Ir para o conteúdo

Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals Capa dura - 2000

por Karen E. Drummond; Lisa M. Brefere

Detalhes

  • Título Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals
  • Autor Karen E. Drummond; Lisa M. Brefere
  • Encadernação Capa dura
  • Edição N/A
  • Páginas 592
  • Volumes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial John Wiley & Sons
  • Data de publicação August 11, 2000
  • ISBN 9780471347774 / 0471347779
  • Peso 2.53 libras (1.15 kg)
  • Dimensão 9.57 x 7.84 x 1.28 in. (24.31 x 19.91 x 3.25 cm)
  • Library of Congress subjects Nutrition, Food service
  • Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 00026053
  • Dewey Decimal Code 613.2

Mais exemplares à venda

Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, 4th Edition
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, 4th Edition

por Karen Eich Drummond

  • Usado
  • Capa dura
Condição
UsedGood
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471347774 / 0471347779
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Tucker, Georgia, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 5 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 3,00
€ 4,24 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
UsedGood. All orders ship by next business day! This is a used hardcover book. Has markings on pages. Pages have moderate wear. Dust jacket (if applicable) is not included. The cover/boards have moderate wear. Spine has been opened/creased. Has a personalized note/signature just inside the cover. For USED books, we cannot guarantee supplemental materials such as CDs, DVDs, access codes and other materials. We are a small company and very thankful for your business!
Preço do item
€ 3,00
€ 4,24 frete para USA
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals

Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals

por Karen Eich Drummond; Lisa Armando Brefere

  • Usado
  • Muito Bom
  • Capa dura
Condição
Usado - Muito Bom
Encadernação
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780471347774 / 0471347779
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Seattle, Washington, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 7,50
Frete grátis para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 2000. Hardcover. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 7,50
Frete grátis para USA
Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, 4th Edition
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.

Nutrition for Foodservice and Culinary Professionals, 4th Edition

por Karen Eich Drummond, Lisa M. Brefere

  • Usado
Condição
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780471347774 / 0471347779
Quantidade Disponível
1
Livreiro
Frederick, Maryland, United States
Avaliação do vendedor:
Este vendedor ganhou uma avaliação de 4 de 5 estrelas de Biblio clientes.
Preço do item
€ 7,67
€ 3,77 frete para USA

Mostrar detalhes

Descrição:
Wiley. Used - Good. Good condition. 4th edition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Preço do item
€ 7,67
€ 3,77 frete para USA