Ir para o conteúdo

Microbiological Safety and Quality of Food
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Microbiological Safety and Quality of Food Capa dura - 1999 - 2000th Edição

por Barbara Lund; Anthony C. Baird-Parker; Grahame W. Gould


Primeira linha

Mankind has learned over many millennia which plant and animal species are edible and how the most useful of these could be cultivated, harvested, and stored to provide a supply of safe and nutritious food throughout the year.

Detalhes

  • Título Microbiological Safety and Quality of Food
  • Autor Barbara Lund; Anthony C. Baird-Parker; Grahame W. Gould
  • Encadernação Capa dura
  • Número da edição 2000th
  • Edição 2000
  • Páginas 2024
  • Volumes 2
  • Idioma ENG
  • Editorial Springer
  • Data de publicação December 31, 1999
  • Ilustrado Sim
  • Features Bibliography, Illustrated, Index
  • ISBN 9780834213234 / 0834213230
  • Peso 10.9 libras (4.94 kg)
  • Dimensão 11.33 x 8.82 x 4.05 in. (28.78 x 22.40 x 10.29 cm)
  • Library of Congress subjects Food - Microbiology, Food - Safety measures
  • Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 99014425
  • Dewey Decimal Code 664.001
Voltar ao início

Mais exemplares à venda

Microbiological Safety and Quality of Food, set of 2
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Microbiological Safety and Quality of Food, set of 2

por Lund, Barbara

  • Usado
Condição
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780834213234 / 0834213230
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Skokie, Illinois, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 252,86
€ 3,76 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedGood. Volume 1: Cover has a good deal of wear and marks. Page edges have sticky tabs. Clean pages. Loose binding. Volume 2: Creased spine. Cover has some wear and marks. Page edges have marks and sticky tabs. Clean pages. Neither volume has a dust jacket.
Preço do item
€ 252,86
€ 3,76 frete para USA