Ir para o conteúdo

The Restaurant: From Concept to Operation
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant: From Concept to Operation Capa dura - 2005

por John R. Walker; Donald E. Lundberg


Detalhes

  • Título The Restaurant: From Concept to Operation
  • Autor John R. Walker; Donald E. Lundberg
  • Encadernação Capa dura
  • Edição 4th Edition
  • Páginas 432
  • Volumes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Wiley, Hoboken, N.J
  • Data de publicação 2005
  • Ilustrado Sim
  • ISBN 9780471450283 / 0471450286
  • Peso 1.96 libras (0.89 kg)
  • Dimensão 9.62 x 7.42 x 0.95 in. (24.43 x 18.85 x 2.41 cm)
  • Library of Congress subjects Restaurant management
  • Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2004041193
  • Dewey Decimal Code 647.950

Sobre o autor

JOHN R. WALKER, DBA, CHA, FMP, is the McKibbon Professor of Hotel and Restaurant Management at the School of Hotel and Restaurant Management at the University of South Florida, Sarasota-Manatee.

DONALD E. LUNDBERG, PHD, (deceased) was dean of the College of Business at United States International University and Professor Emeritus at California State Polytechnic University, Pomona, California.

Voltar ao início

Mais exemplares à venda

The Restaurant : From Concept to Operation

The Restaurant : From Concept to Operation

por Donald E. Lundberg; John R. Walker

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471450283 / 0471450286
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 7,44
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 2004. Hardcover. Very Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in excellent condition. Pages are intact and are not marred by notes or highlighting, but may contain a neat previous owner name. The spine remains undamaged. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 7,44
Frete grátis para USA
The Restaurant : From Concept to Operation
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant : From Concept to Operation

por Walker, John R., Lundberg, Donald E

  • Usado
Condição
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780471450283 / 0471450286
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Reno, Nevada, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 7,62
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Preço do item
€ 7,62
Frete grátis para USA
The Restaurant: From Concept to Operation
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant: From Concept to Operation

por Walker, John R., Lundberg, Donald E.

  • Usado
Condição
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780471450283 / 0471450286
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frederick, Maryland, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 17,53
€ 3,77 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Wiley. Used - Very Good. Very Good condition. 4th edition. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Preço do item
€ 17,53
€ 3,77 frete para USA
The Restaurant: From Concept to Operation
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant: From Concept to Operation

por Walker, John R.; Lundberg, Donald E

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471450283 / 0471450286
Quantidade Disponível
3
Livreiro
Boca Raton, Florida, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 23,61
€ 5,66 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Wiley, 2004-10-01. Hardcover. Good. This listing is for The Restaurant: From Concept to Operation This edition is very similar to the most current updated edition, ISBN 1118629620 Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 30 days of the purchase for a full refund.
Preço do item
€ 23,61
€ 5,66 frete para USA
The Restaurant: From Concept to Operation
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant: From Concept to Operation

por Walker, John R.

  • Usado
  • Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471450283 / 0471450286
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Newport Coast, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 37,44
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items.
Preço do item
€ 37,44
Frete grátis para USA
The Restaurant: From Concept to Operation, 4th
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant: From Concept to Operation, 4th

por Walker, John R. Ph.D.;Lundberg, Donald E

  • Usado
  • Capa dura
Condição
Usado - Very Good Condition
Edição
4th Edition
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471450283 / 0471450286
Quantidade Disponível
6
Livreiro
Burgin, Kentucky, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 52,90
€ 6,00 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
John Wiley & Sons, Inc, Hoboken, NJ, 2005. 4th Edition. Hardcover. Very Good Condition. Shelf wear to cover, text appears clean. Multiple copies available this title. Quantity Available: 6. ISBN: 0471450286. ISBN/EAN: 9780471450283. Pictures of this item not already displayed here available upon request. Inventory No: 1560784550. . 9780471450283
Preço do item
€ 52,90
€ 6,00 frete para USA
The Restaurant: From Concept to Operation, 4th
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant: From Concept to Operation, 4th

por Walker, John R. Ph.D.;Lundberg, Donald E

  • Usado
  • Capa dura
Condição
Usado - Very Good Condition
Edição
4th Edition
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471450283 / 0471450286
Quantidade Disponível
3
Livreiro
Burgin, Kentucky, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 54,79
€ 6,00 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
John Wiley & Sons, Inc, Hoboken, NJ, 2005. 4th Edition. Hardcover. Very Good Condition. Appears to have clean text. Has light shelf and corner wear. Binding is in very good condition. Has stamp on fly page and stickers on spine and back cover. Multiple copies available this title. Quantity Available: 3. Category: Engineering, Industrial, Trade; Cooking, Wine & Dining. ISBN: 0471450286. ISBN/EAN: 9780471450283. Pictures of this item not already displayed here available upon request. Inventory No: 1560784555. . 9780471450283
Preço do item
€ 54,79
€ 6,00 frete para USA
The Restaurant: From Concept to Operation, 4th
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant: From Concept to Operation, 4th

por Walker, John R. Ph.D.;Lundberg, Donald E

  • Novo
  • Capa dura
Condição
Novo
Edição
4th Edition
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471450283 / 0471450286
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Burgin, Kentucky, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 59,52
€ 6,00 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
John Wiley & Sons, Inc, Hoboken, NJ, 2005. 4th Edition. Hardcover. New . New, never used. Quantity Available: 1. ISBN: 0471450286. ISBN/EAN: 9780471450283. Pictures of this item not already displayed here available upon request. Inventory No: 1560784549. . 9780471450283
Preço do item
€ 59,52
€ 6,00 frete para USA
The Restaurant: From Concept to Operation
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

The Restaurant: From Concept to Operation

por Walker, John R.; Lundberg, Donald E

  • Novo
  • Capa dura
Condição
Novo
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471450283 / 0471450286
Quantidade Disponível
1
Livreiro
San Diego, California, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 76,79
€ 5,15 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Wiley, 2004-10-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Preço do item
€ 76,79
€ 5,15 frete para USA
THE RESTAURANT FROM CONCEPT TO OPERATION FOURTH EDITION1
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

THE RESTAURANT FROM CONCEPT TO OPERATION FOURTH EDITION1

por LUNDBERG

  • Novo
Condição
Novo
ISBN 10 / ISBN 13
9780471450283 / 0471450286
Quantidade Disponível
1
Livreiro
New Delhi, India
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 78,05
€ 4,72 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
New/New. Brand New Original US Edition, Perfect Condition. Printed in English. Excellent Quality, Service and customer satisfaction guaranteed!
Preço do item
€ 78,05
€ 4,72 frete para USA