Descrição:
John Wiley & Sons Inc. Used - Very Good. Very Good condition. 3rd edition. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
![Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/908/055/9780470055908.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen Capa dura - 2008 - 3rd Edição
por The Culinary Institute of America (Cia)
Informações do editor
Detalhes
- Título Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen
- Autor The Culinary Institute of America (Cia)
- Encadernação Capa dura
- Número da edição 3rd
- Edição 3
- Páginas 666
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial John Wiley & Sons, New Delhi
- Data de publicação January 3, 2008
- Ilustrado Sim
- ISBN 9780470055908 / 0470055901
- Peso 4.45 libras (2.02 kg)
- Dimensão 11.1 x 8.9 x 1.4 in. (28.19 x 22.61 x 3.56 cm)
- Library of Congress subjects Quantity cookery, Cookery (Cold dishes)
- Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2007001280
- Dewey Decimal Code 641.79
Sobre o autor
Mais exemplares à venda
![Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/908/055/9780470055908.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)
por The Culinary Institute of America
- Usado
- Condição
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470055908 / 0470055901
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Frederick, Maryland, United States
- Preço do item
-
€ 10,86€ 3,77 frete para USA
Mostrar detalhes
Preço do item
€ 10,86
€ 3,77
frete para USA
![Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/908/055/9780470055908.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)
por The Culinary Institute of America
- Usado
- Condição
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470055908 / 0470055901
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Frederick, Maryland, United States
- Preço do item
-
€ 10,86€ 3,77 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
John Wiley & Sons Inc. Used - Good. Good condition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Preço do item
€ 10,86
€ 3,77
frete para USA
![Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/908/055/9780470055908.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)
por The Culinary Institute of America
- Usado
- Aceitável
- Condição
- Usado - Aceitável
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470055908 / 0470055901
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Artesia, California, United States
- Preço do item
-
€ 15,79€ 2,84 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Acceptable. IMP: Acceptable- Do not include ACCESS CODE, CD-ROM or companion materials even if stated in item title. It may contain highlighting/markings throughout, and the covers and corners may show shelf wear. Corners, pages may be dent. All text is legible.
Preço do item
€ 15,79
€ 2,84
frete para USA
![Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/908/055/9780470055908.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)
por The Culinary Institute of America
- Usado
- Bom
- Condição
- Usado - Bom
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470055908 / 0470055901
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Artesia, California, United States
- Preço do item
-
€ 17,64€ 2,84 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Good. IMP: Used Good- Used items do not include CD-ROM, ACCESS CODE or companion materials, regardless of what is stated in item title. We ship from multiple locations. Prompt customer service.
Preço do item
€ 17,64
€ 2,84
frete para USA
![Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/908/055/9780470055908.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)
por The Culinary Institute of America
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470055908 / 0470055901
- Quantidade Disponível
- 3
- Livreiro
-
Boca Raton, Florida, United States
- Preço do item
-
€ 21,75€ 5,67 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley, 2008-01-03. Hardcover. Good. This listing is for Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America) This edition is basically identical to the ISBN 0470587806 SAVE YOUR MONEY and buy the early edition! Do not waste your money at the bookstore on the 4 This edition will work for your class guaranteed. Your book will be shipped out immediately within 24 hours of purchase. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 30 days of the purchase for a full refund We will ship your book to any United States based territory and to most international countries using 's very convenient Global Shipping Program. Thank you for your business! We strive to offer the best and fastest customer service on , so please don't hesitate to email us if you have any questions or concerns and we will get back to you promptly, have a great day!
Preço do item
€ 21,75
€ 5,67
frete para USA
![Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America) Third Edition](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/908/055/9780470055908.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America) Third Edition
por The Culinary Institute of America
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Edição
- 3rd
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470055908 / 0470055901
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Burnaby, British Columbia, Canada
- Preço do item
-
€ 37,75€ 32,09Economize € 5,66!€ 6,61 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Hoboken NJ: John Wiley & Sons, 2008. (USA) 5th printing of the Third edition. No markings, Fine; no dust jacket as published. Boards, 666pp, index, colour photos. Cold sauces and soups; salads; sandwiches; cured and smoked foods; sausage; terrines, pates, galatines and roulades; cheese; appetizers; condiments; buffet presentation; basic recipes. A heavy book. (5.5 JM LVR 202/b5. 3rd. Hardcover. Fine/No Jacket. 4to - over 9¾" - 12".
Preço do item
€ 37,75€ 32,09
Economize € 5,66
!
€ 6,61
frete para USA
![Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/908/055/9780470055908.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)
por The Culinary Institute of America
- Usado
- Capa dura
- Condição
- Used - Very Good
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470055908 / 0470055901
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Chicago, Illinois, United States
- Preço do item
-
€ 33,11€ 3,31 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley. Used - Very Good. 2008. Hardcover. Very Good.
Preço do item
€ 33,11
€ 3,31
frete para USA
![Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitch](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/908/055/9780470055908.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitch
por The Culinary Institute of America
- Usado
- Condição
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470055908 / 0470055901
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Victoria, British Columbia, Canada
- Preço do item
-
€ 37,83€ 14,18 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
John Wiley & Sons Inc. Used - Good.
Preço do item
€ 37,83
€ 14,18
frete para USA
![Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/908/055/9780470055908.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen (Culinary Institute of America)
por The Culinary Institute of America
- Usado
- Bom
- Capa dura
- Condição
- Usado - Bom
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470055908 / 0470055901
- Quantidade Disponível
- 2
- Livreiro
-
Franklin Lakes, New Jersey, United States
- Preço do item
-
€ 50,98€ 3,69 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
Wiley, 2008-01-03. Hardcover. Good. Textbook, May Have Highlights, Notes and/or Underlining, BOOK ONLYNO ACCESS CODE, NO CD, Ships with Emailed Tracking
Preço do item
€ 50,98
€ 3,69
frete para USA
![Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/908/055/9780470055908.IN.0.m.jpg)
Foto de Stock: A capa pode ser diferente.
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen
por Culinary Institute of America
- Novo
- Capa dura
- Condição
- Novo
- Encadernação
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780470055908 / 0470055901
- Quantidade Disponível
- 1
- Livreiro
-
Exeter, Devon, United Kingdom
- Preço do item
-
€ 79,44€ 11,96 frete para USA
Mostrar detalhes
Descrição:
John Wiley & Sons Inc, 2008. Hardcover. New. 1st edition. 666 pages. 11.00x8.75x1.25 inches.
Preço do item
€ 79,44
€ 11,96
frete para USA