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On Baking: A Textbook of Baking and Pastry Fundamentals, Updated Edition Capa dura - 2015 - 3rd Edição
por Sarah Labensky; Priscilla Martel; Eddy Van Damme
Detalhes
- Título On Baking: A Textbook of Baking and Pastry Fundamentals, Updated Edition
- Autor Sarah Labensky; Priscilla Martel; Eddy Van Damme
- Encadernação Capa dura
- Número da edição 3rd
- Edição 3
- Páginas 864
- Volumes 1
- Idioma ENG
- Editorial Pearson, U.S.A.
- Data de publicação 2015-01-06
- Ilustrado Sim
- Features Bibliography, Glossary, Illustrated, Index
- ISBN 9780133886757 / 0133886751
- Peso 4.65 libras (2.11 kg)
- Dimensão 10.9 x 9.1 x 1.2 in. (27.69 x 23.11 x 3.05 cm)
- Library of Congress subjects Baking, Pastry
- Número da Biblioteca do Congresso dos Estados Unidos 2014041642
- Dewey Decimal Code 641.815
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ON BANKING : A TEXTBOOK OF BAKING AND PASTRY FUNDAMENTALS, 3RD EDITION
por SARAH R. LABENSKY, PRISCILLA A. MARTEL
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On Baking: A Textbook of Baking and Pastry Fundamentals, Updated Edition
por Labensky, Sarah
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- UsedVeryGood
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- 9780133886757 / 0133886751
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On Baking: A Textbook of Baking and Pastry Fundamentals, Updated Edition
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