![Aromatic Herbs: How to Use Them in Cooking and Seasoning Foods Bantam Library of](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/416/057/9780553057416.OL.0.l.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Aromatic Herbs: How to Use Them in Cooking and Seasoning Foods Bantam Library of Culinary Arts Capa dura - 1990
por Jill Norman
Detalhes
- Título Aromatic Herbs: How to Use Them in Cooking and Seasoning Foods Bantam Library of Culinary Arts
- Autor Jill Norman
- Encadernação Capa dura
- Edição Bantam ed
- Páginas 41
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial Bantam Books, U.S.
- Data de publicação 1990-04
- ISBN 9780553057416 / 0553057413
- Peso 0.25 libras (0.11 kg)
- Dimensão 6.4 x 4.9 x 0.4 in. (16.26 x 12.45 x 1.02 cm)
- Library of Congress subjects Cookery (Herbs)
- Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 89006879
- Dewey Decimal Code 641.657