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Treatise on the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to Detect Them (Classic Reprint) Brochura -
por John Mitchell
Detalhes
- Título Treatise on the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to Detect Them (Classic Reprint)
- Autor John Mitchell
- Encadernação Brochura
- Páginas 368
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial Forgotten Books
- ISBN 9781332592937 / 1332592937
- Peso 1.08 libras (0.49 kg)
- Dimensão 9.02 x 5.98 x 0.76 in. (22.91 x 15.19 x 1.93 cm)
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Treatise on the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to Detect Them (Classic Reprint)
por Mitchell, John
- Usado
- Bom
- Brochura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9781332592937 / 1332592937
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Newport Coast, California, United States
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