Ir para o conteúdo

Guide to Food Laws Regulations
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Guide to Food Laws Regulations Capa dura - 2005 - 1st Edição

por Curtis

Descrição da contracapa

For both student food scientists and experienced professionals, a knowledge of U.S. food law is the foundation that supports an understanding of all industry regulation. Based on a popular Internet course, the Guide to Food Laws and Regulations informs students on the significance, range, and background of food laws and gives tools for finding current regulations.

This compact resource outlines major U.S. food laws, factors that led to their passage, and explains the role of key agencies like the FDA and FSIS in regulation and enforcement. Students are directed to internet sites as well as to indexes and resources available from the Federal government. Other topics include religious dietary law, Occupational Safety and Health Administration regulations, environmental regulations, HACCP and GMPs, laws governing health claims, and the regulation of biotechnology.The Guide to Food Laws and Regulations is an ideal sourcebook for students and professionals in food science and technology, chemistry, biosystems engineering, food animal production and medicine, agribusiness, and other closely related fields.

Detalhes

  • Título Guide to Food Laws Regulations
  • Autor Curtis
  • Encadernação Capa dura
  • Número da edição 1st
  • Edição 1
  • Páginas 248
  • Volumes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial John Wiley & Sons, Hants, England
  • Data de publicação 2005-09-12
  • Features Bibliography, Index, Table of Contents
  • ISBN 9780813819464 / 0813819466
  • Peso 1.13 libras (0.51 kg)
  • Dimensão 9.34 x 6.12 x 0.64 in. (23.72 x 15.54 x 1.63 cm)
  • Library of Congress subjects Food law and legislation - United States
  • Dewey Decimal Code 344.730

Revisões da mídia

Citações

  • Scitech Book News, 06/01/2006, Page 8

Sobre o autor

PATRICIA A CURTIS, is professor and director of the Poultry Products Safety & Quality Peaks of Excellence Program, Department of Poultry Science, Auburn University. She also is the approved lead instructor and accredited course provider, International Meat and Poultry HACCP Alliance.

Contributions by Wendy Dunlap (Sealed Air Corporation), Ted Feitshans (North Carolina State University), and Brooke Caudill (Auburn University). Chapter on religious food law by Joe Regenstein (Cornell University), Muhammad M. Chaudry (Islamic Food and Nutrition Council), and Carrie E. Regenstein (University of Wisconsin, Madison).

Mais exemplares à venda

Guide to Food Laws and Regulations
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Guide to Food Laws and Regulations

por Curtis, Patricia A.

  • Usado
  • Capa dura
Condição
Usado
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780813819464 / 0813819466
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 9,57
€ 15,24 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Wiley-Blackwell, 2005. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback covers. Clean from markings. In good all round condition. No dust jacket. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual item,600grams, ISBN:9780813819464
Preço do item
€ 9,57
€ 15,24 frete para USA
Guide to Food Laws and Regulations
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Guide to Food Laws and Regulations

por Curtis, Patricia A.

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780813819464 / 0813819466
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Newport Coast, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 60,47
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Preço do item
€ 60,47
Frete grátis para USA
Guide to Food Laws and Regulations st 1
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Guide to Food Laws and Regulations st 1

  • Novo
Condição
Novo
ISBN 10 / ISBN 13
9780813819464 / 0813819466
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Bangkok , Thailand
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 64,72
€ 9,44 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
New. Never used book
Preço do item
€ 64,72
€ 9,44 frete para USA
Guide to Food Laws   Regulations
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Guide to Food Laws Regulations

por Curtis

  • Novo
  • Capa dura
Condição
Novo
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780813819464 / 0813819466
Quantidade Disponível
469
Livreiro
Uxbridge, Greater London, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 90,45
€ 9,55 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Hard Cover. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; The Guide to Food Laws Regulations.
Preço do item
€ 90,45
€ 9,55 frete para USA
Guide to Food Laws and Regulations

Guide to Food Laws and Regulations

por Patricia A. Curtis

  • Novo
  • Capa dura
Condição
Novo
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780813819464 / 0813819466
Quantidade Disponível
10
Livreiro
Southport, Merseyside, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 100,60
€ 11,89 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Hardback. New. Created for both student food scientists and experienced professionals Informs students and professionals on the significance, range, and background of food laws and gives tools for finding current regulations. A compact resource outlining major U.S.
Preço do item
€ 100,60
€ 11,89 frete para USA
A Guide to Food Laws and Regulations
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

A Guide to Food Laws and Regulations

por Patricia A. Curtis

  • Novo
  • Capa dura
Condição
Novo
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780813819464 / 0813819466
Quantidade Disponível
2
Livreiro
Exeter, Devon, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 3 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 104,25
€ 11,95 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Blackwell Pub, 2005. Hardcover. New. 1st edition. 248 pages. 9.00x6.00x0.50 inches.
Preço do item
€ 104,25
€ 11,95 frete para USA
Guide to Food Laws and Regulations

Guide to Food Laws and Regulations

por Patricia A. Curtis

  • Novo
  • Capa dura
Condição
Novo
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780813819464 / 0813819466
Quantidade Disponível
10
Livreiro
Southport, Merseyside, United Kingdom
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 110,23
€ 11,89 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Hardback. New. Created for both student food scientists and experienced professionals Informs students and professionals on the significance, range, and background of food laws and gives tools for finding current regulations. A compact resource outlining major U.S.
Preço do item
€ 110,23
€ 11,89 frete para USA
Guide to Food Laws and Regulations
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Guide to Food Laws and Regulations

por Patricia A. Curtis

  • Novo
  • Capa dura
Condição
Novo
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780813819464 / 0813819466
Quantidade Disponível
3
Livreiro
Woodside, New York, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 112,22
€ 3,77 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Blackwell Publishing , pp. 248 . Hardback. New.
Preço do item
€ 112,22
€ 3,77 frete para USA