Ir para o conteúdo

Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition Brochura - 2000 - 2nd Edição

por P. J. Fellows

Detalhes

  • Título Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition
  • Autor P. J. Fellows
  • Encadernação Brochura
  • Número da edição 2nd
  • Edição 2
  • Páginas 608
  • Volumes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial CRC Press, Taiwan
  • Data de publicação 2000-07
  • ISBN 9780849308871 / 0849308879
  • Peso 2.28 libras (1.03 kg)
  • Dimensão 9.72 x 6.7 x 1.26 in. (24.69 x 17.02 x 3.20 cm)
  • Library of Congress subjects Food industry and trade
  • Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 00039839
  • Dewey Decimal Code 664

Mais exemplares à venda

Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

por Fellows, P.J.

  • Usado
  • Brochura
Condição
Usado
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780849308871 / 0849308879
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 2,99
€ 15,26 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Crc Press, 2000. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has soft covers. In poor condition, suitable as a reading copy. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual item,1150grams, ISBN:0849308879
Preço do item
€ 2,99
€ 15,26 frete para USA
Food Processing Technology: Principles and Practice
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Food Processing Technology: Principles and Practice

por Fellows, P.

  • Usado
  • Brochura
Condição
Usado
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780849308871 / 0849308879
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 4,19
€ 15,26 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Crc Press, 2002. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has soft covers. Book contains pen, pencil & highlighter markings In poor condition, suitable as a reading copy. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual item,1150grams, ISBN:9780849308871
Preço do item
€ 4,19
€ 15,26 frete para USA
Food Processing Technology: Principles and Practice
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Food Processing Technology: Principles and Practice

por Fellows, P.

  • Usado
  • Brochura
Condição
Usado
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780849308871 / 0849308879
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 4,75
€ 15,26 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
CRC Press, 2000. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has soft covers. In fair condition, suitable as a study copy. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual item,1100grams, ISBN:0849308879
Preço do item
€ 4,75
€ 15,26 frete para USA
Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

por Fellows, P.J

  • Usado
  • Muito Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780849308871 / 0849308879
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Hyattsville, Maryland, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 29,35
€ 4,06 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
CRC Press. paperback. Very Good. 6x1x9. Two pages have some orange highlighting. Otherwise excellent. Minor wear on edges of cover.
Preço do item
€ 29,35
€ 4,06 frete para USA
Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

por P.J. Fellows

  • Usado
  • Aceitável
Condição
Usado - Aceitável
ISBN 10 / ISBN 13
9780849308871 / 0849308879
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Artesia, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 44,74
€ 2,84 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Acceptable. IMP: Acceptable- Do not include ACCESS CODE, CD-ROM or companion materials even if stated in item title. It may contain highlighting/markings throughout, and the covers and corners may show shelf wear. Corners, pages may be dent. All text is legible.
Preço do item
€ 44,74
€ 2,84 frete para USA
Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

por P.J. Fellows

  • Usado
  • Bom
Condição
Usado - Bom
ISBN 10 / ISBN 13
9780849308871 / 0849308879
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Artesia, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 51,63
€ 2,84 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Good. IMP: Used Good- Used items do not include CD-ROM, ACCESS CODE or companion materials, regardless of what is stated in item title. We ship from multiple locations. Prompt customer service.
Preço do item
€ 51,63
€ 2,84 frete para USA
Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food...
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Food Processing Technology: Principles and Practice, Second Edition (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)

por Fellows, P.J.

  • Usado
  • Bom
  • Brochura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780849308871 / 0849308879
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Newport Coast, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 78,37
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Preço do item
€ 78,37
Frete grátis para USA