por Raichlen, Steven

  • Usado
Condição
UsedVeryGood
ISBN 10 / ISBN 13
9781523505487 / 1523505486
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Bensalem, Pennsylvania, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 19,54
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedVeryGood. signs of little wear on the cover.
Preço do item
€ 19,54
Frete grátis para USA
The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat (Steven Raichlen Barbecue Bible Cookbooks)

por Raichlen, Steven

  • Usado
Condição
Novo
ISBN 10 / ISBN 13
9781523505487 / 1523505486
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 19,73
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedLikeNew. Remainder mark
Preço do item
€ 19,73
Frete grátis para USA
The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat (Steven Raichlen Barbecue Bible Cookbooks)

por Raichlen, Steven

  • Usado
Condição
Novo
ISBN 10 / ISBN 13
9781523505487 / 1523505486
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Bensalem, Pennsylvania, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 19,73
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedLikeNew. Remainder mark
Preço do item
€ 19,73
Frete grátis para USA
The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat (Steven Raichlen Barbecue Bible Cookbooks)

por Raichlen, Steven

  • Usado
Condição
Novo
ISBN 10 / ISBN 13
9781523505487 / 1523505486
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Bensalem, Pennsylvania, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 19,73
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedLikeNew. Remainder mark
Preço do item
€ 19,73
Frete grátis para USA
The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat (Steven Raichlen Barbecue Bible Cookbooks)

por Raichlen, Steven

  • Novo
Condição
Novo
ISBN 10 / ISBN 13
9781523505487 / 1523505486
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Bensalem, Pennsylvania, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 19,93
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
New. .
Preço do item
€ 19,93
Frete grátis para USA
The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat (Steven Raichlen Barbecue Bible Cookbooks)

por Raichlen, Steven

  • Novo
Condição
Novo
ISBN 10 / ISBN 13
9781523505487 / 1523505486
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 19,93
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
New. .
Preço do item
€ 19,93
Frete grátis para USA
The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Brisket Chronicles: How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat (Steven Raichlen Barbecue Bible Cookbooks)

por Raichlen, Steven

  • Novo
Condição
Novo
ISBN 10 / ISBN 13
9781523505487 / 1523505486
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Bensalem, Pennsylvania, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 19,93
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
New. .
Preço do item
€ 19,93
Frete grátis para USA