Descrição:
UsedGood. Volume 1: Cover has a good deal of wear and marks. Page edges have sticky tabs. Clean pages. Loose binding. Volume 2: Creased spine. Cover has some wear and marks. Page edges have marks and sticky tabs. Clean pages. Neither volume has a dust jacket.
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Microbiological Safety and Quality of Food Capa dura - 1999 - 2000th Edição
por Barbara Lund; Anthony C. Baird-Parker; Grahame W. Gould
Primeira linha
Mankind has learned over many millennia which plant and animal species are edible and how the most useful of these could be cultivated, harvested, and stored to provide a supply of safe and nutritious food throughout the year.
Detalhes
- Título Microbiological Safety and Quality of Food
- Autor Barbara Lund; Anthony C. Baird-Parker; Grahame W. Gould
- Encadernação Capa dura
- Número da edição 2000th
- Edição 2000
- Páginas 2024
- Volumes 2
- Idioma ENG
- Editorial Springer
- Data de publicação December 31, 1999
- Ilustrado Sim
- Features Bibliography, Illustrated, Index
- ISBN 9780834213234 / 0834213230
- Peso 10.9 libras (4.94 kg)
- Dimensão 11.33 x 8.82 x 4.05 in. (28.78 x 22.40 x 10.29 cm)
- Library of Congress subjects Food - Microbiology, Food - Safety measures
- Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 99014425
- Dewey Decimal Code 664.001
Mais exemplares à venda
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Microbiological Safety and Quality of Food, set of 2
por Lund, Barbara
- Usado
- Condição
- UsedGood
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780834213234 / 0834213230
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Skokie, Illinois, United States
- Preço do item
-
€ 252,86€ 3,76 frete para USA
Mostrar detalhes
Preço do item
€ 252,86
€ 3,76
frete para USA