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Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine Capa dura - 2009
por Andrew Smith
Informações do editor
Detalhes
- Título Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine
- Autor Andrew Smith
- Encadernação Capa dura
- Edição No edition given
- Páginas 392
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial Columbia University Press, New York
- Data de publicação 2009-09-18
- Ilustrado Sim
- Features Bibliography, Dust Cover, Illustrated, Index, Table of Contents
- ISBN 9780231140928 / 0231140924
- Peso 1.49 libras (0.68 kg)
- Dimensão 9.26 x 6.36 x 1.17 in. (23.52 x 16.15 x 2.97 cm)
- Library of Congress subjects Cookery, American, Cookery, American - History
- Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2009002996
- Dewey Decimal Code 641.309
Revisões da mídia
Citações
- Choice, 03/01/2010, Page 0
- Publisher's Weekly Annex, 11/02/2009, Page 0
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Eating History : Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine
por Andrew F. Smith
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- 9780231140928 / 0231140924
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Eating History : Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine
por Smith, Andrew
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Eating History : Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine
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