Descrição:
Winnipeg, Manitoba: The Chefs Best Publishers, Inc., 1986. CA3 - Book has discoloration and light shelf wear otherwise very good. Signed and inscribed by the author "Bon Appetit Mary Jo Purves" on the title page.. Signed by Author. First Printing. Spiral Bound. Very Good/No Jacket as Issued. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall.
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The Chefs Best The Canadian National Cookbook Unknown - 1986
por Mary Jo Purues
Detalhes
- Título The Chefs Best The Canadian National Cookbook
- Autor Mary Jo Purues
- Encadernação unknown
- Edição First Printing
- Páginas 203
- Idioma ENG
- Editorial Chefs Best Pub, Winnipeg, Manitoba, Canada
- Data de publicação May 1986
- ISBN 9780889256651
Mais exemplares à venda
The Chefs Best: The Canadian National Cookbook
por Purues, Mary Jo
- Usado
- Muito Bom
- Capa dura
- Assinado
- first
- Condição
- Usado - Muito Bom
- Edição
- First Printing
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780889256651 / 0889256659
- Quantidade Disponível
- 1
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La Porte, Texas, United States
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Chefs Best: The Canadian National Cookbook, Volume One
por Purves, Mary Jo
- Usado
- Muito Bom
- Assinado
- first
- Condição
- Usado - Muito Bom
- Edição
- 1st Edition 1st Printing
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780889256651 / 0889256659
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Chisseaux, France
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Winnipeg, Manitoba: Chefs Best Pub, 1986. 1st Edition 1st Printing. Spiral. Very Good. Light general wear in overall excellent condition. 2 cm gage black plastic comb spiral binding with white lettering on spine,18,5 x 25 cm. stiff paper wraps with text/ills., 203 pages : each section features a photo, bio and recipes from a famous Canadian Chef (resident if not born there). Recipes include: Russian Seafood Soup 'Victors," Joanna's Poppyseed Cake, Alberta Cheese Chowder, Baked Oysters Canadiana, Veal "Velvet Glove," Pickerel Cheeks Northern Diamond with Beurre Blanc, Scallops of Salmon "Georgia Straits," Ba Ba in Alberta Springs Whiskey with Saskatoon Berries, Manitoba Sunrise, Fool Zabaglione. Flat signed by author/editor Mary Jo Purves on title page.
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The Chefs Best: The Canadian National Cookbook
por Purues, Mary Jo
- Usado
- Bom
- Brochura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780889256651 / 0889256659
- Quantidade Disponível
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Newport Coast, California, United States
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