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On Cooking, a Textbook of Culinary Fundamentals, Third Custom Edition Capa dura - 2007

por The Art Institutes; Sarah R. Labensky; Alan M. Hause Culinary Arts

Detalhes

  • Título On Cooking, a Textbook of Culinary Fundamentals, Third Custom Edition
  • Autor The Art Institutes; Sarah R. Labensky; Alan M. Hause Culinary Arts
  • Encadernação Capa dura
  • Edição 3rd Custom, Take
  • Editorial Pearson Custom Publishing, Boston, MA
  • Data de publicação 2007
  • ISBN 9780536214584

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On Cooking, a Textbook of Culinary Fundamentals, Third Custom Edition

por The Art Institutes Sarah R. Labensky Alan M. Hause Culinary Arts

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780536214584 / 0536214581
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
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Descrição:
Pearson Custom Publishing, 2007. Hardcover. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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On Cooking, a Textbook of Culinary Fundamentals, Third Custom Edition

por The Art Institutes Sarah R. Labensky Alan M. Hause Culinary Arts

  • Usado
  • Aceitável
  • Capa dura
Condição
Usado - Aceitável
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780536214584 / 0536214581
Quantidade Disponível
2
Livreiro
Seattle, Washington, United States
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Descrição:
Pearson Custom Publishing, 2007. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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On Cooking: a Textbook of Culinary Fundamentals Third Custom Edition

por Labensky, Sarah; Hause, Alan M.; Labensky, Steve; Martel, Priscilla

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Muito Bom
Edição
3rd Custom, Taken from 4th Edition
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780536214584 / 0536214581
Quantidade Disponível
1
Livreiro
El Cajon, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 2 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 22,66
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Descrição:
Boston, MA: Pearson Custom, 2007. Light edge, corner wear, corner bumps. Light rubs, scratches and indentations. Former owner's address on the front pastedown. Extra heavy, extra shipping required for priority or international.. 3rd Custom, Taken from 4th Edition . Hard Cover. Very Good/No Jacket. 4to - over 9¾" - 12" Tall, 1406 Pages .
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