Descrição:
John Wiley and Sons, Inc, 2004-04-06. 4th. hardcover. Used: Good.
![Professional Baking](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/266/464/9780471464266.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Resumo
Professional Baking contains even more expertise and formulas for the aspiring professional in this updated new Fourth Edition. Offering complete, step-by-step instruction on making the full range of baked goods from cakes, pies, and pastries to artisan breads and more, this must-have resource shares the information and techniques necessary to create high-quality dishes with the artistry of a true professional.
Detalhes
- Título Professional Baking
- Autor Wayne Gisslen
- Encadernação Capa dura
- Edição 4th
- Páginas 701
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial John Wiley & Sons, Somerset, New Jersey, U.S.A.
- Data de publicação April 6, 2004
- Ilustrado Sim
- ISBN 9780471464266 / 0471464260
- Peso 4.32 libras (1.96 kg)
- Dimensão 11.26 x 8.9 x 1.41 in. (28.60 x 22.61 x 3.58 cm)
- Library of Congress subjects Baking, Food presentation
- Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2003065002
- Dewey Decimal Code 641.815
Sobre o autor
Mais exemplares à venda
![Professional Baking, Fourth Edition](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/266/464/9780471464266.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Professional Baking, Fourth Edition
por Gisslen, Wayne
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used: Good
- Edição
- 4th
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464266 / 0471464260
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
HOUSTON, Texas, United States
- Preço do item
-
€ 15,93Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Preço do item
€ 15,93
Frete grátis para USA
![PROFESSIONAL BAKING, FOURTH EDITION](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/401/630/1515630401.0.m.jpg)
Mais fotos
PROFESSIONAL BAKING, FOURTH EDITION
por Gisslen, Wayne
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Usado - Very Good+ in Very Good+ dust jacket
- Edição
- Fourth Edition
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464266 / 0471464260
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Lenore, Idaho, United States
- Preço do item
-
€ 27,40€ 4,73 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
John Wiley and Sons, Inc.. Very Good+ in Very Good+ dust jacket. 2005. Fourth Edition. Hardcover. Spine is straight, binding is tight, pages are unmarked, slight wear.; 224 X 29.7 X 283 millimeters; 736 pages .
Preço do item
€ 27,40
€ 4,73
frete para USA
![Professional Baking Wayne Gisslen](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/266/464/9780471464266.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Professional Baking Wayne Gisslen
por Gisslen, Wayne
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464266 / 0471464260
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Boca Raton, Florida, United States
- Preço do item
-
€ 41,58€ 5,66 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
John Wiley and Sons, Inc, 2004-04-06. Hardcover. Good. 8x1x11. This listing is for Professional Baking by Wayne Gisslen, Fourth Edition This edition is very similar to the most current updated edition, ISBN 1119148448 and 1119373190 and 1119744997 Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 30 days of the purchase for a full refund.
Preço do item
€ 41,58
€ 5,66
frete para USA
![Professional Baking, Fourth Edition](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/266/464/9780471464266.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Professional Baking, Fourth Edition
por Gisslen, Wayne
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464266 / 0471464260
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
San Diego, California, United States
- Preço do item
-
€ 80,62€ 5,15 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
John Wiley and Sons, Inc, 2004-04-06. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Preço do item
€ 80,62
€ 5,15
frete para USA
![Professional Baking](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/266/464/9780471464266.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Professional Baking
por Gisslen, Wayne/ Griffin, Mary Ellen/ Le Cordon Bleu
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464266 / 0471464260
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Preço do item
-
€ 140,45€ 11,99 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
John Wiley & Sons Inc, 2004. Hardcover. New. 4th sub edition. 736 pages. 11.25x9.00x1.75 inches.
Preço do item
€ 140,45
€ 11,99
frete para USA
![Professional Baking, Fourth Edition](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/266/464/9780471464266.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Professional Baking, Fourth Edition
por Gisslen, Wayne
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used:Good
- Edição
- 4th
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471464266 / 0471464260
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
HOUSTON, Texas, United States
- Preço do item
-
€ 130,35Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
John Wiley and Sons, Inc, 2004-04-06. 4th. hardcover. Used:Good.
Preço do item
€ 130,35
Frete grátis para USA