Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Escoffier: The Complete Guide to the Art of Modern Cookery Capa dura - 2011 - 2nd Edição
por H. L. Cracknell; R. J. Kaufmann; Georges Auguste Escoffier
Georges Auguste Escoffier first published "Le Guide Culinaire" in 1903, and continued to expand and update the book himself through its fourth edition in 1921. Nearly a century later, the top reference to classic French cuisine has been revised as an authentic, unabridged translation of the 1921 fourth edition, and includes more than 5,000 narrative recipes.
Detalhes
- Título Escoffier: The Complete Guide to the Art of Modern Cookery
- Autor H. L. Cracknell; R. J. Kaufmann; Georges Auguste Escoffier
- Encadernação Capa dura
- Número da edição 2nd
- Edição 2
- Páginas 646
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial Wiley, New York, New York
- Data de publicação 2011-06-07
- Features Dust Cover, Glossary, Index, Table of Contents
- ISBN 9780470900277 / 047090027X
- Peso 4.4 libras (2.00 kg)
- Dimensão 9.8 x 7.8 x 1.9 in. (24.89 x 19.81 x 4.83 cm)
- Library of Congress subjects Cooking, French
- Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2011283826
- Dewey Decimal Code 641.594
Mais exemplares à venda
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Escoffier: The Complete Guide to the Art of Modern Cookery
por H. L. Cracknell,R. J. Kaufmann,Georges Auguste Escoffier
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used - Good
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470900277 / 047090027X
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Pleasant Hill, California, United States
- Preço do item
-
€ 26,06€ 6,15 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley, June 2011. Hardcover. Used - Good.
Preço do item
€ 26,06
€ 6,15
frete para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Escoffier: The Complete Guide to the Art of Modern Cookery
por Kaufmann, R. J.
- Usado
- Condição
- UsedGood
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470900277 / 047090027X
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
South San Francisco, California, United States
- Preço do item
-
€ 27,42€ 4,73 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
UsedGood .
Preço do item
€ 27,42
€ 4,73
frete para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Escoffier
por Escoffier, Auguste, Cracknell, H L, Kaufmann, R J
- Usado
- Bom
- Condição
- Usado - Bom
- Edição
- Revised
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470900277 / 047090027x
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Philadelphia, Pennsylvania, United States
- Preço do item
-
€ 34,12Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley. Revised. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Preço do item
€ 34,12
Frete grátis para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Escoffier: The Complete Guide to the Art of Modern Cookery
por H. L. Cracknell and R. J. Kaufmann
- Usado
- Condição
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470900277 / 047090027x
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Frederick, Maryland, United States
- Preço do item
-
€ 37,86€ 3,78 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley. Used - Very Good. Very Good condition. Very Good dust jacket. 11th edition. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Preço do item
€ 37,86
€ 3,78
frete para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Escoffier: The Complete Guide to the Art of Modern Cookery
por Cracknell, H. L.; Kaufmann, R. J.; Escoffier, Georges Auguste
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470900277 / 047090027X
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Seattle, Washington, United States
- Preço do item
-
€ 42,64Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley, 2011. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket in good condition. Shelf and handling wear to cover and binding, with general signs of previous use. DJ shows moderate edgewear and light soiling; Binding is sound; Previous owner name sticker on front free page; Secure packaging for safe delivery.Dust jacket quality is not guaranteed.
Preço do item
€ 42,64
Frete grátis para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Escoffier: The Complete Guide to the Art of Modern Cookery
por Cracknell, H. L
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used: Good
- Edição
- Revised
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470900277 / 047090027X
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
HOUSTON, Texas, United States
- Preço do item
-
€ 42,71Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley, 2011-06-07. Revised. hardcover. Used: Good.
Preço do item
€ 42,71
Frete grátis para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Escoffier
por Escoffier, Auguste
- Novo
- Condição
- Novo
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470900277 / 047090027x
- Quantidade Disponível
- 17
- Livreiro
-
Benton Harbor, Michigan, United States
- Preço do item
-
€ 47,26€ 3,78 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley. New. BRAND NEW, GIFT QUALITY! NOT OVERSTOCKS OR MARKED UP REMAINDERS! DIRECT FROM THE PUBLISHER!
Preço do item
€ 47,26
€ 3,78
frete para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
ESCOFFIER, Le Guide Culinaire, the Original Unabridged Translation Into English
por Escoffier, Auguste; Edited By H.L. Cracknell and R.J. Kaufmann
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Edição
- 5th
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470900277 / 047090027X
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Burnaby, British Columbia, Canada
- Preço do item
-
€ 55,90€ 47,52Economize € 8,39!€ 6,62 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Hoboken NJ: John Wiley & Sons, 2011. (USA) 1st printing of the fifth edition. No markings, faint scuff mark to bottom edge of pages, otherwise Fine in Near Fine dust jacket with faint scuff mark to front panel. Boards, xvi, 646pp, index, no illus. This new edition is a treasure-trove of over 5000 recipes to guide chefs along the lines of classic French cuisine. Forewords by chef Heston Blumenthal and Dr. Tim Ryan, President of the Culinary Instititute of America. A heavy book. (4.0 JM HOQ 102/a4. 5th. Hardcover. Fine/Near Fine. 4to - over 9¾" - 12".
Preço do item
€ 55,90€ 47,52
Economize € 8,39
!
€ 6,62
frete para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Escoffier: The Complete Guide to the Art of Modern Cookery
por Cracknell, H. L
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used:Good
- Edição
- Revised
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470900277 / 047090027X
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
HOUSTON, Texas, United States
- Preço do item
-
€ 53,87Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley, 2011-06-07. Revised. hardcover. Used:Good.
Preço do item
€ 53,87
Frete grátis para USA
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Escoffier: The Complete Guide to the Art of Modern Cookery
por Kaufmann, R. J.
- Usado
- Condição
- UsedVeryGood
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470900277 / 047090027X
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Bensalem, Pennsylvania, United States
- Preço do item
-
€ 55,28Frete grátis para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
UsedVeryGood. Minor shelf wear
Preço do item
€ 55,28
Frete grátis para USA