Descrição:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 2004. Hardcover. Very Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in excellent condition. Pages are intact and are not marred by notes or highlighting, but may contain a neat previous owner name. The spine remains undamaged. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
![The Restaurant: From Concept to Operation](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/283/450/9780471450283.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The Restaurant: From Concept to Operation Capa dura - 2005
por John R. Walker; Donald E. Lundberg
Detalhes
- Título The Restaurant: From Concept to Operation
- Autor John R. Walker; Donald E. Lundberg
- Encadernação Capa dura
- Edição 4th Edition
- Páginas 432
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial Wiley, Hoboken, N.J
- Data de publicação 2005
- Ilustrado Sim
- ISBN 9780471450283 / 0471450286
- Peso 1.96 libras (0.89 kg)
- Dimensão 9.62 x 7.42 x 0.95 in. (24.43 x 18.85 x 2.41 cm)
- Library of Congress subjects Restaurant management
- Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2004041193
- Dewey Decimal Code 647.950
Mais exemplares à venda
![The Restaurant : From Concept to Operation](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/927/947/1246947927.0.m.jpg)
The Restaurant : From Concept to Operation
por Donald E. Lundberg; John R. Walker
- Usado
- Muito Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Muito Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471450283 / 0471450286
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Seattle, Washington, United States
- Preço do item
-
€ 7,44Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Preço do item
€ 7,44
Frete grátis para USA
![The Restaurant : From Concept to Operation](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/283/450/9780471450283.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The Restaurant : From Concept to Operation
por Walker, John R., Lundberg, Donald E
- Usado
- Condição
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471450283 / 0471450286
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Reno, Nevada, United States
- Preço do item
-
€ 7,62Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Preço do item
€ 7,62
Frete grátis para USA
![The Restaurant: From Concept to Operation](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/283/450/9780471450283.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The Restaurant: From Concept to Operation
por Walker, John R., Lundberg, Donald E.
- Usado
- Condição
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471450283 / 0471450286
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Frederick, Maryland, United States
- Preço do item
-
€ 17,53€ 3,77 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley. Used - Very Good. Very Good condition. 4th edition. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Preço do item
€ 17,53
€ 3,77
frete para USA
![The Restaurant: From Concept to Operation](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/283/450/9780471450283.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The Restaurant: From Concept to Operation
por Walker, John R.; Lundberg, Donald E
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471450283 / 0471450286
- Quantidade Disponível
- 3
- Livreiro
-
Boca Raton, Florida, United States
- Preço do item
-
€ 23,61€ 5,66 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley, 2004-10-01. Hardcover. Good. This listing is for The Restaurant: From Concept to Operation This edition is very similar to the most current updated edition, ISBN 1118629620 Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 30 days of the purchase for a full refund.
Preço do item
€ 23,61
€ 5,66
frete para USA
![The Restaurant: From Concept to Operation](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/283/450/9780471450283.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The Restaurant: From Concept to Operation
por Walker, John R.
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471450283 / 0471450286
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Newport Coast, California, United States
- Preço do item
-
€ 37,44Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items.
Preço do item
€ 37,44
Frete grátis para USA
![The Restaurant: From Concept to Operation, 4th](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/283/450/9780471450283.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The Restaurant: From Concept to Operation, 4th
por Walker, John R. Ph.D.;Lundberg, Donald E
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Usado - Very Good Condition
- Edição
- 4th Edition
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471450283 / 0471450286
- Quantidade Disponível
- 6
- Livreiro
-
Burgin, Kentucky, United States
- Preço do item
-
€ 52,90€ 6,00 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
John Wiley & Sons, Inc, Hoboken, NJ, 2005. 4th Edition. Hardcover. Very Good Condition. Shelf wear to cover, text appears clean. Multiple copies available this title. Quantity Available: 6. ISBN: 0471450286. ISBN/EAN: 9780471450283. Pictures of this item not already displayed here available upon request. Inventory No: 1560784550. . 9780471450283
Preço do item
€ 52,90
€ 6,00
frete para USA
![The Restaurant: From Concept to Operation, 4th](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/283/450/9780471450283.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The Restaurant: From Concept to Operation, 4th
por Walker, John R. Ph.D.;Lundberg, Donald E
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Usado - Very Good Condition
- Edição
- 4th Edition
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471450283 / 0471450286
- Quantidade Disponível
- 3
- Livreiro
-
Burgin, Kentucky, United States
- Preço do item
-
€ 54,79€ 6,00 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
John Wiley & Sons, Inc, Hoboken, NJ, 2005. 4th Edition. Hardcover. Very Good Condition. Appears to have clean text. Has light shelf and corner wear. Binding is in very good condition. Has stamp on fly page and stickers on spine and back cover. Multiple copies available this title. Quantity Available: 3. Category: Engineering, Industrial, Trade; Cooking, Wine & Dining. ISBN: 0471450286. ISBN/EAN: 9780471450283. Pictures of this item not already displayed here available upon request. Inventory No: 1560784555. . 9780471450283
Preço do item
€ 54,79
€ 6,00
frete para USA
![The Restaurant: From Concept to Operation, 4th](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/283/450/9780471450283.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The Restaurant: From Concept to Operation, 4th
por Walker, John R. Ph.D.;Lundberg, Donald E
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- Edição
- 4th Edition
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471450283 / 0471450286
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Burgin, Kentucky, United States
- Preço do item
-
€ 59,52€ 6,00 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
John Wiley & Sons, Inc, Hoboken, NJ, 2005. 4th Edition. Hardcover. New . New, never used. Quantity Available: 1. ISBN: 0471450286. ISBN/EAN: 9780471450283. Pictures of this item not already displayed here available upon request. Inventory No: 1560784549. . 9780471450283
Preço do item
€ 59,52
€ 6,00
frete para USA
![The Restaurant: From Concept to Operation](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/283/450/9780471450283.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
The Restaurant: From Concept to Operation
por Walker, John R.; Lundberg, Donald E
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471450283 / 0471450286
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
San Diego, California, United States
- Preço do item
-
€ 76,79€ 5,15 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley, 2004-10-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Preço do item
€ 76,79
€ 5,15
frete para USA
![THE RESTAURANT FROM CONCEPT TO OPERATION FOURTH EDITION1](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/283/450/9780471450283.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
THE RESTAURANT FROM CONCEPT TO OPERATION FOURTH EDITION1
por LUNDBERG
- Novo
- Condição
- Novo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471450283 / 0471450286
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
New Delhi, India
- Preço do item
-
€ 78,05€ 4,72 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
New/New. Brand New Original US Edition, Perfect Condition. Printed in English. Excellent Quality, Service and customer satisfaction guaranteed!
Preço do item
€ 78,05
€ 4,72
frete para USA