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The Chefs Best The Canadian National Cookbook Unknown - 1986

por Mary Jo Purues


Detalhes

  • Título The Chefs Best The Canadian National Cookbook
  • Autor Mary Jo Purues
  • Encadernação unknown
  • Edição First Printing
  • Páginas 203
  • Idioma ENG
  • Editorial Chefs Best Pub, Winnipeg, Manitoba, Canada
  • Data de publicação May 1986
  • ISBN 9780889256651
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The Chefs Best: The Canadian National Cookbook

The Chefs Best: The Canadian National Cookbook

por Purues, Mary Jo

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
  • Assinado
  • first
Condição
Usado - Muito Bom
Edição
First Printing
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780889256651 / 0889256659
Quantidade Disponível
1
Livreiro
La Porte, Texas, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 14,17
€ 4,71 frete para USA

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Descrição:
Winnipeg, Manitoba: The Chefs Best Publishers, Inc., 1986. CA3 - Book has discoloration and light shelf wear otherwise very good. Signed and inscribed by the author "Bon Appetit Mary Jo Purves" on the title page.. Signed by Author. First Printing. Spiral Bound. Very Good/No Jacket as Issued. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall.
Preço do item
€ 14,17
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Chefs Best: The Canadian National Cookbook, Volume One
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Chefs Best: The Canadian National Cookbook, Volume One

por Purves, Mary Jo

  • Usado
  • Muito Bom
  • Assinado
  • first
Condição
Usado - Muito Bom
Edição
1st Edition 1st Printing
ISBN 10 / ISBN 13
9780889256651 / 0889256659
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Chisseaux, France
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 25,00
€ 15,00 frete para USA

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Descrição:
Winnipeg, Manitoba: Chefs Best Pub, 1986. 1st Edition 1st Printing. Spiral. Very Good. Light general wear in overall excellent condition. 2 cm gage black plastic comb spiral binding with white lettering on spine,18,5 x 25 cm. stiff paper wraps with text/ills., 203 pages : each section features a photo, bio and recipes from a famous Canadian Chef (resident if not born there). Recipes include: Russian Seafood Soup 'Victors," Joanna's Poppyseed Cake, Alberta Cheese Chowder, Baked Oysters Canadiana, Veal "Velvet Glove," Pickerel Cheeks Northern Diamond with Beurre Blanc, Scallops of Salmon "Georgia Straits," Ba Ba in Alberta Springs Whiskey with Saskatoon Berries, Manitoba Sunrise, Fool Zabaglione. Flat signed by author/editor Mary Jo Purves on title page.
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€ 25,00
€ 15,00 frete para USA
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The Chefs Best: The Canadian National Cookbook

por Purues, Mary Jo

  • Usado
  • Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780889256651 / 0889256659
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Newport Coast, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 56,54
Frete grátis para USA

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Descrição:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Preço do item
€ 56,54
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