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On Cooking, a Textbook of Culinary Fundamentals, Third Custom Edition Capa dura - 2007
por The Art Institutes; Sarah R. Labensky; Alan M. Hause Culinary Arts
Detalhes
- Título On Cooking, a Textbook of Culinary Fundamentals, Third Custom Edition
- Autor The Art Institutes; Sarah R. Labensky; Alan M. Hause Culinary Arts
- Encadernação Capa dura
- Edição 3rd Custom, Take
- Editorial Pearson Custom Publishing, Boston, MA
- Data de publicação 2007
- ISBN 9780536214584
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On Cooking, a Textbook of Culinary Fundamentals, Third Custom Edition
por The Art Institutes Sarah R. Labensky Alan M. Hause Culinary Arts
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780536214584 / 0536214581
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Seattle, Washington, United States
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On Cooking, a Textbook of Culinary Fundamentals, Third Custom Edition
por The Art Institutes Sarah R. Labensky Alan M. Hause Culinary Arts
- Usado
- Aceitável
- Capa dura
- Condição
- Usado - Aceitável
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780536214584 / 0536214581
- Quantidade Disponível
- 2
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Seattle, Washington, United States
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Pearson Custom Publishing, 2007. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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On Cooking: a Textbook of Culinary Fundamentals Third Custom Edition
por Labensky, Sarah; Hause, Alan M.; Labensky, Steve; Martel, Priscilla
- Usado
- Muito Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Muito Bom
- Edição
- 3rd Custom, Taken from 4th Edition
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780536214584 / 0536214581
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
El Cajon, California, United States
- Preço do item
-
€ 22,66€ 4,02 frete para USA
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Descrição:
Boston, MA: Pearson Custom, 2007. Light edge, corner wear, corner bumps. Light rubs, scratches and indentations. Former owner's address on the front pastedown. Extra heavy, extra shipping required for priority or international.. 3rd Custom, Taken from 4th Edition . Hard Cover. Very Good/No Jacket. 4to - over 9¾" - 12" Tall, 1406 Pages .
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